Відкривається новий авіарейс Ужгород-Будапешт

8
0

з 15 червня

15 червня у межах реалізації спільного проекту авіакомпаній `КийАвіа-Закарпаття` та `Малев`, компанії `Джейбіл-Україна` і Закарпатської облдержадміністрації відбудеться презентація першого авіарейсу за маршрутом Ужгород-Будапешт. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.



Долетіти з обласного центру до столиці Угорщини на новому комфортабельному літаку „Ембраєр” можна буде всього за 45 хвилин. На початковому етапі реалізації проекту літак з Ужгорода здійснюватиме два рейси на тиждень - у понеділок та п’ятницю. Розклад авіарейсів сплановано з максимальною економією часу. Відкриття нового авіарейсу сприятиме максимальному наближенню Ужгородського аеропорту до міжнародних стандартів, а також зробить доступнішим спілкування краян з європейцями. Ще одна перевага для майбутніх пасажирів - потрапити до Угорщини можна буде без додаткових клопотів на кордоні. Одночасно для пасажирів полегшується й візове питання.



Авіакомпанія `КийАвіа` та `Малев` проводитимуть гнучку тарифну політику. Новий рейс забезпечить зручність для тих людей, які віддають перевагу авіаперельотам. Зокрема таке сполучення потрібне для багатьох бізнесменів.



Як відомо, чимало українських туристів користуються послугами Будапештського аеропорту для поїздок у різні кінці світу. Для них і для європейців, які планують відвідати Україну, новий авіарейс `Ужгород-Будапешт` буде доречним.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також