Віктор Балога: Дуже шкода, що на цих виборах по Україні знайшлося багато «деркачів»

2
7

Політик подякував усім, хто відстояв вибір громади на 71 окрузі.

«Хочу подякувати тим людям, які не стояли осторонь подій на 71 окрузі: виборцям, активістам, які виходили на мітинги захищати результати виборів, журналістам та міжнародним спостерігачам, які не дали замовчати спроби фальсифікацій», – написав Віктор Балога на своєму Facebook.

«Закарпаття, на жаль, або на щастя, навчене гірким досвідом мукачівських виборів 2004 року. Тому наші люди мають жорстке несприйняття таких речей як фальсифікація. Дуже шкода, що на цих виборах по Україні знайшлося багато «деркачів», які хотіли перемогти через суд. Вони ніби-то вирішували свої «переможні» питання, хоча насправді такими діями лише руйнували державу. Цю практику потрібно викорінювати», – наголосив політик.

Коментарі

Ч
читач

Хочу заспокоїти людей Деркача, все буде хлопці добре! Деркач програв, це треба визнати! Мажорство, київська команда та самовпевненість Деркача його погубила, йому з цього треба робити висновки. Як треба робити висновки й Балозі, який теж програв. Рекомендую єцунам Хуста дуже пір'я не піднімати, вас теж злили. Якщо пришлють вам Жаливу головою РДА, тоді вам не позаздриш.

НЛ
не лох для Мукачівець

+1000%

М
Мукачівець

Віктор Балога за своїм складом характера більше всього би підійшла пособа циганського бирова. Там можна казати сьогодні одне, а завтра інше, або міняти переконання, залежно від вигідності даної ситуації, тобтобути справжнім хамелеоном. От це і є справжнім означенням клану балогів: всі вони ХАМЕЛЕОНИ ! ! !

НЛ
не лох

виктор иванович народ ждет вы где снами или пр родите уже наконецто -выборы уже прошли варянт ющя не пройдет третя сила тоже не проходит не будте трусом

СС
Сікора Степан Ілліч

Вікторе Івановичу, хай не пишуть за Вас, ну не зовсім розумні коментарі у ФБ. Чому? В 2005 році ми мали з Вами можливість повернути Україну в Європу. А що Ви робили з моїми колишніми "поморанчевими" соратниками? Почали прмножувати свій бізнес. А народ? Ви про нього згадали при чергових виборах. Мені дуже шкода, що Ви, ВІкторе Івановичу, самий відомий політик Закарпаття сучасності опускаєтесь до дрібов'язкових "розборок", дуже шкода.

Г
Гуцул

но а шо тепер напомажений з Педікюрами і ущипаними бровами Пишта Деркач як буде відпрацьовувати у Рудьковського знов розстібаючи йому Шеріньку на Гачах від "Бріоні"????

НЛ
не лох

виктор иванович я думаю вам надо будеть менять фамилию на деркач после вступления в коалицию с пр или сгореть от стыда .почему вы не поддерживаете щас своих колег яценюка тягнибока кличка или ето уже не ваши колеги.ваш колега -ДОЛЛАР почему в рот воды набрали или основная опозиция украины ето вы .междупрочим опозиция ведет переговоры о сложении мандатов хотелосьбы услышать ваше мнение или ето уже не актуально????????розвели вы народ как лохов мне кажется.

Читайте також