Віктор Балога звернеться в Окружний адмінсуд Києва про скасування абонплати за газ

10
14

Народний депутат готує позов до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою скасувати рішення НКРЕКП щодо стягнення абонентської плати з помешкань, які підключені до газових мереж.

Про це повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

– Рішення, яким Національна комісія у сфері енергетики та комунальних послуг наклала додаткові побори на кожну сім’, яка користується газом, за своєю суттю є незаконним, – наголошує Віктор Балога. – За своєю суттю це ніщо інше, як ще одна спроба залізти у кишені людей. Фактично це грабіж організованою групою, в яку входить влада і олігархи».

Політик наголосив, що газові мережі або дісталися олігархам безкоштовно під час приватизації, або вони використовують ті, які були прокладені громадянами України самостійно, за власний кошт.

– Практично усі мережі в селах люди прокладали самі. А олігархи хочуть змусити людей платити за їхню ж власність. А це суперечить і духу, і букві закону, – заявив Віктор Балога.

За його словами, він спільно з активістами Єдиного Центру готує позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою скасувати рішення НКРЕКП, згідно якого вводиться абонентська плата за газ.

– До того часу, поки влада чи суд не перегляне таке рішення, вважаю, що у них немає права на стягнення оплати за газ згідно нових правил, а у нас – обов’язку його оплачувати, – наголосив Віктор Балога.


Нагадаємо, що абонплату ввели з 1 квітня, і це стало топ-темою у ЗМІ та приводом для обурення українців. Закарпатці обурюються особливо, бо вони згідно з попередніми підрахунками платитимуть найвищу абонплату.

Коментарі

С
Свалява

Свалява підтртмує Вас Вікторе Іванович. І бажаєм щоб Ви брали участь у наступних президентських виборах. Є надія, що Україна розвинеться як на даний момент розвивається Мукачево!!!

Б
Берегово

Споживаю в квартирі до 1000 м.куб. /рік. При старій системі платив за газ: 1000 * 6,879 = 6879 грн/рік. А при новій системі в мене виходить: 202 грн/міс * 12 міс + 1000 * 6 = 8424 грн/рік. Переплата олігарху складає 1545 грн/рік або 22,45%. І така ситуація у більшості квартир Закарпаття. Геноцид.

М
Мукачевка

Виктор Иванович! Мы с Вами! Если нужна поддержка ваших избирателей в этом вопросе - только кликните! Выйдем все!Надоело терпеть, что они нас за бессловесное, безграмотное быдло держат эти "слуги народа". Газоотводы в основном построены ещё при советах за наши - НАРОДНЫЕ деньги, а они их как и все в Украине прихватизировали не вложив ни гроша!

А
Арес

Засоби транспортування газу створив НКРЕКП чи радянський "кривавий тоталітарний режим", при якому все коштувало копійки?

З
Закарпатець

Ми з вами і ми у вас віримо п.Вікторе

ДМ
До молодца

Підтримую.Те ж саме зроблю і я і всі віряни Закарпаття!

Л
лорнеку

Я зазвичай не в захваті від дій Балоги ,але якщо дійсно це хоч заблокує дію постанови то це В.І.огроменний плюс.Запитання а ви не знали про введеня таких тарифів???КМ це не КГБ там плітки скоро розлітаються..........І якщо Ви зможете мобілізувати реальну групу депутатів які будуть відстоювати права.....прохання......крики до допомогу...........Бо від цього держевного бандитизму уже тошно самим битися.......

ЗГ
За газ

вони не платять. Або пільговики або почесні.

У
Ужгородець

Добре б було щоб і інші народні депутати від Закарпаття відкрито заявили про свою позицію. Я нерозумію чому Горват мовчить, чому пітьовка набрав в рот води, чекає на рішення свого патрона шоколадного? а з лунченком зрозуміло і так, як і з депутатом бандитом блюком. Мовчать, їх все влаштовує значить

О
Овод

Я з Вами. При необхідності, їду Київ, за власні кошти, бо цих п-сів вже час відправляти у відставку.

Ж
журналист

Регионам скидки?

М
молодца

якщо Балога доведе справу до кінця і ця стаття не буде пустословним піаром,то я поставлю за нього свічку за здоровля лічно)))) П.С Якщо без шуток.то молодец шо взявся спробувати відстояти хоть щось у тих жидів.

Р
Руснак

Віктор Іванович-ДЯКУЄМЕ!

М
Мукачево

Віктор Іванович доведіть цю справу до кінця. Ваші виборці.

Читайте також