Відомий угорський кіноактор Жолт Трілл, родом із Закарпаття, потрапив у аварію

11
0

Відомий угорський актор кіно та театру Жолт Трілл став жертвою ДТП. Про це повідомили у Національному театрі Угорщини (м. Будапешт).

"Жолт Трілл, член трупи Національного театру 30 березня потрапив у ДТП. В результаті аварії він отримав травми рук та коліна. Після отриманого лікування, на даний час знаходиться вдома", - повідомили у театрі. Наразі всі вистави, в яких приймав участь актор, відмінили.

Жолт активно знімається у кіно. Стрічка «Лапа» про роботу рятувальників, в якому він знявся, режисера Роберта-Адріана Пейо з Угорщини, стала переможцем багатьох європейських кінофестивалів минулого року. В тому числі в Україні.

Жолт Трілл народився у 1972 році в селі Оросієво на Берегівщині. Навчався в угорській театральній студії у Києві. Тривалий час працював в Берегівському театрі імені Дюли Ійєша, де був ведучим актором.

Згодом, у 2003 році його запросили в Угорщину, в театр Чоконаї. Після того як Національний театр в Будапешті очолив Атілла Віднянський, Жолт у 2013 році також став членом столичної театральної трупи. Він - володар багатьох міжнародних та угорських театральних премій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також