Віктор Балога: "Прошу підтримати на виборах дружину, щоб ми разом могли зробити те, що обіцяли"

42
21

«Ви підтримали мене на виборах до Верховної Ради, за що я вам дуже вдячний. Сьогодні я приїхав до вас зі ще одним проханням: підтримати мою дружину Оксану Балогу на виборах до обласної ради Закарпатської області», – звернувся Віктор Балога до виборців Негрова та Доробратова на Іршавщині, де разом з дружиною проводив зустріч із виборцями сьогодні, 11 лютого.

На зустрічі з громадою Негрова Віктор Іванович нагадав, що вже почав втілювати обіцянки, які дав мешканцям Негрова перед виборами. Всі вони згадані в угоді, яку народний депутат підписав з сільрадою.

Найболючіше питання села – розбиті вщент  дороги. Тому про це жителі Негрова говорили найбільше й найемоційніше. «Ми взялися за невластиву нам роботу – за дороги, – сказав Віктор Балога. – Розуміємо, що це не наша справа – дорогами повинна займатися держава. Однак їхали сюди і на в'їзді до Залужжя побачили КАМАЗ, з якого висипали щебінь. Ним засипають центральну дорогу. Це перша ознака того, що дороги зруйновані, а якісно їх не ремонтують. Щоб відремонтувати дороги України, потрібно 5 мільярдів доларів. Як так сталося, якщо кожен, хто купує паливо для автомобілів, сплачує дорожний податок  і ці гроші повинні витрачатися лише на шляхи? Очевидно, їх використали на інше», – зазначив Віктор Іванович.

Також Віктор Балога розказав на зустрічі про ситуацію з економікою України. «На єдиному  рахунку Казначейства України нині є всього 500 мільйонів гривень. Такої  суми вистачає на 12 годин функціонування держави. Я боюся, що невдовзі будуть проблеми і з пенсіями, і з захищеними статтями. Вихід єдиний – отримати позику МВФ. Нам треба 6-10 мільярдів, щоб запустити економіку. В іншому випадку буде катастрофа», – сказав Балога.

«Як молоді отримати робочі місця? Ми платимо великі гроші за своїх дітей, онуків - за виховання, навчання. Добре, ми вже прожили життя, але куди дітям нашим подітися, – запитав у політика один із мешканців. – Працевлаштування - ще одне питання, яке об'єднує як більшість мешканців Негрова, так і загалом закарпатців».

«Я створив за останні 15 років близько 3 тисяч робочих місць. Якщо таких, як я, буде хоча б 15, тоді на Закарпатті робота буде у всіх нас. Розумних людей у нас багато, але не всі зуміли дочекатися і втекли звідси», – сказав Віктор Іванович.

Загалом же народний депутат вихід із ситуації бачить лише в русі до цінностей Євросоюзу. «Біля 60% українців хочуть іти в ЄС. Якщо президент не прислухається, доведеться іншими методами добиватися того, що ми бажаємо. Нам достатньо прийняти 4 документи, щоб дали безвізовий режим. Це 4 натискання кнопки - робиться за годину. Однак навіть це не хочуть дозволити. Чому? Якщо з Криму, Донецька в Європу поїдуть люди, вони зрозуміють, що влада їм брехала. Вони не хочуть пускати свій народ туди».

«Так сталося, що Павло Балога,  вийшов з обласної ради й постало питання, хто прийде на його місце, – продовжив Віктор Балога. Не я пропонував свою дружину в депутати -- ініціатива пішла від моїх колег та однопартійців. Я можу вам гарантувати, що дружина  буде чесно виконувати ті завдання, які в мене стоять перед вами. Я прийшов до вас просити підтримки для неї. Щоб вона мала таку ж підтримку, яку у вас маю і я».

«Я дуже вдячна, що ви прийшли на зустріч з нами і обіцяю: зроблю все, що залежатиме від мене, аби людям в Негрові жилося трохи краще», – свою чергу сказала Оксана Балога.

«Прошу вас прийти на вибори. Запросіть близьких, знайомих, хай вони прийдуть 3 березня на вибори», – звернувся Віктор Балога до громади Доробратова.

З цим селом Віктор Іванович також  підписав угоду про співпрацю на 5 років депутатської каденції. Втім, пообіцяв виконати обіцянки раніше – щоб потім із задоволенням приїжджати в село, знаючи, що не має невиконаних обіцянок перед людьми. У Доробратові нині серйозна проблема з водогоном. Колись люди за власний кошт його встановили, однак зараз він у дуже поганому стані, а поремонтувати його змоги немає. За словами голови села, потрібно поміняти близько 1000 метрів труб. Віктор Іванович пообіцяв 500 метрів змінити ще в цьому році, а іншу половину – в наступному.

Він також попросив доробратівців підтримати дружину на виборах.

«Оксана завжди займалася громадською роботою: питанням багатодітних сімей, здоров'ям сиріт тощо. Якщо громада її підтримає, вона продовжить цю роботу в обласній раді. Мені буде приємно й легко, що вона займатиметься цим. Ту роботу, яку вам обіцяв я, виконуватиме на місці моя дружина», – наголосив Віктор Балога мешканцям Доробратова.

Коментарі

%
%

до Олександра Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників. (частина четверта статті 3 із змінами, внесеними згідно із Законом України від 25.06.2009 р. N 1574-VI) до слова, в Японии разница зарплаты между руководителем предприятия и младшим сотрудником в пять раз. Похоже, что в Украине рабовладельцы про совесть не слышали.

%
%

шановный Олександр по закону не могут платить меньше минимальной,установленной государством зарплаты, а про больше уже зависит от совести рабовлад...извините,верней "частного предпринимателя"!

T
tedy

віктор івановичза 15 років створив 3000 робочих міст, а знищив 6400

О
Олександр

Закон України "Про оплату праці" від 24.03.1995 року № 108/95 ВР

О
Олександр

Шановні читачі та учасники даної дискусії!!! Прошу звернути Вашу увагу на те, які у нас "образовані" та "сповна розуму", "Мукачівські міліціонери"!!! Закон України "Про оплату праці" від 24.03.1955 року № 108/95 ВР Шановний, я попрошу тебе покинути подібні обговорення по-перше за браком якогось елементарного поняття, а подруге за браком тої ж здорової голови!!!

ММ
Мукачівські міліціонери

до олександра сашко ти прошки на голову хворий як може держава встановлювати зарплату на приватному підприємстві

О
Олександр

До виступ супер!!! Шановний, ти вмісто того аби бути вдячним за створення робочих місць - хеоню пишите. Робочі місця створювалися, створюються і будуть створюватися завдяки тільки одиницям в нашій області, а рівень заробітної плати встановлюється керівниками країни. От туда і надсилай свої відгуки!!! Моя би воля, то ти б з голоду потух!!!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ЄЦ висунув 5 кандидатів в обласну раду, а віктор іванович няньчить лише 2-х. про що це говорить: 1. остальні мені до лампочки! 2. остальні мають високий рейтинг і не переживаю за них, а моя сімя з рейтингом близько 0%. 3. набридло постійно витягати чужих та не є відачі, краще своїх тянути вони не ниють...4. рідко вижу свою сімю вмісі дома, а в рададах різного рівня чаще буду їх бачити.... 5. в радах можемо обговорити яка буде вечеря та кого зїмо!

Ч
читач

Бісить, коли самі живуть по європейськи, а нам зарплати платять по советськи. На "Барві" платні мінімальні.

ВС
виступ супер

Я створив 3 тисячі робочих місць,я створю більше, будете всі на мене працювати, за мінімальну плату, будете мої раби,пан Балога,чому людина (аку ви дуже поважаете до виборів) працюючи отримуе заробітну плату, остаеться жебраком? який смисл створювати такі робочі місця,що з роботи людині не вистачае на продукти?

Г
Гобі

І Оксану,і Андрія, і Софійку, потом Павлових,Іванових вшитких, а потому облраду у Завидово, бо всьо остальноє Закарпаття -їдні дураки, ци як? Не піло...

Г
Гобі

І Оксану,і Андрія, і Софійку, потом Павлових,Іванових вшитких, а потому облраду у Завидово, бо всьо остальноє Закарпаття -їдні дураки, ци як? Не піло...

Z
z

Спасатели Украины просто смотреть аж тошно ......

%
%

Клановое управление - мафия(семейная группировка)

%
%

«У нас каждая кухарка,сможет управлять государством». В.И.Ленин По ходу В.И. выполняет заветы Ленина.

П
патріот

Вам В.І. треба кардинально змінити своє оточення, вони в очі говорять одно, а позаочі друге, з такими людьми ви далеко не підете...

В
Валентин

Я теж чув про Оксану Балогу дуже багато гарних відгуків як про фахового лікаря і чуйну людину. Це чудова противага місцевому "князьку" Ковбаску. Думаю, що жителі Іршавщини які проголосують на виборах за Оксану не пошкодуютьза свій вибір. Побільше би таких людей у обласній раді.

НВ
не виборець

Підтримую виборця п. Оксана чимось нагадуя п. Людмилу - дужину Януковича та також в тіні президента і займається благодійністю якби був виборцем проголосував би за двох

T
tedy

в сатті є признання про підкуп виборців. до речі а пашови, який був там депутатом що мішало це втілити?

В
виборець

Знаю, що дружина В.Балоги лікар і не більше.Але той факт,що цю жінку дуже рідко було видно поряд з чоловіком на різних державних заходах, можна сказати - завжди в тіні.Скромна,дуже виважена,милосердна і не кічиться,що вона є дружиною Балоги. Отже, думаю варто підтримати прохання Віктора Балоги, щоб Оксана Анатоліївна пройшла до обасної ради. Тим більше це жінка.Вони по природі здатні трохи інакше сприймати деякі речі.

М
машка

Знаю Оксану Анатоліївну особисто, ще з тих часів як вона працювала лікарем УЗД.Дуже хороша людина, завжди відгукувалась,як треба було допомогти

Читайте також