Відпочинок та оздоровлення: У Мукачеві відкрився готель "Карпатія" (ФОТО)

75
0

Гості Мукачева отримали можливість одночасно насолодитися відпочинком та оздоровитись в одному із найсучасніших аквапарків України. У новому готелі "Карпатія" кожен відчує себе як вдома.

Відвідувачам пропонують три типи номерів: стандартний, з терасою та напівлюкс. Всі номери обладнані ванними кімнатами, smart-телевізорами, міні барами, сейфами, рушниками та wi-fi.

Сніданки кожного дня з 7:30 до 10:00.

Також, готель розташований в 10 хв. пішки до центра міста. Зручність для ранкових пробіжок додає центральний парк міста, який знаходиться в 500 метрах від готелю або стадіон ДЮСШа де можна скористатись біговою доріжкою.

Поряд з готелем розташовано найбільший аквапарк області. Тут є кілька внутрішніх басейнів, гірки та великий зовнішній басейн з хвилями. Гості можуть оздоровитись в термальній воді, джакузі з мінералами, відвідати соляну кімнату та сауни (хамам, сауна та інфрачервона кімната).

"Ми раді новим відвідувачам та постійним гостям. Знижка -20% на вхідний квиток до аквапарку для гостей готелю. Відкрито щодня з 10:00 до 22:00", - йдеться на сайті готелю.

Також у готелі:

  • Служба прийому та розміщення працює цілодобово;
  • Безкоштовний швидкісний інтернет доступний на території всього готелю, аквапарку та літньої тераси;
  • Паркомісця 100+ (Безкоштовно);
  • Зручне розташування.

м. Мукачево, Закарпатська область, вул. Духновича, 89В;

Аквапарк «Карпатія» - www.aquakarpatia.com.ua
Телефон: +380 93 833 00 23
E-mail: hotel.aqua.karpatia@gmail.com?


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також