Відправили додому: У Словаччині поліція виявила 10-х "безвізових" українців, які працювали нелегально (ФОТО)

12
1

Словацька поліція у справах іноземців здійснила чергову акцію, спрямовану на виявлення працівників з інших країн, які проживають та працюють у Словаччині без відповідного дозволу.

19 вересня поліцейські виявили 10-х українців, які перебували у помешканнях в селі Бернолаково поблизу Братислави. Виявилося, що в них немає дозволу на працевлаштування та проживання на території Словаччини. Затриманих доправили до відділку поліції.

Українці були покарані - їм присудили адміністративне видворення та заборону в'їзду до Словаччини строком на 1 рік. Того ж дня затриманих було відпущено, однак протягом 7 днів українці повинні виїхати з території Словацької Республіки.

— Це не перша подібна акція, і не остання. Поліція продовжує тримати на контролі незаконне працевлаштування іноземців у Словаччині, - йдеться у повідомленні словацьких правоохорнців.

Дивіться також: Біля кордону з Румунією затримали 16-річного юнака у гідрокостюмі 


 

Коментарі

М
Мудрогелик

Вшиткі словаки мавуть дяку працювати у Германії вадь у Англії.Ба а ко бде у них робити? Лем сусіди , ну або ще українці за-за перевала , котрі не звалилм у Польщю

Читайте також