Відомі бренди лакофарбових матеріалів для зовнішнього та внутрішнього користування

17
0

Найпростіший спосіб змінити інтер'єр у кімнаті, створити надійний захист стін чи стелі — це фарбування.

Щоби пофарбовані поверхні тішили око, служили довго, важливо правильно обирати лакофарбові матеріали. Пропонуємо коротку підбірку фарб, котрі можна використовувати для декорування стін зовні та всередині приміщень.

Стійкі та витривалі фарби для зовнішнього нанесення

Фасадна фарба повинна відповідати багатьом критеріям, зокрема:

  • стійкість до УФ-променів;
  • стійкість до вологи;
  • надійний захист поверхонь від вигорання, дрібних паразитів;
  • паропроникність — сприяння випаровуванню конденсату з поверхонь стін.

Всім цим критеріям повністю відповідає інноваційна гумова фарба CONTACT, що формує шовковисто-матову, приємну на дотик поверхню. Завдяки особливостям складу, ця фарба відрізняється чудовими показниками еластичності. Саме тому фарба звужується та розширюється разом зі стіною, котра нагрівається та охолоджується.

Гумовою фарбою можна фарбувати фасади, шифер, черепицю, цегляні кладки, сталеві конструкції. Також гумова фарба цілком підходить для фарбування поверхонь усередині приміщення.

FLORA Сolour FACADE Extra Atmosphere — акрилова фарба, що поставляється в базовому білому кольорі. Проте її можна забарвлювати в різні відтінки, за допомогою спеціальних пігментів. Фарба розроблена для нанесення на фасади, поверхні з цементного, синтетичного тинькування, гіпсокартону.

Естетика та затишок — зручні в нанесенні фарби для інтер'єру

Для фарбування стін усередині приміщень варто обрати білу латексну фарбу Sniezka Mattlatex Beauty. Стійка до частого миття, фарба утворює приємну на дотик, естетичну та довговічну поверхню. Фарба має антистатичні властивості, тому до неї не притягується пил.

Фарба в базовій основі є білого кольору, проте її можна тонувати згідно з каталогом NCS. У фарбі використано формулу ANTIREFLEX, котра приховує незначні нерівності на поверхні, створює ідеальне покриття.

Емаль акрилова ProCristal відзначається високими показниками міцності до пошкодження та стирання. Тому цей продукт може використовуватися для фарбування віконних рам, дверей, підвіконь та інших дерев'яних об'єктів. Фарба поставляється у двох варіантах — білій базі, котру можна колерувати у світлі тони, прозорій базі, котра тонується в насичені відтінки.

Фарба водорозчинна, створена на основі інноваційних акрилових матеріалів. Завдяки високому рівню адгезії до старої фарби таке покриття легко розв'язує питання реставрації старих дерев'яних поверхонь, вже фарбованих раніше.

Фарба білосніжна, не жовтіє під впливом УФ-променів, навіть протягом тривалого часу. Фарба універсальна, оскільки підходить для фарбування стін усередині та назовні приміщень. Висохлі покриття стійкі до агресивного впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Обрати ідеальну фарбу для фасадних поверхонь, нанесення на внутрішні поверхні, вам допоможуть консультанти магазину «Околоремонта».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також