Віктор Балога: Програма "Гроші" на 1+1 опустилася нижче плінтуса

10
9

За його словами з такими сюжетами можуть спокійно подавати свої резюме до Кісєльова.

"От, наприклад, учора показали сюжет, в якому говориться, що я мільярдер, що я отримую у Верховній Раді компенсацію на оренду житла, що на Закарпатті я володію санаторіями і орендував замок Шенборна, і що у мене є квартира в центрі Києва.

Усі закиди – брехня. Відповідаю по порядку:

1. Ніколи не приховував що не є бідною людиною. Але, мільярдером я ніколи не був. Використання таких висловлювань – чиста маніпуляція людською свідомістю;

2. Я не отримував компенсації на оренду житла. В цьому дуже легко переконатися, ознайомившись зі списком, який оприлюднив апарат ВР. Він є у вільному доступі.

3. Моя родина володіє бізнесом – це ні для кого не є секретом. Але, у власності компаній, якими зараз керує мій син, немає санаторіїв.

4. Замок Шенборна я не міг ніколи орендувати. З 1946 року на його території знаходиться діючий санаторій «Карпати», який належить Федерації профспілок і Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності.

5. Ніякої квартири на Рейтарській у мене немає. Це легко перевірити, адже доступ до реєстрів нерухомості віднедавна став відкритим.", - розказав Віктор Балога

"До журналістів у мене питань немає. Розумію, що вони лише виконавці і нехай оцінку їм дає професійна спільнота. Хто замовник цього інформаційного кіллерства – здогадуюсь. Але, свою позицію змінювати не збираюся – далі говоритиму і писатиму те, що думаю", - підкреслив політик.  

Коментарі

0
03

1+1 - самий заангажований канал, проводить однобоку політику висвітлення всіх подій, які відбуваються, не лише на Сході, а загалом у державі. Працює він винятково на ЗЛОДІЯ Коломойського під "кришею" бездарної, недолугої, непрофесійної "нової влади", яка продовжує знищувати Українську націю та "тупо, нахабно, зухвало" знущається з народу, заганяючи його у "стійло". А те, шо Балога показує "новим", що вони БЕЗДАРІ та ГОПОТА, їх бісить, а вони ТУПІ і показують свою слабість та безпорядність.

С
Серега

Телеканал 1+1 контролюється ворогом українського народу Коломойським. Які ще можуть бути коментарі?

П
Петро

Коломойський хоче привласнити Закарпаття адже його Приатбанк БАНКРОТ, як би не дотациї від НБУ, то вже закрили б його як і всі інші банки. А Віктор Балога не дає йому наш рідний край вот він і збирає компромат на Балогу В.І.

Д
ддд

беня замовлення вже робить, шось йому балога не догодив

П
пп

Це Віктор Іванович вас заказали за луценкову файту і за то що реально проводите реформи у мукачеві та боритеся за людей яких по беспредєлу призивають у ато .

Т
Тайстра

Канешно бреше,Колопомойськый вер око на Закарпаття рас му ся Донбас не достався треба брати Карпаты!!!!Пиз***ц буде!!!!

КН
канешно неправда

В.І. проживае в Конча Заспі, в будинку що числится за Петьовков,а раз показуют по 1+1, значит Коломийський хоче го відіти,що ту не ясно.

Т
телеглядач

А чого Балога В.І. так обурився? Тепер усіх посилають до суду позиватися, тим більше він не бідна людина і грошей у нього достатньо. В чому питання? Вперед!

РТ
радуватися треба

якби за мене таке написали,показали, я би виставив магарич,бо вже всі морди воротят не здороваються, одколи одіваюся в секонд хенді.

Читайте також