Вілкул житиме на Золотій горі та літатиме Закарпаттям на вертольоті

8
7

Як стало відомо Мукачево.net, віце-прем'єр прибуде в найзахіднішу область країни з робочим візитом сьогодні ввечері літаком.

Планується, що посадовець відвідає Солотвинський солерудник та будівництво містечка у Тереблі.

Як розповів нам співрозмовник, житиме Олександр Вілкул в комплексі "Золота гора", що належить родині губернатора Олександра Ледиди, а пересуватиметься по області на вертольоті.

Коментарі

М
микита

і що тепер? це, по-вашому, інформаційний привід? чи мукачівський завгосп ніколи на вертольоті по області не літав? подуріли люди... ви ще напишіть, що йому на їжу грошей потратили, і тепер бюджет країни загнеться

С
совість

міг би бідолаха й на авто поїздити по наших шикарних дорогах!!!а ще ліпше на маршрутці оби потрясся малинько із Ужгороду в Солотвино!!!бо кажут ож улиці ремонтувуть-і не слідно того що поліпили!!!бются в груди ож за Україну та Українцю переживавуть....за жеби свої та тапчуки набиті валютов они всі там переживавуть, глядаючи місто оби ще запхати туди що годні украсти!!!ганьба такому руководству...тай аж чесно ганьба за тих, ко такых політику пуддержує!!!указали фано на що трібні коли у Києві сніг увалив, такі в них тогды очи были ги-бы ся обыс..ли, ги діточкы у садику-перепужені!!!

I
Igor

А ви даремно так розкричалися, що він на вертольоті буде... То що не завадило б їм знати, які дороги, то питання геть інше. Але ви подумайте: віце-прем'єр з Ужгорода буде їхати на Тячівщину. Ви уявляєте, скільки дороги перекриють? Та ви б тоді завтра взагалі виїхати не могли!А так мінісрт собі політа, а у нас життя йде "своїм чередом" та й усе.

M
munkach

"пересуватиметься на вертольоті" звучить странно

К
к

на вертольоті? на машині возити чиновника драного,щоб знав які дороги офігенні! взагалі вже охреніли козли

M
mikmak

... містечко будується на відкаті. Треба проревізувати. Мабуть відкат неповноцінний.

RV
Rusyn Val

Вертоліт це добре ,це просто gut!І чого йому трястися по наших дорогах?Ех,бляха муха,понти,понти.Чим бідніша країна тим більше гонору у її чинуш ... .Ну ... самі винуваті - бачили очі кого вибирали.

Читайте також