Віктор Балога завітав на Fisher, де придбав вакуумні черевики та лижі (ФОТО)

15
3

Політик пишається тим, що у його рідному місті працює завод такого рівня.

"Сьогодні ходив до свого друга Василя Рябича, який очолює міжнародну компанію Fischer, і одночасно є моєю довіреною особою на цих виборах. Він мені показав новинки цього сезону і запропонував купити нову модель вакуумних черевиків та лижі. Мені пощастило бути першою людиною, напевно, в усьому світі, яка стала власником цієї моделі", - написав Віктор Балога у своєму Facebook.

"Ви мабуть, чули, що у нас на Закарпатті роблять амуніцію для зимових видів спорту. Але, лише одиниці знають, що в Мукачево виготовляють 85-90% усієї продукції Fischer. В тому числі і хокейні ключки, якими грають в НХЛ та інших світових хокейних лігах. Ви не подумайте, що в Балоги рекламний контракт з Fischer, раз він їх так розхвалює))) Я просто пишаюся, що такий завод є в нашому місті. Що зарубіжні компанії приносять в наш край високі технології і робочі місця. І користь від цього не лише мукачівцям – кожен бажаючий може приїхати до нас в місто і скупити на зиму по цінах, дешевших, ніж будь-де", - зауважив політик.

Коментарі

А
Антон

"Ви не подумайте, що в Балоги рекламний контракт з Fischer, раз він їх так розхвалює)))." То скоріше у Фішера контракт з Балогою на передвиборчу рекламу"

У
Ужгород

Правильно, став на лижі і вали звідси

В
Василь

Гойра, Балога.Швитких депутатів ВР на лижі Фішер і клюшки їм в руки !

Читайте також