Віктор Балога: Громада Закарпаття сама має контролювати усі призначення в краї

7
30

За словами народного депутата, саме закарпатці повинні вирішувати, хто повинен зайняти ту чи іншу посаду, а хто ніколи більше не має права претендувати на владу.

"Закарпатці самі повинні ухвалювати рішення, кого відправити в відставку, а кого призначити в себе в селі, районі, місті, області. Громада краю повинна контролювати всі призначення і давати оцінку. Тобто люстрація за Вами, закарпатці. Приймайте правильні рішення на користь громади. Якщо хтось від Вас вимагає взяти чи інші протизаконні речі, інформуйте  негайно, Мене особисто турбує тільки одне, щоб влада на Закарпатті працювала на ваші потреби. Це я готовий гарантувати як народний депутат", - наголосив Віктор Балога.

Політик закликає людей звертатися до його приймалень або напряму через мережу Інтернет:

– м.Мукачево, вул.Пушкіна, 2, кабінет № 47 (приміщення Мукачівського міськвиконкому) - для мешканців міста Мукачева. Тел.: 03131 5-44-67;

– м.Мукачево, вул.Горького, 21, кабінет № 215 (приміщення Мукачівської районної ради) - для мешканців Мукачівського району. Тел.: 03131 2-35-24.

– м.Іршава, пл.Народна,2 (приміщення Іршавської міської ради) – для мешканців міста та району.

Офіційна сторінка народного депутата https://www.facebook.com/ViktorBaloga
 

Коментарі

?
???

Якщо так далі піде,то весь державний бюджет треба віддавати на тюрми.Всі заробітчани-будівельники будуть працювати дома.

І
Ірина

Гасла це добре, але який механізм контролю і попередження хабарництва? Пропоную створити у нас установу на зразок грузинських будинків юстиції. Подивіться відео, в Мукачеві навіть є подібна по стилю споруда! Сподіваюся для нас немає нічого неможливого і наше Мукачево стне прикладом для усієї України! Відео за посиланням: http://ictv.ua/ua/index/view-media/id/19864

М
Москаль

А с этой, ДРУГОЙ Украиной http://asaratov.livejournal.com/4395705.html вы что делать будете? Истребите физически? Так не управитесь, их миллионы. Как дальше жить вместе?

Л
люстрація

Згадав про свято Європи, котре проводилося в минулому році у Мукачеві.Так от деякі ЗМІписали про цю новину і в коментарах читачі написали про прикрий випадок, як дві чиновниці із Ратуші на ім"я Алла і Мар"яна вимагали 800грн відразу за два дня торгівлі у наметі з вишиванками, продавчиня із Коломиї розповідала покупцям, як з неї нахабно з міліцією вимагали негайно сплатити ці гроші. Сором і ганьба, таким не місто працівникам, котрі ганьблять своїми діями наше місто. Настає потрохи час очищення і народ, саме громада міста має контролювати процес у владі.

М
Москаль

Одних уродов на других заменить хотите? Ну-ну... Через пару-тройку лет опять свергать пойдёте? А жить когда? Закарпатье жило туризмом. Много ли теперь будет желающих поехать в ваш бардак? А батрачить в России хватит - у нас своих безработных хватает. Дуйте на Запад - ели вы там нужны. У нас вы могли по специальности работать, а там будете туалеты мыть и ночные горшки из-под немощных стариков выносить. Успехов!

Д?
до ???

Чому? Начмед у ЦРЛ - Гавришко, Луп"як, Мацейко, зав.відділеннями - лікарі середнього віку, професіонали, є прекрасні пересічні лікарі, а ВАСЮТА - керівник, питання працевлаштування вирішує і збирає подані, вік - 65. Скільки можна?! Прізвища людей, які себе вичерпали як керівники, на вустах у всього Мукачева.І не треба робити вигляд, що життя закінчиться, якщо вони не будуть на посадах. Кінець Мукачеву, якщо Іваницька, Деркачка.... підуть на пенсію ?!

Н
Наталі

Дорогі мої земляки! Борітеся- поборете! Молодці!

М
Мукачівець

Підтримую що треба повиганяти старих пердунів з ратуші,змінити керівника в ЦРЛ. Ці особи накрали в 3 покоління наперед. Тому мешканці міста мають вимагати цих перетурбацій і місто зафункціонує по новому

?
???

В ПРИНЦИПІ ЯКЩО ВСІХ ГЕТЬ, А ХТО Ж ТОДІ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, У НАС І КАНДИДАТІВ НЕМАЄ.... МОЖЛИВО ТИМЧАСОВО ПОТРІБЕН ДОБРИЙ КОНТРОЛЬ, Я ЯК НАРОДИТЬСЯ НОВЕ ПОКОЛІННЯ НЕ "ГАРЯЧИХ" , АЛЕ ПРОФЕСІОНАЛІВ ТОДІ ВЖЕ Й ТРЕБА, ХОЧА НАМІРИ У НИХ ВСІХ ДОБРІ АЛЕ ВЖЕ ПРИЇЛИСЯ... НОВОГО ПРОСТО - НУЛЬ, РОЗВИТКУ ГРОМАДСЬКОСТІ ТАКОЖ....

Г
Ганнибал

Мукачівцю. Міняючи одних ляльок на інших Ви нічого не доб"єтеся, не бачте Ви всієї картини насправді

Б
БИЙЛО

НЕ ПІДЕ ІВАНИЦЬКА САМА ПРИКЛИЧЕМО СЮДА ЛЬВІВСЬКИХ !!!!!!!!НАЙ ВИЖИНУТЬ ТОТ КАБИНЕТ ДОЗВОЛА ШО ДАЕ И ВАМ ВИКТОР ИВАНОВИЧ СКАЖУ ВАС ЗАКАРПАТТЯ УВАЖАЕ ДУЖЕ СИЛЬНО!!!! І Я В ТОМУ ЧИСЛІ!!! ТАК ТРЕБА ІВАНИЦЬКУ ВИГНАТИ БО У НАС ТЕРПІННЯ ТОЖЕ НЕ ЖИЛІЗНОЕ !!!!!!

A
Anonymous

Пропоную терміново почати зі всіма знаної Іваницької. Прокуратура давно має звернути увагу на її зловживання службовим становищем. Так, як прокуратура закриває очі, то потрібно їй допомогти. Не думаю, що буде багато заперечинь від громадськості

ДЧ
до чиновників, з кримінальним минулим

Зек Кочетов В. схаменувся? Ніколи, у нього мізків бракує. Це був сором і ганьба для Мукачівщини, яка мала колишнього кримінального авторитета при владі, мало того це нещастя сиділо в президіях біля авторитетних громадян Мукачівського району, освітян, лікарів, інтелігенції району. Невідомо чи писати і читати грамотно вміє? Такого невігластва світ не бачив, хоча при екс-гаранту зеку і по регіонах зеки були у корита. Перш за все має бути проведена комплексна перевірка легітимності посвідчуючих документів, дипломів (в чому є великий сумнів) Кочетова В.(кличка Воша), взагалі чи він має бодай атестат про середню освіту, коли був у тюрмах, в бігах...Підлог, фальсифікація, відверта брехня -це ті ознаки (мяко кажучи) якими керуються пропащі шахраї, злочинці, вбивці, гвалтівники. Нова влада має наводити порядок, очищати ряди представників народу від сумнівної та випадкової нечисті, повна люстрація влади. Револція гідності в Україні до цих радикальний дій зобов"язує! Слава Україні!

1
123456

до читача вони повинні не просто йти, відповісти за свої вчинки та злодіяння і нести за це покарання...

ФВ
Федива в мею!!

...

ДВ
Дуду- вон! Воша-на ..й

што чекаэте???

ЩМ
Щербана, Монича геть

Суд теж маэ бути чистим!!!!

ВЛ
вся люстрація всі директори

люстрація люстрація повна

В
вимпел

освіту району в особі тулючці не доста

В
вимпел

всю освіту та методод кабінет геть .нещасні корупціонери

Ч
читач

Підтримую список, але він не повний. Громада повинна вносити усіх без честі і совісті чиновників, обранців, які грішили своїми діями, справами. Особливо мають іти чесно ті депутати ради,члени виконкому, котрі роками за хабарі приймали незаконні рішення,хоча ці рішення були колегіальні, крайнього немає.Тому усі співучасники групових порушень прав громадян мають бути оцінені в повному обсязі, згідно законів України.

М
Мукачівець

Віктор Іванович убери з Ратуші Зеркально чистого Лендела! Іваницьку! Галая! Федіва! постав перспективну молодь, фахівців які запропонують нові перспективи розвитку нашого міста і вам будуть вдячні 80 відсотків мешканців м Мукачева. Наше місто заживе набагато краще.

Б-
БІГУН - ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М-
МАНЯКА -ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Г-
ГАЛАЯ - ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Б-
БАЛАЖ - ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

К-
КУШНІРА -ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Д-
ДЕРКАЧКУ - ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В-
ВАСЮТУ - ГЕТЬ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!1

І-
ІВАНИЦЬКУ - ГЕТЬ!

на хліб і воду заробила

Читайте також