Віктор Балога прокоментував конфлікт з Василем Петьовкою (ВІДЕО)

17
13

В останньому інтерв’ю Дмитру Гордону в ефірі 112 каналу народний депутат зауважив, що для нього всі рівні – що родичі, що просто знайомі.

– Політика – це токсичне середовище, де мутують процеси настільки серйозні, і ці мутаційні процеси відбуваються в ДНК людини, тобто воно десь щось закладено. От я старався так років 20 тримати людину, але, скоріше всього, що по якійсь лінії родинній оті мутаційні процеси, які в ДНК запущені,  все-таки взяла верх жажда грошей. І коли (він) прийняв рішення зайти в Волю народу, а я вважаю, що це збіговисько не заслуговує на те, щоб такі процеси відбувалися у вищому законодавчому органі. Я йому про це говорив, що не можна це робити – брати гроші і заходити в групу, яка треба щоб була на плаву. Не послухав. Взяв великі гроші. І пішов туда. Я вашому товаришові чи другу в прямому ефірі скажу: якщо ця людина не зрозуміє, що він зробив помилку, я ніколи руку не подам. Я скоріше подам руку своїй собаці Дюку, він вірний і він не підведе. Але, хоть (він) і родина, я ніколи руки не подам в цьому житті, тому що так поступати не можна. Ми і так далеко пішли – ми падаємо в бездну. І ми показуємо приклад далі, як жити для себе, а нічого не робити для країни. Я не можу цього робити, – зазначив Віктор Балога.

Радимо також переглянути все інтерв’ю політика, де коментар щодо конфлікту з Василем Петьовкою – 21 хвилини.

Коментарі

Z
Zoltan

Хтось памятає, скількі раз Ратушняк фракції міняв?!

П
Прохожий

Вполне согласен с русин. Живы будем - не помрем!

Р
русин

До недавна мое видношеня до Балоги, як до лидера Закарпаття, було погане. Але писля його останних виступiв, зминив свою думку. Якщо Ви будете й далi триматися так, то я за Вас. 100%

М
Мукачівець.

Смішно і грішно. Собака Дюк. Оце оцінка людей. Оцінка по вірності і потрібності. Дл хазяїна

ВЛ
В лоб

Балога має право так говорити. Бо хто Васю у люди вивів? А той продав за 30 сірібряників.

К
Кажда

справа як палиця - має два кінці. Як один кінець добрий то другий поганий.

Ф
ф

витко по ньому ЗЛОПАМЯТНИЙ но говорить стабільно я бо попробував з ним у команді поработать лим партейка його единий центр недовподоби най сотворить шось нашойе карпатська партія чи русинські чилидники К Р А П О Ч К А

О
Олег

Позераю на нього як на Мукачівськое пиво)))))))) но се улупив под корінь))) по вариськи))))))

Х
Ххх

Одна людина з Закарпаття яка може висловити свою думку.

П
Петро

Видно нелегко даються негаразди серед близького оточення Віктору Івановичу і можемо тільки побажати, щоб найгірше було у минулому !

С
Свуй

До правдивого Якщо злодію нич не можеш по суті сказати, не злися, хворый будеш пустяку.)

П
Правдиво

До свуй Ти не тільки на державу і на цей сайт сер...ш, займись буденними та життєвими справами як для своєї сім‘ї так і для людей і твоя брелока агонія знайде вихід у житті. А що робиться на теренах ВР - це ось і є наше життя як у низах так і на верхах. Лиш один нюанс - ВР ми періодично по телевізору бачимо, а своє життя творимо самі і не враховуємо і не виправляємо свої помилки !

С
Свуй

Позиравим пряму розмову, пітьовка точно дешевоє сміття, правда там у раді багато того злодійства і сміття. А василько точно зажрався, ср@в він на державу.

Читайте також