Віктор Балога сподівається, що опозиція не клюне на чергову «розводку котят» щодо Павла Балоги та Олександра Домбровського

8
14

Нардеп розкритикував намір уряду провести перевибори на 71-ому та 11-ому округах.

«Уряд підмінив собою Конституційний суд, бо рішення стосовно Павла Балоги та Олександра Домбровського ще немає (або є, але його ховають під сукном), і Верховну Раду, бо парламент не голосував за позбавлення їх мандатів. І в додаток до цього Кабмін змішав гірчицю з повидлом – вписав у один законопроект 11-й та 71-й округи, до тих п’яти, де не встановлені результати голосування», - відрегував політик на оприлюднений на офіційному сайті уряду законопроект мін'юста що перевиборів у тому числі на 71-ому та 11-округах..

«Є підстави вважати, що цей проект внесуть на розгляд ВР найближчим часом. І будуть пропонувати чергову «розводку котят» - голосувати за всі округи пакетом. Я сподіваюся у опозиції і тієї невеликої кількості незалежних позафракційних депутатів вистачить мудрості не підтримувати таку постановку питання. Бо справа не у Балозі і не в Домбровському. Питання в запуску пілотної версії розправи над будь-яким депутатом», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

СД
сивлюський до фредія

З тобою, уроде, дискутувати - себе не поважати. Всякі там галицькі чи українські набагато краще і ближче ніж обидлячине дауннецьке. І ти, випердиш телячий, будеш проклятий до сьомого коліна за зраду своєї рідної землі. І тобі, яничаре довбаний, до Балоги, як до неба раком. Ти і нігтя на мізинці не стоїш Балоги. Бо крім гавна з твого рота з тебе ніякого хосна. І якби ти, мразь запроданська, зробив хоч тисячну частину для Закарпаття, як зробив Балога то мав би повагу та честь. А так позор тобі і загальна зневага.

F
Fredy

Сивлюський, патріоте ти недороблений! Десь по дитинству ти отримав якусь психологічну травму, що тобі всюди донецькі привижаються, там де зявляється якась думка, яка не підходить твоєму патрону та спонсору? Якщо ти такий патріот, запитай свого балогу, чому під час його царювання місто наводнили різні львівські оптові фірми в т.ч по алкоголю і тютюну, і всякого роду галицькі відмивачі пдв? А також нащадки схронщиків активно лізуть у владу у особі всяких федівів, радишів і т.п. То може ти свою сраку підставив під галицьких аферистів за командою балоги, що так яро гавкаєш за нього???

С
сивлюський

Найбільше улибає словесний понос від жаливи та фредія. Дуже підозрюю шо це одна і та сама особа (правда безморальна і безмозгла). Треба би побільше писати таким Іудам, які продали даунецьким рідну землю, тоді буде більше патріотів Закарпаття. Справжніх, а не намальованих в пяному угарі десь після заробітків у даунецьку... Тому і получаються такі дауни, як жалива, фредій, політолог і їм всім подібні...

МС
Микола Староста (Жалива)

Балога досить успішно, підакував, Медведчуку,Кучмі,Ющенко,Тимошенко, потім Януковичу, коли те йому було потрібне. Зараз піддакувати нікому та і розводи закінчилися. Балога політичний банкрот! це вже всім зрозуміло.

F
Fredy

Редактори мук.нета! Чомусь Ви не хочете у попередньому коментарі побачити порушення ВАШИХ правил поведінки на ВАШОМУ сайті. Чи це пише один із співробітників сайту, що відкриті образи читачів ВАШОГО сайту залишаються непоміченими? А по тому, як сильно воно, під ніком "сивлюський" заступається за балогу, то підозрюю, що воно перебуває з в.і. у більш як дружніх відносинах. Так що ви рішіть, правила на Вашому сайті діють для всіх, чи є виключення в залежності від вподобань ВАШИХ патронів?

Р
РусинВарошськый

100% Сивлюськый мае правду! Вам усим разом узятым з конюхом, даже кить вас помножити на 2 - далеко до Балогы як до космоса! Здалисьте шавкы окупантам ридный край, а взамін вам верли кістку з царського стола яку меж собов не годніс те поділити як псы. Як будете внукам у очи позерати? ФАРИСЕИЇ!!!!!

С
сивлюський

Бляяя... Повилазили шавки Під*Расовські. Та ви, козли, і мізинця на нозі Балоги не стоїте, за бакс маму рідну продасте. Готові гузицю окупантам вилизати, аби лиш тридцять срібників дістати. Мені гидко шо поряд зі мною на Срібній Землі живуть такі ублюдки.

П
Політолог

Цікаво, що хоче Балога, привик всіх розводити, а зараз отримає те, що заслужив. Хай ще влада примусить його сплачувати всі податки та перекриє йому чорний бізнес з лівими сигаретами та алкоголем ..... о тоді він заспіває не так.

А
Андрюха

Нардеп тільки те й робить що всіх і все критикує, а на більше він просто не здатний

Г
Гість

Вас, пане Вікторе, гріх не "розвести" як "котят" а то ви вже зажралия зовсім

А
Андрій

Балога переживає за Павлика. Він розуміє, що не дуже ефективно зараз викидувати знову гроші на вибори. Тепер треба знову купляти виборця!

F
Fredy

Бо справа не у Балозі і не в Домбровському. Питання в запуску пілотної версії розправи над будь-яким депутатом Якраз вся справа і в балозі. став би сантехнік за когось чужого переживати...

F
Fredy

Балога, починай вже переживати за андрійка, так така ж ситуація намічається.

А
Андрій

Ну, от і дочекалися виборів в Хусті. Балога дописався, договорився. А тепер опозиція дружно проголосує за перевибори і у Зкаарпатті будуть вибори. А Балога втратить мандати, бо я переконаний в тому, що вибори буде програно!

Читайте також