Віктор Балога: наша партія «Єдиний Центр» отримала перемогу на Закарпатті

8
12

Політик вважає, що після цих виборів і Президент Порошенко має задуматися над своєю деструктивною позицією щодо Закарпаття і зробити висновки.

- За підсумками голосування, наша партія «Єдиний Центр» отримала перемогу на Закарпатті. Дякую кожному, хто віддав свій голос за нас, не дивлячись на підкуп, погрози і спроби дискредитувати нашу команду, - повідомив народний депутат, який очолив список Єдиного Центру до Закарпатської обласної ради. - Можу запевнити, що ми виправдаємо кредит довіри, який отримали на цих виборах. Як переможці, вважаємо, що втілити усі плани і ефективно працювати в обласній раді в інтересах Закарпаття, можна лише у форматі коаліції з демократичними політичними силами. З тих, хто долає прохідний бар’єр, це партія «Батьківщина» і «КМКС» Партія угорців України. З цими політичними силами ми готові створити коаліцію в Закарпатській обласній раді і чекаємо від них пропозицій. А з бандитами нам не по дорозі.

- Вважаю, що після цих виборів і Президент Порошенко має задуматися над своєю деструктивною позицією щодо Закарпаття і зробити висновки. Які б цілі він не переслідував, але вороже ставлення до закарпатців не принесло йому позитивного результату, - додав Віктор Балога.

Коментарі

М
мукачівець

отсосала...

ЛФ
Лідія Фаркаш

Доброго дня шановний Віктор Балога,ми надали вам довіру прошу Вас захистіть Закарпаття віт дармоєдів які намагаються рушити наш спокій.Я вітаю вас з перемогою

С
Світлана

Радіємо Вашій перемозі, Вікторе Івановичу!! Закарпатці мають надію тільки на Вас і Вашу команду.

М
мешканці

Шановний Вікторе Івановичу! Так тримати

З
Закарпатуа

Молодці, я вірю у Вас і у Ваші хороші наміри, для Закарпаття. Бутьте достойні того, що Вас обрали і Вам довірили.

АК
А кить буде

наоборот. Венгри, бпп та батьківщина без балог?

Г
Гуцул

Молодці Закарпатці з Балогою що "трахнули" Вінницьких Шоколадних Бариг в Закарпатті у нас в Коломиї вони взагалі під шафою сидять (5-6)

ЗЄ
За ЄЦ!

Молодці!!!треба створити коаліцію з Батьківщиною та КМКС-ом і викинути того старого козла Москаля нафіг звідти. Нічого не робить тільки шипить там. Лиже одно місто Рошенові.

1
111

Удачи Вам и Андрію Вікторовичу!

Б
БЕРЕГОВО

Виктор Иванович! Удачи Вам! И с заслуженной победой!

EA
Eljen a nagy Magyarorszagot!

Eljen a nagy Magyarorszagot!

КР
КМКС рулить

_________________

Читайте також