Він божевільний: Путін повідомив Макрону, що ракетні обстріли Києва та інших міст не відповідають дійсності

14
6

Про розмову Путіна з Макроном повідомили у підконтрольному Кремлю виданні "РІА Новини".

Президент Росії Володимир Путін, який розпочав війну проти України, стверджує, що жодного ракетного обстрілу Києва немає - це все "антиросійська дезінформаційна кампанія".

Окупанти заявляють, що Путін докладно виклав Макрону російські умови: "насамперед демілітаризація та нейтральний статус України – щоб із її території ніколи не було загрози для Росії".

Путін заявив Макрону, що інформація про ракетні обстріли Києва це неправда: "Твердження про ракетні обстріли і бомбардування Києва, що нібито ведуться, та інших українських міст не відповідають дійсності і є елементами антиросійської дезінформаційної кампанії".

Також у Кремлі повідомили, що Путін заявив Макрону, що завдання війни, яку він розпочав в Україні, будуть виконані, а "спроби виграти час шляхом затягування переговорів призведуть лише до того, що у переговорній позиції РФ з'являться додаткові вимоги до Києва".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

У
Україна

Макрон є сам дурачок французький . Телефонує , запевняє , умовляє.... Дай нашій армії ракети , літаки , бомби і різні види зброї ..... І йди на йух до своєї страшної старої жони , гомік ЕманЮЄлєвич

@
@

неперевершений брехун-фашист!

Й
Йо

Пак Макарон повірить. А кіть ні, то москалі мало го попужають усякими фотками.

Й
Йончі

Пітушара ботоксна...тріпперна...

7
71%

населення кацапії ппідтримали цього КІМ ЧИН ПЯЗДУНА.Всі вони там хворі

UK
Ustecky kraj

Оно самоє собі вірить? Йсе хоче прикрити свою гузицю. Пак а вті сирохмани котрих до нас загнав здохнути які вже пішли на псячі консерви. Їхні остатки нико видав домі і їм не заганят. Їх видав самі маскалі в маскаляндіїї перемолют та закатають псам і маскам.

Читайте також