Віктор Балога показав де і як живе (ВІДЕО)

17
14

Народний депутат став учасником програми «Без парканів».

– Не розумію колег, які називають себе чесними політиками, але бояться показати свій дім журналістам. Мені ж немає чого приховувати, ні золотих кранів, ні портретів у образі Наполеона, чи чогось такого, на що не заробляє моя родина, у мене немає. Та й взагалі, двері мого дому завжди відчинені для хороших людей. Настільки, що часто я навіть проводжу тут прийом громадян, – прокоментував відео сам народний депутат.

Коментарі

I
ilya

Viktor Ivanovich dovhoho vam zsitya! 30 rokiv tomu robili u Kosinskomu silpo. Vidtogyi vam velika povaha! Mi holosuemo za Vas!!!!!!!!!!!!!

*
****""

Побудувати будинок,посадити дерево,народити діток-це все є у Віктора,кожна сім'я хоче жити у достатку, а як за наші з/п це все реалізувати,неможливо!)

УВ
УВАЖАЮ ВИКТОРА ИВАНОВИЧА

ЗА ЕГО НЕРАВНОДУШИЕ К БРОДЯЧИМ ЖИВОТНЫМ ГОРОДА. ЗА ЕГО ПОМОЩЬ ЕРМИЛЕ ЯНОШОВНЕ. ГОЛОСУЮ ЗА ВАС!!

Z
Zoltan

:)

ЧБ
ЧОМУ БАЛАЖКУ НЕ ПОСАДИЛИ? ВИ ОБіЦЯЛИ

Чому досі на свободі? Вже рік скоро буде як Вона людей вбила, скільки мож чекати правосудя?

П
патриот

пдивiться "без парканiв" на "в гостях у ТИМОШЕНКО i у ЯЦЕНЮКА..."вот яких свиней люди вибрали у депутати i у прем"ери...навiть поговорити з журналiстами не хотiли i игнорували iх...чого не скажеш за Балогу.Гнати в три шиi таких кобил i зайцiв.

К
Колядник

Кожного різдва Віктор Іванович запрошує колядників і на це свято його дім відчинений для всіх. І без парканів він вже давно і всі бачать і бачили, що нічого з стилю Пшонки немає. Стильно і просто, а головне, що відчинений для людей. Так було і буде завжди я внений!!!

БМ
Балога молодець!!!

Повага до сім'ї Балог!!!

М
мукачівці

Балога перший і серйозно підняв проблему наркотиків у Закарпатті. Тільки за це одне уже заслуговує на повагу, бо не дає цій гидоті розповсюдитися тут, у нас дома. Скільки чути про це страхіття у інших регіонах, у нас же вголос про це ніхто не говорить. Молодець!Люди, що ще є важливіше за здоров"я наших дітей? І влада, і гроші, і біснес - важливі речі, але має бути межа! Хто серйозно займається питанням заборони реалізації алкоголю і тютюнових виробів неповнолітнім? Міліція? Хотілося б вірити. І політика політикою, та має бути совість! Ми за Вас, Вікторе Івановичу, бо Ви на це заслуговуєте!

К
КомпоТ

Балога мужик,который любит свою землю,свой народ,всегда что то для Мукачево делал.Тут даже и думать не нужно,кого у руля ставить.

М
Мукачівець

Як в казці..

І
іван

дорого,гарно,адекватно. зразу видно не янукович, не пшонка. голова та апетит на місці. молодець

М
Макс

Шукали золоті унітази. Не найшли. Даже сам не думав що Балога настільки простий мужик

М
Макс

Шукали золоті унітази. Не найшли. Даже сам не думав що Балога настільки простий мужик

Читайте також