Віктор Балога видав заміж доньку (ФОТО)

30
17

Вінчання та інші урочистості пройшли учора в Мукачеві. Про них розповів сам політик у своєму Facebook.

– У нашій родині велика радість – наша Софія вийшла заміж. Дорога донечко, тобі випала не проста доля! Я бажаю, щоб Бог був до тебе добрий і дарував стільки щастя, скільки ти заслуговуєш. Нехай твій чоловік стане для тебе опорою, а ви разом збудуєте велику, міцну родину. Живіть в добрі та злагоді! – написав Віктор Балога.

Нагадаємо, що кілька років тому, у 2013-ому, одружився старший син Віктора Балоги Андрій.

Коментарі

С
Софія

Щиро дякую всім , ще раз ! Хто особисто хоче написати мені я є на фейсбуці , також в соц , мережі інстаграм : sofiya_bb_. Все ж так , як я люблю соц мережі , я бачу , що мене вітають , відповідаю ) Але думаю це смішно відповідати тут . Татусь та матуся . Вони завжди будуть для мене рідними батьками .))) ще раз , всім спасибі!!!!!

*
***

В такий час молодятам бажають лише щастя, взаєморозуміння та любові , а батькам - дочекатися онуків! Не треба переповнювати своє серце злобою і виливати на інших. Молодятам:"Гірко!"

В
Вуйко

Я можна писати таку гидоту.Не заздріть і не пишить дурниці.А молодятам любові та довгих щасливих років життя!

М
Момаьдрмть

Дуже радий за Софію та Юрія ! Вони чудова пара ) Дівчина молодчинка , працює , створила сім‘ю ! Що може бути краще ? Читаю коменти на різних сайтах . Хтось написав , що вони ціну грошам не знають ... смішні люди .. смішні !!!! Навіть весілля , а вони , як свині ! Хоча чому , ЯК?

Ч
читач

Чи багато заможних людей Мукачева візьмуть у свою родину дитину, так як взяв В. І.? І щоб з плином часу, донька написала такі теплі слова, називаючи ТАТКОМ! Щастя молодим!

С
Саша

Щастя Вам молодята . Вітаю батьків.

Н
Надежда

Вітаю вас з створенням Сім'ї! Бажаю вам Божого благословення та любові, щастя, мудрості та терпіння один до одного, діток здорових. Гарна молода пара. Особисто не знайома, але передивляючись фото, захотілося вас привітати.

С
Софія

Щиро дякуємо всім за вітання . Ну , а тим хто бажає зла , бажаю тільки розуму та розібратися з самими собою . Адже у щасливих людей , немає часу на інших ! ))) Сват не був на вінчанні , кого цікавить !! Незнаю , що він там мав робити ?) на вінчання йдуть самі близькі ! Моя сім‘я та сім‘я чоловіка ! За татові слова , це зрозуміємо лише я , та мій татко ) . Ще раз , дякуємо щиро всім за вітання ! Я є в соц мережах . Тож всім відповім з радістю )

П
Петро

Щастя молодятам. Чомусь не видно на фото свата гейзу?

C
cecslrf

Я считаю ,якщо удочерили дитину ,то вже говорить шо вони порядні люди ,хто би шо не казав !

Л
Люба

Дюрі красава, ідеш до свої мічти))

О
Ольга

Щиро вітаю Софійку . І щиро радію за них. Щастя їм , гарної удачі і Божої благодаті . Нехай Боженько береже всю родину Балог , вони на це заслуговують. Сім’я Балог - надзвичайно порядні і добрі люди . ??????

О
Олександр

Щиро раді за молодят !!!!! Думаю , що Віктор І. Мав наувазі те , що вона з дитячого будинку ! Для Софії це болюча тема , адже вона любить батьків , як рідних ! ( особисто моя думка знаючи її не особисто , але трохи так ...)

М
Мукачево

Дуже крута та щира дівчинка !! Безмежно рада за неї . Завжди допоможе, відгукнеться на біду! Те про , що написав В. І. , впевнена знають тільки вони . Тому не будемо судити , а побажаємо новій сім‘і Щастя ) адже тут можна написати стільки гавна через заздрощі , а в обличчя ви нічого їй сказати не зможете ...

М
Мукачівець

Вітаю родину Балог і МОЛОДЯТ!ХАЙ БОГ ВАМ ПОМАГАЄ!ЩАСТИ ВАМ!

ДО
Дідо останньому

Я навпаки, добре знаю як росла Софійка, колись був вхожим в їх родину. Там про якийсь сиротинець говорити неприходиться, я би сказав навпаки. Так що не пиши дурницю, якщо не знаєш. ЩАСТЯ МОЛОДИМ!

С
Світлана

Гарна пара. Не знаю їх особисто, але бажаю ім щасливого сімейного життя. Повага Софії, яка у такому молодому віці, 19 років, вирішила зав'язати з дівоцтвом і розпочати сімейне життя. Трохи не зрозуміла слова батька Віктора Івановича: "Дорога донечко, тобі випала непроста доля".

Читайте також