Віктор Балога про вчинок закарпатських регіоналів: Значить в людей ще є совість

7
10

Народний депутат, який напередодні особисто звернувся із закликом до закарпатського політикуму визначитися, з народом вони, чи ні, прокоментував рішення вже екс-регіоналів про вихід з Партії регіонів та засудження дій влади.

"Мужній вчинок вже бувших членів Партіі регіонів Закарпаття. Значить в людей ще є совість", - зауважив Віктор Балога у коментарі журналістам.

Про масовий вихід з лав Партії регіонів читайте у новина Мукачево.net:

Закарпатські нардепи-регіонали Мошак, Ковач, Ланьо, Гайдош і Бушко вийшли з Партії регіонів

Свищо вийшов з Партії регіонів та розпустив фракцію у Закарпатській облраді

Спроба №2: Ректор Ващук вийшов з Партії регіонів (додана офіційна заява)

Коментарі

Г
галя

Все вірно. У людей, на відміну від Вас ще є совість!

П
прокурор

Цикаво Призивають до совисти оден одного.Усих треба видсторонити вид влади и судити народним судом щоб и духу бильше не було у влади.У кожному сели и городи знають своих бандитив.Треба их зачистити и буде порядок в Украини!

ЗН
завтра новий день

скоро будуть в іншій партії, вийшли ті хто йшов заробляти гроші так само війдуть в іншу партію і будуть заробляти далі! не гавно лем какашка

ЯД
я до читача

молодець правду кажеш.підтримую твоі слова

СУ
Слава Україні!

НЕМА в них Совісті. Як і у всіх політиканів.

Ч
читач

та тим падлам-ригалам прощати не слід.це буде великою помилкою українського народу.де ж були всі вони 2-3 місяці тому,коли ще тільки починалися події на столичному майдані? тоді ж вони були непохитні у своїй правоті. зараз відчувають крах та смерть ПР,а точніше ригалів та зековичів,ось і вирішили змінити своє відношення.бидли вони та суки і сволоти.ігор свищо ще вчора говорив зовсім інше,а сьогодні насрав у гаті та і змінив свою думку.треба б йому купити памперси.майно придбане ним незаконним шляхом доведеться передати у власність народу,бо він думає і впевнений,що таким "подвигом" стане героєм україни.хрин йому в рот.хай іде до києва лизати зеку гузицю та сосати в нього ...позор таким депутатам і ненаваисть всього народу.хай терміново він (свищо)і йому подібні терміново здадуть свої мандати народних обранців.замість них треба обрати достойних,які б не знищували власний народ,а відстоювали його інтереси.

АУ
А у тебя Плохиш она осталась

???

I
Ivan

То не совiсть, то они из страху в гатi наклали.

А
ага

вітьо як усе ужек хоче укрутити вшитко ги уж

Б
Биров

Совисти ниє и нигде не боло. То пацкани утікавуть. Пацкунам-життя пацкуняче

Читайте також