Віктор Балога про рішення окружного адмінсуду: це політичний тиск, який не матиме успіху

8
2

Народний депутат прокоментував інформацію щодо Павла Балоги та Олександра Домбровського, озвучену Юрієм Кармазіним.

"Стосовно позову щодо Павла Балоги і Олександра Домбровського. Рішення суду немає і його ще ніхто не бачив. Є лише слова окремої людини, яка багато разів видавала бажане за дійсне. Навіть якщо такий судовий процес мав місце, то, не знаю як колегу Домбровського, але нас, як третю сторону, про нього не повідомили, хоча зобов’язані це зробити в порядку ч. 2 ст.53 Кодексу адміністративного судочинства. Це означає, що засідання або не було, або розгляд справи проходив з грубими порушеннями в кращих традиціях Вишинського. Але так, чи інакше ми розцінюємо це як чергову спробу політичного тиску, яка все одно не буде мати жодного успіху", - зауважив Віктор Балога.

Нагадаємо, що за словами Юрія Кармазіна рішенням окружного адмінсуду Києва спікера ВР Володимира Рибака зобов'язано забрати у двох депутатів картки для голосування та посвідчення депутатів.

Коментарі

М
мукачевец

вот и пришол нежданно пи...ЕЦ младшенькому паше. А ещо и с Андрюшей не решено по экмпертизам...

Н
Незалежний

Як же ви шановні депутати тримаєтеся за свої крісла. Ви так боїтеся втратити свою "некиваність", та подивіться на простий люд, як він живе. може вам треба над цим задуматися.

Читайте також