Віктор Балога: «Чув, що не лише Блюк «посіває» на окрузі»

16
32

Кажуть, пише політик у Facebook, ніби, в Ужгороді інший кандидат теж хоче докупити голоси.

«Сьогодні по дорозі на дачу в селі Чинадієво Мукачівського району зупиняє мене жіночка. Каже, що так і так, Вікторе Івановичу, почали в нас носити гроші від Блюка. Блюк – це не прізвище, це кличка кандидата від Регіонів, а Чинадієво входить до Свалявського округу, де йому опонує Олександр Кеменяш», – розповів Віктор Балога своїм читачам у соцмережі.

«Так ось – каже жіночка, що дають по 200 гривень і питає як поступити у цій ситуації. Я їй сказав, хай бере гроші, а в неділю голосує по совісті. І це саме попросив переказати всім, кому зможе – нехай люди йдуть і беруть, поки ще є час. Бо це не чесні гроші і вибори – єдина можливість забрати своє у шахраїв», – зауважив політик.

«Чув, що не лише Блюк «посіває» на окрузі. Кажуть, ніби, в Ужгороді інший кандидат теж хоче докупити голоси. Так я думаю, що й ужгородці повинні йти і брати гроші, якщо чоловік думає, що це йому допоможе. Бо голосувати там і так є за кого», – підсумував Балога.

Коментарі

Ф
федя

балоган камиш і ланьо-блюк злодії і сволота якій давно місто у тинитові

Д
Денис

Насуваеться загроза, В Закарпаття йде піпець, Чупакабри Балогові Йдуть на вибори - капець! Гей, Народе! Схаменімся Не пустімо в дім Чуму Не дамо цим Чупакабрам Йти в Верховную Раду "" "

Т
Тимур

так не тілкьи один Блюк, ще і Кеменяш,а Балоги та вони взагалі посівають по всій області

F
Fredy

007 Зверніть увагу на високий інтелектуальний рівень коментатора під номером 222. 222 У вас там штабі ЄЦ всіх трьозначним номерують? уже як барашки на убой?

О
Оксана

Куди дивиться Перечинські силові структури всьому є межа

2
222

Fredy і Русин купіть собі вазілін та поможіть один другому!

0
007

Який низький рівень культури у коментаторів на підтримку Блюка.

Р
Русин

для 222. Я тобі ще доплачу.

F
Fredy

222 Як про підкупи балоги - то ланьовці, а як про підкупи інших - то свідомі громадяни? Така логіка у балоганського коментатора?

Р
Русин

Думаю без Балог на Закарпатті набагато краще людям житиметься. Я так думаю.

2
222

Бачу активно присіли на коменти Ланьовці - за копійчину!

Р
Русин

до Віктора. Не розумію яке відношення має Балога до того як людям живеться на Закарпатті?

1
111

На підтримку Блюка гроші роздають масово. Це не чесні гроші, це гроші вже вкрадені ПРовцями від громадян. ЛЮДИ НЕ ПРОДАВАЙТЕ СЕБЕ І ДОЛЮ СВОЇХ ДІТЕЙ ЗА ТІ КОПІЙКИ В ЯКІ ВАС ВОНИ ОЦІНИЛИ. ГОЛОСУЙТЕ СЕРЦЕМ!

В
Віктор

Для Русина. Ви зрозуміли мене "дуже категорично". Ніхто з них ідолів не робить, просто як зараз живеться на Закарпатті ми знаємо, а в майбутньому не впевнені, бо чуємо та бачимо, що твориться за правління інших

Р
Русин

До Віктора. Якщо Балоги не пройдуть у ВР люди не жд колію ляжуть!!!!! Сонце не зійде, зима не прийде і тд..... Дякуємо "благословенній" сімї Балог за те що вони у нас є!!!!!! Закарпатці кожен вечір ідучи спати моляться і дякують Господу за те що дав нам можливість жити в один час з Балогами на Срібній землі!!!!

В
віктор

До тепер ще в Закарпатті тихо і спокійно, відчувається захист родини Балог.Всеж таки наш край більше цивилізований, європейський. Люди хіба ви це не відчуваєте? не бували в інших, регіонах України? Нехай кажуть, що то їх "вотчина", нам від цього не гірше. А от як прийдуть інші "д...і", чи буде така гарантія спокою і затишку????

В
Василь

Еріку Не переживай, у любому випадку тобі місто на шахті зможемо організувати ))) Для цього не обов'язково має бути "ВСЬО ДОНБАС"!!!!

ІК
Іван Кузьма

В Перечинському районі іде масова роздача, по 200 грн. за кандидата в депутати Верховної ради України від Партії регіонів Ланя Михайла Івановича. При чому відкрито та цинічно. В процесі активно приймають участь депутат обласної ради Грицик Петро Васильович, працівники Перечинської РДА Готько Андрій Андрійович голова РДА, Лабич Михайло Іванович – заступник голови РДА, зав. відділом освіти Мошак Марина Іванівна, начальник управління соціального захисту Гартнер Юрій Юрійович, начальник управління агропромислового комплексу Цвік Йосип Іванович, начальник відділу охорони здоров’я РДА Малишко Юрій Юрійович. Депутати Перечинської районної та міської рад – Ласкін Михайло Іванович, Девіцька Надія Павлівна, Баєв Євген Олександрович, Сухан Василь Іванович … Цапик Владислав Йосипович – голова Сімерківської сільської ради, Лавер Любов Іванівна голова Дубриницької сільської ради, Цубина Іван Іванович Вільшинківської сільської ради… Це лише короткий та не повний список посадових осіб задіяних у ці

СС
свідомий свалявчанин

для еріка. пишите ви,! причому одну брехню,а ми лишень відкриваємо правду людям на ваших заангажованих сайтах.

Е
Ерік

Пишіть пишіть вигоражуйте свого шефа. Не поможе уже йому нічого

СС
свідомий свалявчанин

і це хто пише?-"складовщик"?,а як гарненько пише про продажного йому ж "опозиціонера" - Олесандр Кеменяш!та в Сваляві його інакше як "Камиш" ніхто не знає,хоча прада тепер його ще знають як Сашко-гойдалка... щодо підкупу - то вже сьогодні відкрито кримінальну справу по двом членам двк від камиша,які дійсно розносили агітпродукцію і пропонували людям кошти. Є свідки ,такі ж свідоми свалявчани,які й повідомили про цей факт.ось вам і правда.як гласить народне прислівя-хто найсильніше кричить тримай злодія!-сам злодій.

Щ
ЩЕРБЕЙ

"Блюк" Мишо наш Верховинський кандидат,ун уграе вшитко уд Баллог тай уд Камища

Р
Русин

....... Бери гроші - а голосуй по совісті!!!! Сказав Рівноапостольний Віктор-Євангеліст!:))))))

)
)

Перечитав заміточку. "Балога" бачу, "Блюк" бачу. "Свалявський округ" бачу. А Кеменяша, Ланя і Ковача там не бачу, зате у тегах читаю) - Теги: Свалявський округ | Балога | Кеменяш | Ланьо | Блюк | Ковач Палитеся, хлопці))

F
Fredy

Я устав уже землякам пояснювати, що ніякого донбассу у нас не буде. Як заправляли балоги та їх прикормлені, так вони і залишаться, бо г..но при любій владі не тоне.

Е
Ерік

не обіжайся Fredy. Буде всьо донбас!

F
Fredy

Еріку Як тобі подписатися, єцівський х.ю?

В
виборець

Шановні читачі, зверніть увагу на етичну поведінку куратора області від Кабінету Міністрів та Міністра МНС України та кандидат в депутати ВР України Віктора Івановича Балоги, який у своїх висловлюванях опустився до рівня сленга кримінальних елементів, називаючи іншого кандидата в депутати ВР України, навіть не його опонента, Михайла Івановича Ланя якимось кримінальним призвіщем. Це рівень культури В.І. Балоги. Шкода. Скільки має бути ненависті в В.І. Балоги, щоб так висловлюватись про М.І. Ланя. Відносно підкупу. Висловлючись сленгом Віктора Івановича: "Чи я б корова мичала". Чому б не згадати 2010 рік і поділитись досвідом підкупу виборців?

Е
Ерік

Fredy та підписуйся нормально - регіональний холуй

МС
Микола Староста(Жалива)

Цікава заява,але ми знаємо, як виграв вибори минулого разу "Єдиний Центр", якщо дійсно ПР перейняло "опит" Балог та у купі з адмінресурсом вони виграють вибори. Проти лома нема прийома, якщо у тебе нема іншого лома. Юридично доказати факт підкупу дуже важко, про це знають і у ПР не тільки ЄЦ.

F
Fredy

Зря ти, Вітьок, так виборця на свідомість пробиваєш. Так твої ж проплачені твої гроші возьмуть, а проголосують по совісті. І коли ти зазря викинуті фінанси собі компенсуєш?

Р
Русин

Насмішив Віктор:)))

Читайте також