Відпочинок на Закарпатті: День святого Патріка та інші найцікавіші події вихідних

10
1

Якщо ви ще не вирішили що побачити та куди податись на вихідних, Mukachevo.net підібрав найкращі варіанти відпочити.

У п'ятницю, 17 березня, рекомендуємо піти на "100 фільмів за 100 хвилин 2016" в Ужгороді, винний льох "Совине гніздо", о 19:00 годині. Потім прямуйте на вечірку St. Patrick’s Day з "Гудаки Village Band" Egan Irish Pub, або St. Patrick's Day в клубі Фантом, пише Varosh.

У суботу, 18 березня, жінок може зацікавити майстер-клас з пісної солодкої випічки в Ужгороді, Хостел на Підградській, о 15:00 годині. Ввечері підіть на "Епічні п'єси у виконанні автора" від Леся Подерв'янського у Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв, о 19:00 годині.

У Берегові цього дня буде вечірка MORDAX Bastards y Magnum Club, старт о 22:00 годині, а в Ужгороді продовжать святкувати St. Patrick’s Day з "Гудаки Village Band» в Egan Irish Pub. Хустян запрошують на вечірку Dj Rost y VIP Lounge, 22:00.

Неділя, 19 березня, почнеться з вистави "Казка про трьох поросят", Закарпатський обласний академічний театр ляльок "Бавка", 11:00 та 13:00 год. В обід також в Ужгороді відбудеться благодійний забіг "Пробіжи — допоможи", площа Театральна, 12:00 година.

ILKO Gallery запрошує на виставу "Троє" від театру "Увімкніть світло" о 18:00 год.

Коментарі

П
Патрік

А ще можна купити дешевого пива, пофарбитися зеленкою і бомбанути пару леприконів, які будуть повертатися на підпитку ввечорі додому!

Читайте також