Віктор Погорєлов пояснив свій вибір на користь партії Януковича

8
12

«Я йду тим шляхом, який обрав 10 років тому назад», – зауважив в ексклюзивному коментарі міський голова Ужгорода, пояснюючи рішення вступити до Партії регіонів.

На запитання, чому Віктор Погорєлов обрав саме табір «регіоналів», а не, скажімо, Єдиний Центр, який чи не найбільше підтримував його на місцевих виборах, політик зауважив: «Це питання особисте. Не тільки Єдиний Центр мене підтримував. Те, що мене не підтримувало обласне керівництво Партії регіонів, ще не означає, що мене не підтримували її члени, рядові партійці».

Крім того, зауважив Погорєлов, Єдиний Центр сьогодні також підтримує політику президента Віктора Януковича.

З приводу непростих взаємин з нинішнім обласним керівництвом Партії регіонів, зокрема губернатором та очільником осередку Олександром Ледидою, Віктор Погорєлов зазначив, що слід відділяти адміністративну роботу в владі від партійної, а за конструктивну критику буде тільки вдячний.

Коментарі

М
мукачівець

Дуже вчасно наш найцікавіший сайт Мукачево.нет на Закарпатті опублікував статтю про соратника Погорелова по партії регіонів мукачівського бізнесмена Боднаря М.Дивний збіг обставин,чи не так? детальніше http://www.mukachevo.net/ua/News/view/51371-Суд-став-на-бік-двох-літніх-мукачівок-які-заявляли-про-спроби-вижити-їх-з-набережної-Документ .Супер, молодці Мукачево.нетівці.! Вам РЕСПЕКТ!

ПР
Паша Ребрик

Погорєлов не робить нічого в місті,крім того, що задобрює свою злодійську морду перед ВЛАДОЮ.

І
ігор

зря він туда пішов !!!! ой буде шкодувати !!! Позор для нього!!!! Ганьба!!!! а здавався толковий мужик!!! нема слів!

Ч
Читач

Прочитайте ,що пишуть відвідувачі інтернету на сайті Української правди, щодо даної публікайії стосовно Погорелова та партії регіонів http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/01/21/6924113/.Які коментарі правдиві та прикрі...

ВЗ
вуйко з полонини

не тривожтеся люди,на партконференції Партія Ригів поважчала всього на 100 кілограмів не зовсім свіженького мяса (Погорелов важить зранку до туалета иппен 100 кіло)!!

ВУ
Володя Ужгород

На сайті Мукачево Закарпаття.онлайн -/zakarpatie.infomagic.ru/mukachevo щойно прочитав, що мукачівський бізнесмен Боднар М.М. із "Натурпродукта" написав індивідуальну заяву про вступ у партію регіонів разом із мером Ужгорода Погореловим В?..Дивно, цей жулик є уже депутатом від партії регіонів у Мукачівській районній раді , куди "його пролізли" по спискам на минулих виборах.Знову цей шахрай щось мутить,якась афера на меті у нього, так як тепер уже не модно бути членом партії регіонів,недарма у ЗМІ часто домінує думка, що там більшість жуликів та злодіїв.Зрозуміло мер Ужгорода Погорелов є впливовою та авторитетною особистістю, багато чого робить для рідного міста.Ну, а що пан Боднар М. зробив для громади міста Мукачево не зрозуміло, крім того, що всім відомо ,що його бізнес- це купи- продай.В інтернеті минулого року писали, як він обдурив двох пенсіонерок ,незаконно відібрав у них, просто вкрав, клаптик землі біля хати.Для того і лізе у різні політичні партіі,аби лоббіювати свої оборудки

Б
бывалый

трус

П
пожар

Ужгород уже давно не місто а сміттєзвалище. Прикро.

П
Політолог

Можливо балога хоче поставити свою лбдину головою Пр в області, Погорєлов підходить і перший крок вже зроблено.

Г
гуцул

погорілий на фото показує пальцьом місто в парку де нищит здорові дерева, щоб далі построїти щи одно мижигіря, або вертальотний майданчик......

V
Volf

Погорелов В. Ніколи не буде людиною Ледиди , але це Янукович в Ужгороді .Віктор Балога їм вибив свого ворога Рату.Що буде далі це знають тільки три Віктори.

Б
Бийло

Безхребетний - шо му няньо каже отой робить .

Читайте також