Відеосюжет про збір продуктів для військових у Мукачеві (ВІДЕО)

13
4

В Мукачеві активісти збирали продукти для української армії. Акцію почали нещодавно, однак результати вже є.

У одному із супермаркетів Мукачева проходить акція по збору продуктів для української армії. На вході до закладу стоять волонтери і роздають листівки, на яких написаний список необхідних продуктів. Потреби прості – крупа, цукор, чай, кава або сигарети і засоби гігієни.

Допомагають у проведенні акції звичайні жителі м.Мукачева, які долучилися до неї через соціальні мережі та й через знайомих.Крім дорослих волонтерів є і менші, які досить серйозно налаштовані зібрати якомога більше продуктів

Власне, мукачівці вважають, що їхня допомога це найменше, що вони можуть зробити. Відчуваючи себе патріотом, говорять: «Герої там, на сході, а ми звичайні люди».

М-Студіо

Коментарі

З
Закарпатец

ВСЕ!!!! НА НАШ САЙТ ОПУСТИЛАСЬ ТЯЖЕЛАЯ И ЗЛОВОННАЯ ТЕНЬ ПРАВОГО СЕКТОРА И СБУ. ЗАПРЕЩЕНЫ КОММЕНТАРИИ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛЬНОГО СОГЛАСОВАНИЯ С ДЕЖУРНЫМИ ПО СБУ И ПРАВЫМ СЕКТОРОМ. ПРАКТИЧЕСКИ ВЕЗДЕ СТОЯТ СЛОВА "ОЧIКУЕ МОДЕРАЦIЮ" САМЫЕ ХУДШИЕ МОИ ОПАСЕНИЯ РЕАЛИЗОВАЛИСЬ. НУ ЧТО Ж ПУСТЬ БАНДЕРОВЦЫ ЧИТАЮТ СООБЩЕНИЯ ДРУГ ОТ ДРУГА НАПОЛНЕННЫЕ ТУПЫМИ, ПОШЛЫМИ РЕЧЕВКАМИ И БЕЗОБРАЗНЫМ МАТОМ. ЭТО КОНЕЧНО, С ОДНОЙ СТОРОНЫ ХОРОШО - ТАК КАК СПОЛНА ХАРАКТЕРИЗУЕТ СОВРЕМЕННЫЙ МЕНТАЛИТЕТ ЛЮДЕЙ ОПРЕДЕЛЯЮЩИХ ПОЛИТИЧЕСКУЮ ЖИЗНЬ СТРАНЫ И РЕГИОНА и ДИСКРЕДИТИРУЮТ УКРАИНУ НА МЕЖДУНАРОДНОМ УРОВНЕ. ДО СВИДАНИЯ! Иду в творческий отпуск, до снятия цензуры. ВРЯД ЛИ КТО ТО БУДЕТ ТЕПЕРЬ ПОСЕЩАТЬ НАШ САЙТ(кроме упырей бандеровцев) Mielott talalkozo kedves countrymen

Ш
шайба

А він шо зробив?Се називаться,купуйте у мене і отправляєме на Донбасс.А чи відправив він шось із свого кармана?

ДШ
до шайби

вічно вам Балога хреновий а ти хоть шось зробив?

Ш
шайба

Треба писати в єдиному супер маркеті,а не в одному з!Адже всім відомо що в Мукачеві один с.м.ІБалога сюди нікого з конкурентів не пускає!

Читайте також