Відступаючи після перестрілки у Мукачеві бійці ПС покинули джипи і тіло загиблого (ФОТО +18)

12
30

Тіло виявили місцеві жителі с.Лавки та правоохоронці. Фото з місця подій є у розпорядженні Mukachevo.net.

Як нещодавно повідомили у Правому Секторі, їхні втрати за результатами перестрілки в Мукачеві – 2 загиблих і 4 поранених. 

Коментарі

Б
бос

дурно мелете они прийшли не людей стриляти атих што вас отбирают

Б
Блокпост

112 канал треба за судити брешуть як дихають

М
мадяр

клас! про контрабанду, яку очолює керівництво львівської області осередок пс не знає, не готовий відповісти на такі питання.... а про Закарпатську - йолкі-палкі все знають. По -друге, мішає вам Закарпатська область - ставте блок-пости на своїй території і провіряйте кожду машину, лиш не лізьте до нас. Да у нас багатонаціональний край - каждий міг би заявляти про свої права і могли би сьме давно бути територією Угорщини , Соваччини..... но любиме Україну а сепаратизм починаєте ви - постоянно!!!! а пак прячитеся у лісах.Та так спячтеся оби опять хоть 100 років за вас чути не було.

А
Аваков

Михайлишина, Бойчука і всіх начальників паспортного столу та МРЕО посадити у тюрму довічно і забрати майно, тому що сімї цих скотин живуть за люцькі гроші і відпочивають зарас на островах. Марги вам скоро порвуть о...ло

Б
Блокпост

Вони воюють ще й мирних жителів сюди втручають Особливо 18 річного хлопця він має право носити пневмат тим паче йому 18 і якщо в нього було 5000 грн це що злочин Люди не маете таких грошей не треба до інших лізти

ММ
Мішу мішу

Мішу мішу шо тти хибить, ти навірно лем гіно беруєш увалити

1
111

А де блюк і його бандити, вни тоже винні! ПС треба било продуманіше. ьХоча розголос піщов і дасть бог із бандюками і їх авторитетом розберуться.

ДА
до акасіус

тадь скора го забрала чудо ти в пір`ях ти што із марса до нас прилетів

К
Кукушка

А что здесь удивительного, сами создали этих наемников "Правый Сектор", вооружили их, а теперь удивляетесь. И ой ужас постреляли мирное население, эти раки постоянно такие вещи на Донбассе устраивают, в любом городе где появляются эти наемники процветает бандитизм, рекет, насилие. Подумали бы головой откуда у них оружие, за какой счет они получают зарплату, бензин. Вот и получают за такие вот бандитские разборки.

А
АКасіус

а де тіло Хлопця якого вони коло антаресу в багажник ховали? БОСЬТЕЗДОХЛИ!

Б
блокпост

правельно роблять

С
Салат

Як погибло 2 , що 1 взяли з собою а 1 лишили ... ідіотизм...

НЗ
Не з Закарпаття

Жив собі, пив пиво, з дівчатами гуляв, потім Майдан, війна на Сході, повернувшись додому обурився незміністю злочинних авторитетів, взяв участь у рейді на такого... і тепер лежить у формі зі щитками убитий, на обочині дороги біля кинутих машин гордо розфарбованих тризубами... Прокляті часи настали.

Л
лемі

А чому нико не пише, шо престрелений бандит ланя воював на боці прорадянських сепаратистів?

НЗ
Не з Закарпаття

І нащо було пубілкувати ці фото роздмухуючи протистояння? Їздити зі зброєю по місті - це погано, а знищувати воювавших на Сході за Україну ще гірше.

Н
невідомий

які це вояки,свого,як собаки кинули!ганьба

К
Кот

Помер " Максим"- да и хуй с ним! Собаці- собача смерть! Слава міліціштам !!!!! Дай Вам Бог здоровля хлопці що очищаєте землю від нечисті!!!!!!

Л
лемію

та йди тоди на такий сайт де такі умні як ти.ти навірное у сів жизни потірявся уже.

ДЛ
до лемі

ти чїх будеш перец? ти овоч перестиглий за кого голосовав мля

С
свидомит

не понятно объясните мне рагулю свидомому, цэ зрада чи пэрэмога?

П
Простак

Із РПГ в булошную не єздят. Ідіоти, дайте людям спокій. Яроша на мило. Думаю президент прийме правильне рішення.

Ч
чех

лишили як здохлятину мухам

ЯТ
Якось так

1. Влаштовуєш в місті перестрілку; 2. Приїжджає міліція тебе затримати; 3. Розстрілюєш міліцію; 4. Скаржишся на злочинну владу.

Л
лемі

Мля. Чого стільки дебілів відвідують сайт? Спочатку вибераєте президента-баригу. Ниєте шо вам погано живеться, гоните на пороха з яценюком. Тепер ще й гоните на ПС який рішив постріляти бандюків блюка і бандюків в погонах. ПС на відміну від наркоторговців і корумпованих ментів воюють проти кацапів!!! Чого ж ви їх відразу в бойовики записали? Овочі недостиглі, пасуля! Мрієте про кацапський чобіт на Закарпатті?

М
Мішо

казалисьме як прийдуть суда будеме воювати.валити терористів нахрен якбися неназивали суки.

К
Колобок

ПС почали стрілянину у Мукачево і повели себе як звичайні бандити. Тепер їх місце у в'язниці.

С
своя

хай би лишились закарпатців... мало того що на сході вже стількох людей повбивали... вирішили приціпитись до наших... ніхто не хоче ніяких заворушень, жодній адекватній людині не прийде вголову воювати і вбивати інших... хай би посадили всіх по тюрмам і все... для чого чіпати закарпатців... я думаю, що всім, хто тут живе не потрібна стрілянина над головою...

ДС
до с83

не тявкай туй треба би спокій бов

С
с83

І Яроша

С
с83

Всіх ПС потрібно так накрити(друге фото)

Читайте також