Віктор Балога: Тепер хвилюватися треба не опозиції, а Партії регіонів, бо зупинка «Дурдом» - кінцева

7
17

Політик прокоментував рішення суду, яким позбавили мандату Сергія Власенка.

«Цієї ночі дуже погано спав – переживав, що Власенку не дай Боже залишать мандат. Щойно прочитав новини і заспокоївся. Все йде по плану. А план дуже простий – щоб чужі боялися, а свої – не рипалися. Тепер хвилюватися треба не опозиції, а Партії регіонів, бо зупинка «Дурдом» - кінцева. Будуть шукати крайніх серед тих, хто не встигне добігти до кнопки», - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

1
123

А хто такого невігласа взагалі привів в політику? Без сторонньої допомоги та підтримки зверху та із такого болота прямо на керівну державну посаду? Мабуть його покровителі і не думали кого рекомендують у владу,так як спокуса на великі гроші засліпила вщент їм очі та розум. Але правоохоронні органи мали перевіряти досьє та особову справу, легітимність документів при поступленні на державну службу.Отже багато запитань...?

ОТ
оце так!

Останні коментарі стосовно Кочетова, дуже несподівані і невтішні...Як виявляється темне минуле чиновників не можна втаїти, усе вилізає на поверхню і колись "карнавальну маску добропорядного і законослухняного" громадянина потрібно буде зняти...

С
селянин

Справді це великий мінус керівництву Мукачівського району з такими представниками від народа.Трбе негайно виправляти ситуацію, очищати владу від такої нечисті.Інакше авторитет у Голови Мукачівської ради та усього депутатського корпусу, який і так підмочений з такими замами,ніколи не буди мати підтримки з боку населення.

ДП
до патріота

Дуже правильно Ви дали посилання з 2011 рік! Та цей Віктор Кочетов-кримінальний авторитет в минулих 70-80 роках з самого бандитського району Борогтелеп м.Мукачева,сидів в тюрмі,займався контрабандою та розгромами.Невідомо взагалі яку освіту має та й сумнів чи взагалі мав можливість колись і вчитися, коли усе свідоме життя з молодості лише кримінальні спогади.Прізвисько у нього ВОША!Аж моторошно стає від згадки про ті часи,коли цей жулик був грозою у місті.Так це було дуже давно, але злочини терміну давності немають.Ось справжнє обличчя нашої влади ПР.

К
Куруц

Ум- удел сильных, в наше время их, к сожалению, мало, а делать одно, а пиздеть другое - удел слабых, даже если у тебя немеряно диких денег.

П
патріот

Степану Сікорі. В цьому є два цікаві моменти,або ми будемо дальше терпіти, або треба в руки брати вила ібо, як кажуть наступив такий момент, коли вже верхи не хочуть, а низи не можуть...

П
Політолог

Всі ми прекрасно розуміємо. що такий як зараз стан економіки, наше з вами теперішнє життя нам "подарували" люди, які були раніше при владі. наприклад пан Віктор 15 років рулив, а зараз запищав. Хто може сказати. які статки має пан Балога? Згідно його декларації він бідний, як церковна миша, а гроші на виборах ділить, як фантики. Всі ми прекрано розуміємо, що він бреше і не платить податків. а значить краде у дітей,пенсіонерів та знедолених.

Д
Депутат

Пане Закурений ви дальше по ночам тихо від Жони пєте конячок ітролите тут на сайті дурниці проти Балог???

А
Андрій

віктор іванович і так лиже усім, просто його тримають на противагу кролику... можна буде десь цю собаку випустити, тіпа він не регіонал...

П
патріот

Люди Балоги самі ж висувають бандитів у владу, а потім нарікають на когось.... Ось прочитайте http://zakarpattya.net.ua/News/82690-Zastupnykom-holovy-Mukachivskoi-raionnoi-rady-obrano-Viktora-Kochetova

Ж
жах

дуже скоро всіх раком поставлять. треба встигнути купити вазелін в аптеці!

Ж
жах

дуже скоро всіх раком поставлять. треба встигнути купити вазелін в аптеці!

В
Виборець

Віктор Іванович не розказуйте про заклад із якого Вас випустили.

СС
Сікора Степан Ілліч

В цьому є два цікавих моменти: 1. Рішення суду. 2. Виконання рішення суду. А хто буде виконувати це рішення? Для простих "смертних" - це виконавча служба, а для депутатів ВР?

1
1

Зря он так. Дурдом их дом. БЮТа!

О
От

Наш БИЧИЙ народ сидить тихо на жопі всі говорять шо партія регіонів бандіти а коли вибори приходять то всі беруть 100 грн і ідуть гоолосовати !

Ч
Чорний

Ви не спали, о Божееееее, біднесенький, і як же ж ви тепер стомлені будете людей радувати своєю присутністю у соц мережі? та це ж вам ніякі геніальні думки в голову не прийдуть................

Читайте також