Віктор Орбан: «Закарпаття завжди може розраховувати на нас» (ВІДЕО)

10
80

Прем’єр-міністр Угорщини розмістив на своїй сторінці у Facebook відео його телефонної розмови з українським нардепом і лідером КМКС Ласло Брензовичем, у якій вони обговорили інцидент, який стався днями в Ужгороді.

Зі слів Віктора Орбана випливає, що інцидент з підривом офісу КМКС обговорювався на засіданні угорського уряду, який готовий виділити кошти на відновлення будівлі.

Також у цій розмові угорський лідер повідомив Брензовича, аби той передав закарпатським угорцям, що вони завжди можуть розраховувати на Будапешт.

Ось це відео.

Усі деталі про підрив офісу КМКС в Ужгороді шукайте в нашій розлогій публікації.

Коментарі

А
Аскольд

Ласло Брензович - це та наволоч, у котрої ще дідусь був русином-українцем :) А його батько, вуйко немитий, стало мадяроном, за пару шрібників продалось. Мерзота, таке ж саме як гадік колєснічєнко, різниця між ними одна, гадік став москалем, а василько - мадяром. Психічно хворі люди.

А
Аскольд

Mikki - ти асимільований вуйко з полонини, немитий та малоосвічений, з комплексом меншовартості. Ти вуйку бачило, щоб пес рохкав як свиня та хотів бути свинею а не псом? Ні, такого не може бути, бо це збочення. Отже ти є помилка природи, збоченець.

А
Аскольд

до марги горобуська евген ЮНЕСКО також признало Київ "поздним ответвлением от русскай мацви". ПНХ кацап. У тебе мізків немає, бояришнік їх знищив.

ДР
До робочого

Русинськыми руками строили ты лумпию

ДМ
до марги горобуська евген

В Раде истерика: ЮНЕСКО признало украинский язык поздним ответвлением от русского жри скотино))))пердак ти рване

Р
робот

до Держави невже на цей сайт заходять поспілкуватися нормальні люди , цепросто не правда , бо від прочитаних висерів нижче аж дух захватує

Д
Держава

До 00:26. Держава- не просто струс повітря, не високопарні епітети! Держава,образно кажучи,будинок для життя.Будинок,який дасть захист від негоди,будинок у який хочеться повертатися. Фундаментом є державні інституції,які сьогодні зруйновані.Вона має бути і для мене і для тебе і для всіх громадян України!Коли вона для обраних,то це лише територіальна одиниця.Говориш про мову!? Мова це сьогодні фетиш,яким прикривають злодіяння і гординю.Солов'їної в теперішньому часі не існує.Її загадили говірками,англосаксонськими неологізмами,діалектами,діаспоризмами.Мало хто володіє чистою правильною мовою. До Сріберный. Націонал-шовінізм-це похідна від гордині.Це зло,яке виставляє українців дикунами,зло,яке сіє ненависть.Цілі опуси можна присвятити характеристиці цій гидоті!

Р
Робочий

Вся інфраструктура і дороги були построєні Чехами і Мадярами на Закарп де були тоді русини і укр тошнить від цьго націоналізму жебрацького

ДД
До Держава

Вона вже є.Для тебе її поки що нема.Але це не головне.Головне те ,що ти відмінно володієш українською мовою...

С
Сріберньій

До держава : майже на відмінно поставлений діагноз . Чому майже ? Не дана характеристика проявам націонал - шовінізму , який також не робить державу сильнішою.

Н
Народ

Визитка украины фашисты из брандером шо го запетушили боли туй го маеш украину

Д
Держава

Кожна країна,нація,народ мають свою ідентифікацію, свою так би мовити родзинку. Україна сьогодення також має,але на жаль,не позитивну. Візитівка України-це не можливість створити державу,відсутність державних мужів,для яких держава,вище за власні інтереси. Чому так? Дається взнаки кріпосна ментальність народу і тому,привратне розуміння свободи,до якої так прагнуть і яку розцінюють,як вседозволеність.Також доповнюють неприглядну картину-жадібність,завистливість,відчуття плеча(моя хата скраю),низька культура і освіченість і захмарна гординя! Фоном до цієї замальовки є постійне шукання ворогів,постійне звинувачення когось і чогось у своїх помилках і недолугості! Будувати державу-це копітка,рутинна,розтягнута в часі велика праця, всіх разом і кожного окремо! Для початку,треба визнати свої недоліки і відкинувши гординю почати щось робити у себе вдома! Якщо ні,то держави на території нинішньої України- НЕ БУДЕ!!!

ДT
До Tommi

Мадярські платники податків без допомоги Євросоюзу слабкі.Mikki алкоголь вреден.Уйми свой апетит.

М
Мукачівець

Люди не ведіться на Горобуська бо се простий троль порохоботський. Сись троль просто одробляє свої гроші. ))))) Горобуська тролику гавкай псино дальше лем ти і так нич непоміняш і тебе нико звідати небуде.))))))

T
Tommi

Не пішіть херню. Порівнювати Мадярщину і Росію - порівнювати перст із пуцьков. Штати рулять: ніко мадярам і пікнути не дасть по зміні границь в Європі. Да і мадярські платники податків с*али витягувати славянську ковдошню із свого жеба.

Г
Горобуська

Довідка: - Подкарпатська Русь (ПР) — віртуальна держава, створена русинськими сепаратистами, яка претендує на територію Закарпаття. Вами опікуються фахівці - пешитеисчо.

Г
Горобуська

01.03.2018 19:04 Пальміра, Франка 7. Валянки взуй і можеш летіти першим класом, тіпарас-рване ззаду.

M
Mikki

Господин\жа Горобуська, обращаюсь сейчас к Вам.! Кем бы Вы ни были, и как бы мне не нравились Ваши взгляды и изречения, я готов прыгнуть с 5 этажа, чтобы Вы могли их озвучивать. Я именно тот, кого Вы и Ваши единомышленники называют и называли 70-80 лет мадяроном. Я - МАДЯРОН. Я славянского происхождения, но владею венгерским языком и поддерживаю идею Святого Стефана. Я считал, считаю и буду считать Подкарпатскую Русь/Закарпатье неотъемлемой частью исторической Венгрии. Я полагаю что Ваши радикальные утверждения ведут к неизбежной сепарации региона. По сему настоятельно рекомендую умерить обороты. Спасибо

Р
Русин

Гетти ци я))

О
останньому

ясно ош ни бурдовий,главноє ош ти утямив...

Р
Русин

Ны бордовый у него гиринек такий чунний с отливом кавилевым видитьмися ге

О
останньому

Ти би ліпше пожалів того ,што у бурдовуму галстуку.До нього ся вертать Сорос...

Г
Горобуська

Є цілком очевидним, що особа Мікулаш є червонодипломником однієї з москальських шкіл. Мадярські гонведи Австро-Угорщини, салашисти Хорті часів Карпатської України і ІІ Світової = любі друзі українців...Ваш колега по школі (недомірок кремлівський) верзе таке саме - одна школа ж бо.

Д
Довбуш

У Горобуської пуцкофобія.....мало вазиліна і смілості тай вилікуємо. Охочих буде багато допомогти)))

Р
Русин

Горобуська давно йойов не цицяв ци што?

ДМ
До Мікулаш

А тебе перевили из палати №6 у №7.Напиши де ліпше.

М
Мікулаш

Читаю ці коменти "пацієнтів Палати №7" і сміюся. Окремий випадок це коменти ТРАНСГЕНДЕРА "Горобуська". Це вже НЕВИЛІКОВНО (амністія по "невменяемости"). І чому просте ЛЮДСЬКЕ намагання ДРУЖНІХ нам угорців ( більше того, у Другу світову війну вони були "братами по оружію" Бандерівців) викликає таке АГРЕСИВНЕ заперечення ? Просто - "Жаба давить"!

Е
еники-беники

їли вареники(укр.) но всьо, до*балисьте смолоша, уже на дітинські считалки перейшло, навіть не на щируй окрайинськуй співучуй.Ко го тепирь має в Берегсаз одвезти?Та щі оно і не пуйде там, бо бойиться мадярох, його хібаль у Вульшанах возьмуть.Горе от ума, якого не боло

ДГ
До горобуської

Ты з якого дурдома пишеш!? То не українська мова,то якась сурдодурка! Цюцюрка,вавки...психічно хвора особина!!!

Г
Горобуська

От, що на сайті випорожняє збочене сепарство "подкарпатськойруси" = Эни, бени, раба, Квинтер, финтер, жаба. Эни, бени, рес, Квинтер, финтер, жес! Эне-бене, рики-таки, Буль-буль-буль, Караки-шмаки -маячня незрілих темних створінь керованих крємльою.

Г
Горобуська

Лемент русинських сепарів Закарпаття не є новиною і не лишається без уваги. Можете продовжувати смикати себе за цюрку аж до вавок ротом, лиш якусь дію вчиніть - мало не буде.

М
Майдаун

Це все добре собаки лають а караван іде, .Україна приречена тролі на сайтах як Горобусько інше і так не вміє ніж лайати а то нуль. Ще думаю пару років і Закарпаття вернеся у Європу

ДГ
До Горобуська

"...їхайте мерщій до Угорщини/Польщі/Чехії/Словаччини..." Молодець!!! Так тримати! Прос*ли Крим - прос*емо Закарпаття!

Ф
Фаттів

До 01.03.2018 13:57 Де 10% населення ? Давай референдум і увидиш кілько є уже. Почті каждий другий кідь небільше у городі а за села вобще мовчу.

ДГ
До Горбузької

Се Мукачево дєтка. Се тобі не Галичина. Тут свої закони. І якраз шо 10% будуть указувати 90%. Бо ті 90% язик у жопі держать за весь період незалежності україни.

ДГ
До горобуської

Мозги не брыва,кіть ніє, не намалюєш!

Г
Горобуська

Так безвіз же ж = їхайте мерщій до Угорщини/Польщі/Чехії/Словаччини і нехай Вам буде щастя повні пазухи, але ж МОВУ треба знати хоча б на побутовому рівні, а Ви державну засвоїти нездатні.

Д1
До 12:04

У 1939 році теж була підтримка угорського населення.Але 10% населення області не може вказувати 90 % .Більшість із яких зовсім не угорці.Що стосується пустого крику про міфічних нациків,їх у області і близько ніде не має.Не має іх і в Києві.

Д
Довгінко

Не мош рощитувати на Україну і президента, та хоть на мадярів порощитуєме. Вибор не великий. Форінти хоть так не скачуть, як гривня. Трішки стабільніше жити буде. Бо робити за 200 баксів лиш дибіл буде, такий як українець. Говн* держава, з говн* законами. То лиш одні плюси в мадярщині. Машини за норм ціну, норм дороги, норм медицина, норм навчання. Но што ще треба. То лиш жуликам нич не любиться ко красти привик. А ви попробуйте чесно пожити і так же чесно заробити ті гроші. Пюсранц/.

Г
Горобуська

Це вже просто смішно. Ким себе ідентифікують русини Закарпаття? Тими, що у окремому інкубаторі вилупилися з марсіянських яєць на "Срібній Землі - Русинів"? Хтось щось курить і мандрує стежками Венери й по Місяці рачки у темнім світі власного убозства.

ДГ
До горобуської

Льоди із IQ выше сириднього,не послуговувуться вікіпедійов.Бо там пишуть вятровічі, горобуські но вообщем пацієнты болванского процесу!!! Коли прочиташ дашто выше уровня вікіпедії, тоди і рот удкрывай! З неповагув до тебе,Подкарпатська Русь!!!

1
1569

Знову же - при чому тут Русь? Галицько - Волинське князівство? Хочете доказати що у вас більше прав знаходитись на Закарпатті ніж Закарпатським угорцям?! це хіба не "розбрат між українцями у найгіршій москальській манері?"

Г
Горобуська

Загнали Береговчанина на слизьке...Тому й прийнято Закон України "Про освіту", аби діти в угорських... школах відчули турботу про їхні особливі потреби при вивченні державної мови. Це ж так просто, як Ви того не розумієте?!

Г
Горобуська

Заморився од цего водоспаду облудної брехні. Хто бажає = завітає до Вікіпедії про русинів, Русь княжу, Галицько-Волинське князівство, Козацьку державу, Австро-Угорщину...із правом вільного унесення виправлень обгрунтованих, бо маячня видаляється редакцією.

P
Psih

Не ведіться на провокації Горобуськи - він маніпулює фактами як йому вигідно, такій людині нічого не докажете, так як у нього амбівалентне мислення - що давно виходить за межі «нормального»

Б
Берегівчанин

Ні, вельминешановний нацику, я такого не казав. Я тобі навів факт. Ти не міг нічого йому протиставити, крім роздутих крайностей. Не маю бажання далі тратити час на таку примітивну особу як ти.

Г
Горобуська

Среберньїй щось марить про якийсь віртуальний "Наш Край". Це що за Велика Русинія суверенна? Щось гарненьке курить напевне...

ДГ
До горобуської

Но што пропаган$оне!? Вопрос із Г.-В. княжеством закритий! Чоловік "Сріберный" мав терпіння і на пальцях ти розяснив! Я вже не маву терпіння вам розясняти! Так што,віс лат!

:
:)

Шановні коментатори. Не звертайте увагу на всяких долпойопів на кшталт Горобуська, Євген та ін. Це тролі-пустельники...

Г
Горобуська

За версією "Береговчанина" у Берегово радіоФМ, тілівізір, провайдери інтернету, газети/журнали, мобілки, смартфони, планшети, ноутбуки, компьютерні ОС = виключно мадярською, у шкільній бібліотеці і міській підручники/книжки = також. На вулиці - жодного українського слова не почути, так само в державних установах, поліції...Забрехалися ви, нешановний...А той самий Орбан відгородився звідусіль парканом і наразі жебрає з ЄС мільярд євро "компенсації", а Брюссель йому біля скроні пальцем крутить. Так є.

С
Сріберньій

Сміятися треба з тебе неуку .Наш Край жодного ,повторюю жодного дня не входив ні до якого Галицько -Волинського князівства . Йсе видумка украйинських вчоних , радянського періоду ,щоб виправдати анексію Краю совецьким союзом . Більше того галицько - волинське князівство було васальним від угорських королів . Томуто угорськіькоролі і носили титули королів руси і людомерії . І тільки після поразки угорців від Батия , Данило Галицький отримав пропозицію стати королем .Але не сталося , князівство підпало під залежність від Золотої Орди .

1
1569

При чому тут русини? Хочете доказати хто на цій землі раніше жив? яке це відношення має до цієї статті? Орбан хотів заспокоїти і виразити підтримку угорським закарпатцям. Шо в цьому поганого? Він хоч дотримується свого слова, не те що Петро Олексійович

ДГ
До горобуської

Смівуться такі, як ты з курячима мозгами! Мы з вами немали нич общого- то історична правда! Годнісьтеся обкакати!

ДМ
до Мікулаш 11:40

Згідний з тобою на всі 100%. Пофіг шо діти з голоду будуть пухнути, головне шоб жовто - блакитний всюди висів і всі без виключення володіли державною мовою!

Г
Горобуська

Про "Срібну Землю - РУСИНІВ" унесіть будь ласка хоча б статтю до Вікіпедії, бо вже не лише кури, а й вівці з баранами сміються.

БД
Берегівчанин до горобуськи

Те, що ти бачиш всюди латентних сепаратистів і ворогів - це твоя особиста точка зору. Не подобається мовний закон - а ти прогуляйся в угорську школу, зайди на урок української мови і зрозумієш наскільки важко дітям, в яких все оточення угорськомовне - вчити українську як рідну мову. Влаштовує нова мед.реформа? ціни на газ? пенсії (якої навіть на труну не вистачає)? - твоє діло. Але Угорський уряд і той самий Орбан більше зробив для нашої області та її жителів за рік, ніж Київ за останні 10років. Це факт.

9
911

Но дякуеме пане Орбан,хоть кось

ДГ
До горобуської

Пудкарпатська Русь,не мала ниякого отношенія до Галицько-Волинського княжества! То брехня вятровічу!!!

М
Мікулаш

Ви в свому "науковому переліку" не згадали корінний етнос Срібної Землі - РУСИНІВ. Їх просто АСІМІЛЮВАЛИ. Таке саме намагаєтесь зробити з угорцями, словаками, румунами, росіянами. Звідки ця агресивність у галичан ? Тягнибок бачить "вільну Україну" без "москалів і жидів". А тепер вже і без ВСІХ інших народів ? Так самих "українців" з кожним роком все менше і менше - хтось підтирає сраки, хтось лігає під старих європейців. Земля наша, "дякуючи " вашій "толерантності " скоро обезлюдне і заселять її африканцями.

Г
Горобуська

От бачите, Міулаше як виходить - ви, перевідня мадяронська, у найгіршій москальській манері сповідуєте розбрат між українцями = наддністрянами, подолянами, слобожанами, поліщуками й показуєте своє печерне невігласство, бо про Галицько-Волинське князівсто і не чули, бо НЕУК нахабний.

М
Мікулаш

Не плутайте "українців" з "галичанами" (генетично модифікованими поляками).

Г
Горобуська

Ггг. Гарна спроба. А які ж досягнення у вугрів й руцінів фундаментальні? Імре Кальмана навіть не згадуйте ;)

Ф
ФДдеталала

Люди добрI, не чiпайте укаiнцI , вони Вас не зрозумiють ...!!! Це Ж - вукраiнцI побудували пiрамiди , викопали Чорне море , вони- найрозумнiша нацiя , ха ха .... Цiла вукраiна -це палата “ номер 6” .

Г
Горобуська

Ваша правда, Мікулаш. Таких бовдурів, як депутати Ради від Закарпаття годі шукати, "рішають" по кулуарах із _опоблоком, жодної законотворчої діяльності нема...чистісінькі паразити.

ДГ
До горобуської

Великий омах!

Г
Горобуська

Та не істери, Фаттів, Україна тебе не покине вільно контрабасити і йовбачити на Закарпатті. І мову вивчиш й з історії України тверду дванадцятку матимеш - будеш цілком придатний ЗНО здати. Так що не преймайся, заспокойся, бери букварика й сідай навчатися на призьбу.

М
Мікулаш

Галичан "жаба давить", тому що "канадійська діашпора" присилає їм НЕ матеріальну допомогу, а невігласів на державні пости. "Мають те - що мають" ! Біда, що ми теж потерпаємо від тієї "допомоги".

Р
робот

Мадяри в екстазі ввід виходу від совка 91-му заболи про Закарпаття , тепер уже намного тяже буде

Ф
Фаттів

До зальотної паскуді. Горобуська 01.03.2018 07:44 Паскудь щезни туда уткі прийшлась нацистко воняча. Учи історію нацистко безродноє .

Ф
Фаттів

До Мукачево 01.03.2018 08:52 Скажи будь добрий ко тобі дав право рішати за всіх ? І яеоє твоє діло кого хотять виключити ? Ти за собов позирай шо ти зробив і робиш для Закарпаття.

ГВ
Годь водь

Поміч нам не помішає. Бажано у € чи $

М
мирон

Наше Закарпатье про сра ли так как и Крым и Донбасс. И во всем это виновны националисты-нацисты.

Г
геша

А кто и зачем подорвали. Надобно выяснить.

Г
Горобуська

Пане Іштван, а мо' ханти-мансі мої родичі, а Орбан ними гребує...негарно якось виходить.

ДГ
До горобуської

До "чужого города"!? Паніко чи пане(ви гнойовики з вишневого садку любите себе незаслужено "величати") ви подивіться в кадастр до 1945 р. І побачите для кого туй "чужий город"!

I
Istvan

Горбуська! У статті пишеться: Орбан передав закарпатським угорцям, що вони завжди можуть розраховувати на Будапешт. Так що не переживайте - це не відноситься до Вас.

М
Мукачево

Не треба нам їхню мадярщину. Їх уже збираються виключити з ЕС.

Г
Горобуська

І Вам Доброго Ранку. Ото Орбан нехай не лізе до чужого городу вказувати якою мовою малеча і Україні має навчатися, а займеться ріднею угро-фінською, побратимами й посестрами.

С
Сріберньій

Ужесь туй сомаре ?! Иди щи спи . Такьіх дурнів ги тьі забов Орбан зазвідати , кого му пуддержовати .

Г
Горобуська

А мадьярабам Каїру й Асуану і ханти-мансійській автономії, ерзям й мокшам Мордовії не передав...вони нелюбі чомусь братам-уграм.

Читайте також