Віктор Ляшко: Обов'язкова вакцинація проти Covid-19 є законною

17
11

Європейський суд з прав людини ще у квітні підтвердив законність обов'язкової вакцинації.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України та додали посилання на рішення Європейського суду з прав людини.

«Європейський суд з прав людини у квітні цього року підтвердив положення національного законодавства, що обов'язкова вакцинація є законною і може бути необхідною в демократичних суспільствах та не протирічить Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод», — заявив міністр Віктор Ляшко.

Детальніше з рішенням Європейського суду з прав людини можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/XEjYmFX

Нагадаємо, в Україні запроваджують обов'язкову вакцинацію проти COVID-19 для деяких професій.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Микита

Раніше я був проти вакцинації тим паче примусової, а коли сам перехворів на коронавірус, моя думка змінилася. Лежав у лікарні у важкому стані, ледве одужав від COVID, але ще потім довго боровся з наслідками пневмонії, яка в мене проходила у важкій формі. Зараз все добре, нещодавно пройшов контрольну КТ у Києві https://vartaclinic.com.ua/ru/kompyuternaya-tomografiya-kt-kiev/ обстеження легенів показало, що все чисто. Але і це ще не кінець, триває курс оздоровчої терапії для відновлення функцій усього організму. Після цього я вже на так і проти вакцинації, можливо вона на сто відсотків і не захистить від вірусу, але є надія що хвороба бути проходити легше і без небезпечних наслідків для організму.

Ю
ю

май правильно у Гейропі - кіть знаєш, ош хворий, і уйшов на улицю - кримінальна справа. Кіть свідомо (антивакцинатор) заразив, а людина умерла - у тюрьму!

М
Мукачівець

Щоправда , сам я ще дурніший , так само як і мої однояйцеві брати-близнюки РУСИН, Справедливий , Агностик , До нижнього допису , Мадяриско .

М
Мукачівець

Яке ж воно дурне те "ляшко" .

Н
нижньому

"обеззяна" , а ти краще взагалі тут нічого не пиши !

Н
нижньому

Пиши щось своє , а не перекривляй інших , як обеззяна чи мавпа

P
Petya

Чиновників теж треба обовязково перевіряти у нарколога і психіатра.

П
ПРАВДА

Я СПОРТСМЕН ПРОБІГАЮ ПОВНИЙ МАРАТОН ЗА 10 СЕК ПІДНІМАЮ ШТАНГУ 100500КГ ВІДЖИМАЮСЯ ВІД СТІНИ 2500РАЗ НАШО МЕНІ ТАК ВАКЦИНА КРАЩЕ БУДУ ДУРРЮ ЗАКИДАТИСЯ НАПРИКЛАД ТРАМАДОЛОМ А ПОТІМ ПЕРВІТИНОМ А НА ДОДАЧУ ЛСД ТА Й ВОДОЧКОЮ З ПИВКОМ НЕ ГРІХ ПОБАЛУВАТИСЯ ПРАВДА ВІД ТОГО ВСЬОГО Є ПОБІЧКА ПИШУ ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ ЯК УПОРОТИЙ ТОРЧОК

П
ПРАВДА

ВАКЦИНА АЖ НІЯК НЕ МАЄ ВИЗНАЧАЛЬНОГО ВПЛИВУ НА РИЗИК ЗАРАЖЕННЯ - ВОНА ВПЛИВАЄ ЛИШЕ НА ВАЖКІСТЬ ПРОТІКАННЯ ХВОРОБИ. ОСЬ НА НАШІЙ КАФЕДРІ ДВОЄ 48-50_ РІЧНИХ КОЛЕГ ЩЕПИЛИСЯ ТРИ МІСЯЦІ ТОМУ - ТЕПЕР ОБОЄ З КОРОНОЮ ДОМА СИДЯТЬ, одна з них після щеплення має параліч рук. ТОМУ РОЗПЛІДНИКАМИ КОРОНИ МОЖУТЬ БУТИ ЯК ВАКЦИНОВАНІ, ТАК І НЕВАКЦИНОВАНІ. ЯКЩО ЛЮДИНА ВІДЧУВАЄ, ЩО ЇЇ ПРИРОДНІЙ ІМУНІТЕТ СЛАБКИЙ - КОЛІТЬ СОБІ В ЖОП... ХОЧ 35 ВАКЦИН ВІДРАЗУ - ЦЕ НІЯК НЕ ВПЛИНЕ НА РИЗИК ЗАРАЗИТИСЯ. З ЯКОГО БОДУНА МЕНІ І МЕНІ ПОДІБНИМ СПОРТСМЕНАМ З ХОРОШИМ ІМУНІТЕТОМ (хто з читачів у віці 40 + може пробігти півмаратон за півтори години і підтягнутися на перекладині 20 раз, а на брусях- 50) ТРЕБА КОЛОТИ СОБІ ЯКУСЬ НЕЗРОЗУМІЛУ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНУ ХЕРНЮ кожні пів року - це вбивство природного імунітету- ОСОБИСТО В ЛИСТОПАДІ 2020 ДОМА ПЕРЕНІС цей ОРВІ. ЗАЙМАЙТЕСЯ СПОРТОМ - БО ВИ ВЖЕ НАВІТЬ ПІСЛЯ 30-ТИ ПЕРЕТВОРИЛИ СВОЇ ОРГАНІЗМИ В ЗАКІНЧЕНУ РУХЛЯДЬ І ХОЧЕТЕ ПРИ ЦЬОМУ МАТИ ХОРОШИЙ ІМУНТЕТ.

П
Педро

Вчора сміялись над розрахунковими карточками що введуть щоб контролювати налічку. Починалось все з держслужбовців. Сьогодні сміються над обов’язково примусовими маніпуляціями над здоров’ям. Завтра будуть сміятись над чіпуванням людини. Яка свобода слова? Яка свобода дії? Воздух. Змоделюють любу ситуацію для скота щоб бажане зробити явним. Ковідні паспорти по всьому світі, розділ людей на підконтрольних та ні. Тим більше дій хто має вже документи, ці ізгої хто не підкорюється. І само цікаве те що ніхто нічого не зможе змінити. Цей світ іде до знищення.

В
Виборець

Колись зарплату вчителям балога платив сірими макаронами, тепер мусай вчителів привити, бо другі нехрен пошлють, школи і так закривають. Совок . Гукани рулять.

Читайте також