Віктор Балога з родиною поїхав святкувати Різдво до батьків у Завидово (ФОТО)

43
15

«З того часу як батьки вивели нас з братами до самостійного життя (а це вже більше 20 років), ми 6 січня на Cвятвечір, з Божої ласки завжди збираємося всі разом в селі Завидово на Закарпатті», – розповів політик у своєму Facebook, додавши фото.

«Ну, і звичайно, приводимо до батьків їхніх онуків. А їх дев’ятеро: найстаршому (моєму синові Андрію) – 25 років, а наймолодшому (Павлику Павловичу) – всього 4. В нашому селі по традиції колядують прямо сьогодні і дорослі, і діти, і бетлегеми (дитячі вертепи), і колективи», – зазначив Віктор Балога, привітавши усіх з Різдвом Христовим.

Коментарі

А
АнтиMcMurphy

Іванку, не суэтися!!!

М
Мукачівець

Поздоровляю Мукачевою.нет із світлим Празником Рождества Христового, желаю редакції благ у усюй його іпостаси. ПС. Шановна редакціє: упувіште мині нашто Балогові "фийс бук", кить овун має файні діти? Га?

РМ
Редакція Мукачево.net

Просимо: видалили один коментар від користувача McMurphy, який час від часу переступає межу дозволеного правилами коментування на сайті.

СВ
Статистику в студію!!!

МукачевоНЕТ!!! Прошу вказувати кількість "замодерованих" (видалених) неприємних для "родини" коментарів!!! Це буде чесно!

П
Правильно

То якраз ти мерфі вказуєш своє справжнє паскудне лице у коментарях тут

M
McMurphy

Дякую Вам за привітання. жити мені як всій нашій країні мішають дураки, які своїми холопським розумом створили і підтримують режим який у нас діє і не має значення чи це донецькі чи завидівські суть одна і таже .хочете привітати Балог??? напишіть у фейсбук, позвоніть, напишіть листа є куча других варіантів чим тут показувати свій холопський розум!!!!!

ДM
до McMurphy

З Різдвом Христовим вас, бажаю вам добра у всіх аспектах життя! Може хоч це вам зкрасить ваше сіре будення та ненависть до всіх і вся хто вам мішає "жити"!))))

П
патриот

один з політиків це Балога шо не ляг під Данецьку Банду.!Честь й хвала Вам Вікторе!!Щасливого Різдва вам і родині ваші.Так Тримати1

В
Вихований

От у нас народ даже у свитий вечір без хамства не може

В
Валентина

Коли такі поважні люди як Віктор Іванович на власному прикладі пропагує сімейні цінності про це треба писати усім

К
кук

Ба нашто му фийсбук кіть має цілий мукачево.нет?

Ж
журналіст

Мукачево.Нет Напишіть будь ласка ще де він проводить вихідні, коли зуби чистить, розчісується. Сім'я звісно в нього хороша, але це не новина про яку кортить дізнатись всьому Мукачеву.

ЩД
Щиро дякую!!!

В цей світлий празник щиро дякую Ісусу Христу, що він народився і дав нам такого як Віктор Балога! Навіть не знаю тепер який празник більший чи різдво Христове, чи різдво Вікторове

L
LLLLL

Чудова родина і гарні діти! Нехай їм Бог дасть щастя та здоров"я! І Віктору Івановичу щира подяка за те,що пропагує сімейні цінності! З Різвом Христовим всіх!

Г
гуцул

Христос Сьи рождає Вікторе івановичу!!!!!із Святами Великого Патріота Закарпаття і його Родину!!!!

Читайте також