Відкритого розриву між Балогою і Президентом не буде

8
0

Пащенко прокоментував відставку Балоги

Керівник Закарпатського центру політичних досліджень Віктор Пащенко називає три причини, які на його погляд, могли зумовити подання у відставку Віктора Балоги: накопичена емоційна втома, від довгої, достатньо тісної співпраці у складних умовах, відверте переслідування Тиберія Дурдинця, а також різне ставлення до майбутніх президентських виборів.



«Балога прихильник жорсткої, конкретної і практичної політики, при цьому він реаліст, і скоріш за все, не підтримує намір Ющенка щодо участі у президентських виборах. Шансів на виграш Президент майже не має, тому йому варто шукати інші форми продовження політичного життя. Мова може йти про участь в кампанії, але не про реальну перемогу, хоч Президент і залишається впливовою і авторитетною фігурою», - говорить політолог.



Він також виключає можливість об’єднання політичних сил Віктора Балоги і Віктора Ющенка в короткочасній перспективі, але переконаний, що в довгостроковій перспективі Єдиний Центр, «Наша Україна» і політична сила Яценюка мають один шлях – шлях взаємодії, оскільки у цих політсил, на думку Пащенка, єдиний електорат.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також