Відкриття спортивного залу з боксу

7
0

відбулося у Мукачеві

Цими днями у місті над Латорицею, завдячуючи спонсорській підтримці ТОВ «Барва» (керівник Балога П.І.) відбулася давно очікувана подія – відкриття спеціалізованого спортивного залу з боксу.

 Завдячуючи небайдужим людям-меценатам одне із приміщень ПМ -77 перетворилося  у спортивний зал - красень де зможуть займатися спортом десятки і сотні юнаків не тільки з мікрорайону вул.Франка, але і всього міста. Прикметно, що разом з підлітками до палацу спорту прийшли і батьки, щоб на власні очі переконатися у тому, що для їхніх дітей все зроблено якісно і зручно. Та не тільки вони, бувалі спортсмени засвідчили європейський рівень спеціалізованого спортивного залу для занять боксом, який відкрив  двері перед приємно здивованими учасниками новосілля.

 В.о.Мукачівського міського голови Золтан Ленд»єл, начальник управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадіістрації Володимир Фленько, голова обласної ради ФСТ «Спартак» Андрій Яцина багато тепих слів висловли на адресу щедрих спонсорів: керівника ТОВ «Барва» Павла Балоги, народного депутата України Василя Петьовки, директора ПМК-77 Едуарда Барчі та інших , які проявили турботу про підростаюче покоління мукачівців. Вони побажали тренерам та вихованцям нових  досягнень на спортивних аренах нашого міста та країни.

 Урочиста перерізана стрічка, благословенне слово священика о.Василія,  виступ юних артистів Будинку школяра та показові номери  боксерів, -  засвідчили народження чергової спортивної споруди у місті, яке славиться своїми меценатськими та спортивними традиціями, повідомили з Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також