Відеосюжет скандальної сесії Ужгородської міськради (ВІДЕО)

12
4

Ужгородська міськрада вимагає не піднімати тарифи на воду. Відповідне звернення до Національної комісії з регулювання в сфері енергетики ухвалили на засіданні Ужгородської міської ради. Депутати наполягають, залишити старі тарифи на воду.

Показово активісти поставили на стіл головуючого старе діряве відро, порожню металеву миску, а трибуну обклеїли плакатами.

Головуючий запропонував розпочати з питання води, аби не затримувати обурених жителів. Депутати висловили свої пропозиції.
І на сесії активісти намагались зірвати засідання, підбурювали жителів виступати проти діяльності окремих депутатів, зокрема ВО мера Віктора Щадея. Нібито саме він винен у всіх проблемах, піднятті тарифу на воду, та в тому , що водоканал в жахливому стані.  Варто сказати, що Щадей на посаді мера тільки 3-ри місяці, а руйнувати водоканал, приводити його до банкрутства розпочав ще Сергій Ратушняк , перейняв естафету не виділяючи жодної копійки в підприємство,  Віктор Погорєлов, принаймні так говорять депутати, що вже не перший рік у складі ради. Варто додати, Віктор Щадей заздалегідь до сесії підготував звернення, яке вимагали жителі, адже і сам стривожений ситуацією по воді. Нажаль цим скористались активісти і громадська ради. Як би не було рішення прийнято: затвердили звернення до нац. Комісії, про відміну нового тарифу, доручили відсторонити від обов’язків директора підприємства Юрія Омеляненка, та перевірити його діяльності за роки перебування на посаді.

Далі депутатів чекала чергова провокація від громадської ради. Недовіра меру, та відставка уряду. Всилити розбрат в депутатську більшість не вдалось, за Відставку Щадея проголосувало 3 обранців. Не підтримали представників громадської ради і жителі, що прийшли по питанні води. Та активістів це не зупинило, вирішили придертись до питання щодо відкриття в школах  безкоштовних профілактичних кабінетів огляду зубів. Відома фірма пропонує безкоштовні проф -огляди для школярів, аби попередити карїс, розказати дітям про догляд за зубами, без лікування, ще й платити оренду.

Та  й це не влаштовує громадську раду. Знову в залі не зрозумілі суперечки, претензії. А тут депутати , ще й ввели маро торій на виділення земельних, прибудинкових територій. Це звичайно добре , але в громадської ради є критичні зауваження, та вже 2-ге засідання поспіль подане не вчасно. До речі варто сказати депутати комісій, звичайно крім земельної, адже на їх засідання громадські активісти ходять , скаржились на представників громадської ради, за не відвідання комісій. Чому така перевага між комісіями – незрозуміло.  Врешті обстановка дещо заспокоїлась, депутати продовжили роботу. Затвердили зміни до програми економічного розвитку, виділили кошти на продовження ремонтних робіт, прийняли програмк по соціальному захисту населення.

М-Студіо

Коментарі

В
Васильєв

То я писав, я ся вчив в МуДу, пишу так усе, доки хазяєва не увидять та ня не уженуть з роботи.

3
34

хто це писав? журналіст??? стільки помилок. просто ганьба.

П
Партизане

Ти бидловатий шнирь, такого Балозі точно непотрібно. Ще треба вміти бути людиною, а такі як ти, говно

П
партизан

Щадей, це шнирь Балоги!!!

Читайте також