Віктор Балога радий, що у Мукачеві розвивається учнівське самоврядування

9
1

Політик привітав у своєму Facebook лідерів учнівського парламенту місцевої ЗОШ №13.

«Радий, що сьогодні обрали нового Голову парламенту. І впевнений - для учнів мукачівської школі №13, які обирали голову учнівського парламенту, це був дуже важливий крок, і вони здали цей іспит на громадянську зрілість з честю. Учнівське самоврядування – це той елемент громадянської освіти, що дає змогу в подальшому можливість стати Громадянином країни. І тому я вітаю із цією перемогою усіх нас», - написав Віктор Балога у соцмережі, додавши фото лідерів учнівського самоврядування.

«Наталія Токар, яку обрали на посаду Голови учнівського парламенту узяла на себе, разом із своєю заступницею Діаною Перестою, велику ношу довіри від усіх учнів школи. Але ще більшу ношу відповідальності, узяли на себе усі учні школи, тому що вони цим заявили, що вони команда, і вони готові до змін на краще. Тому цей іспит учні будуть здавати разом із Наталією, ще й на наступних виборах», - наголосив політик.

«Головне і те, щоб ці вибори шкільного парламенту, і у міську раду старшокласників, куди обрали третього кандидата – Олександра Фіщука, були не для «галки», а дійсно - для молоді, школою брати на себе відповідальність, і вміти єдиної командою досягати поставленої мети, а для міської влади – бачити в молоді партнерів по управлінню містом», - підсумував Віктор Балога.

Коментарі

11
113 113 113

Дуже цікаво,чи з'явилося би привітання від Віктора Івановича на його Facebook,якби головою учнівського парламенту стала інша кандидатка - Діана Переста або кандидат - Олександр Фіщук??????

Читайте також