Віктор Балога відмовився від депутатської матеріальної допомоги на користь маленьких закарпатців

8
15

Про це політик заявив у п'ятницю, 9 серпня.

"Насправді, заява про відмову від матеріальної допомоги не означає, що ці 34 850 гривень підуть на сиротинці, дитячі садки, чи ремонт доріг. Вони залишаться у Верховній Раді і будуть направлені на утримання парламенту. Наприклад, на премії чиновникам апарату", - зауважив народний депутат.

"Не вважаю, що це правильно, тому прийняв рішення перерахувати ці кошти на благодійність. А саме – на лікування маленьких закарпатців Ангеліни Гегедош, Артема Осійського та Маринки Довганич. Нехай Бог їм допомагає", - повідомив Віктор Балога.

Коментарі

Ч
Читач

Питання до Балоги. А звідки у вас взялось 400 млн. в швейцарському банку? Не хочете віддати закарпатським дітям?

А
АнтиБе

Балога не робив нічого щиро. ніколи. У нього все піар. Все підкуп. Хто робить щиро - мовчить у тряпочку і подекуди навіть іен свого не називає. Для чого. Доброві не потрібне ім'я, у нього воно вже є. а Балога намагається собі його присвоїти. І це після всього того зла, що він наробив?

ДБ
До бушковських сраколизів

А знаєте чим відрізняється в цьому питанні Бушко від Балоги? Бушко такі речі робить виключно для піару, а Балога просто постійно такі речі робить. І навіть в рідному місті бушки Виноградові Балога поміг не одному десятку сімей. При чому в різні часи і в різних ситуаціях.

П
Піпо

Краще б це було все зроблено по тихій воді(без висвіітлення). А то бушко, хуйшко, матарина мама.і.т.д. Добрі справи треба робити тихо, без понтів і фейсбуків, обласних і районих вонячихгазет!!!!

ОТ
ось так

Бушко вже 2 тижні назад зробив це http://youtu.be/733rrQurqfc?t=24m0s - направив кошти шістьом дітям для оздоровлення

А
Анатолій

Вікторе Івановичу, ви як завжди у своєму недолугому репертуарі: Почитайте уважно що ви пишете: "Насправді, заява про відмову від матеріальної допомоги не означає, що ці 34 850 гривень підуть на сиротинці, дитячі садки, чи ремонт доріг." Ви можете хоч раз сказати НОРМАЛЬНОЮ людською мовою? Ви забрали гроші і віддали їх дітям (так як зробив Бушко) і ви відмовилися від грошей, лишили їх у Верховній Раді і тільки ДУМАЄТЕ що вони підуть на оздоровлення дітей

Г
Гість

та він ще й Богохульствує...теж мені віруючий,сам минулого року священників підкупляв, а тепер який хорошенький, щось не віритсья

7
767

люди які допомагають щиро, не прагнуть це розтрезвонити. це самопіар, не більше. ну допоміг - молодець, з твоїми то статками 34 тисячі - так, два костюми. а хтось стільки за рік не заробляє. а є нариклад такі депутати, які тихо поможуть, і не треба на то ні плакатів ні транспарантів, ні фанфар, бо вот, мол, який я класний, подивіться всі!!! Гидота!

Т
тратата

Балога молодець . більше таких в політиці то мо жили б краще . ато напхалася партія регіонів московського патріархату і сосуть кравасісі з держави соки

С
Севлюш

Бушко теж роздав нараховані йому гроші на оздоровлення хворим з Виноградівщини. Наскільки мені відомо..Але сайти про це не пишуть. Йому на такому піаритись не потрібно..сама до нього зверталася за допомогою, ніколи не відмовив.

Л
Леха

Виборцю. Ты когда последний раз оказывал помощь чужим людям? Нету денег? Заработай! Балога кормит около 2000 фамилий( люди, которые у него работают). Помогает больным, городу. За день, думаю, раздает больше, чем ты за год зарабатываешь. Тебе обидно, что таких денег у тебя нет? Думаю нет потому, что ума не хватает их заработать или совести поделиться. Ответить мне не хочешь? Жду.

L
laszlo

Балога мені ні кум,ні брат і не сват, ніколи не співав йому "Осанну",але це - вчинок достойного чоловіка.А у "виборця" та йому подібних як: не дав БВІ гроші- жлоб, дав гроші - "уті-путі".Оприділіться,шановний, і особливо на наступних виборах, щоб потім не займатись пустим критикантством.

В
Ветер

Действительно когда читаешь и видишь когда региАнальная мразь какая то нежится на солнышке в компании девочек и нагло говорит что гуляет за ЧЕСТНО поученные деньги на ОЗДОРОВЛЕННЯ становится стыдно за таких депутатов.Там простого человека нет.А состояние ихнее каждого оценивается миллионами....Так гуляй за свои.Нет...Пусть налогоплательщики платят.А Балога всегда был мужиком.Что бы не писали антибалоговские зависливые писаки

ДВ
до виборця

Твої ригоАНАЛьні пахани навіть на таке не здатні. А Балога ЗАВЖДИ опікується хворими і дійсно нужденними. І не тільки в мукачівському районі.

В
виборець

уті-путі-піту-пу)))) само благородство, мать його... на кому ще собі рекламу зробиш???

Читайте також