VIN-номер авто: розшифровка безкоштовно, місцезнаходження, позначення

191
0

Будь-яке авто має унікальний номер кузова, який є ще відомий водіям під назвою VIN-код.

Що таке VIN-код?

VIN-код автотранспортного засобу – комбінація цифрових та буквених символів, яка завжди унікальна. Включає 17 символів. За допомогою розшифровки він отримують повну інформацію про машину, завод-виробника, попередніх господарів. За допомогою унікального коду швидко та легко підбирають будь-які оригінальні автозапчастини.

Виробник надає кожному авто vin номер один раз і на все життя. Тому якщо його змінили пізніше, значить, у машини великі проблеми. Можливо, перепродають викрадений транспорт або зібраний із кількох різних частин після ДТП. Ретельно перевірити автомобіль, і переконатися в його надійності допоможе лише розшифровка він коду.

Зовні машина може мати чудовий вигляд, проте зношеність деталей близька до критичної. Зазвичай, такі авто продають після роботи в кур'єрських службах, таксі. Причому продавець може заявити про одну комплектацію моделі, а насправді все по-іншому.

Перевірити ще раз всю надану інформацію можна самостійно на нашому сайті в режимі реального часу, уточнивши комплектацію по він коду безкоштовно. Компанія Carfast.express завжди до послуг усіх автолюбителів.

Де шукати Він-код автомобіля?

На сучасних моделях унікальний номер авто вказаний у помітних місцях. Зазвичай там, де він найменше зіпсується, якщо автомобіль потрапить у ДТП. Також там, де його не зіпсує корозія. Огляньте стійку водійських дверей. Обов'язково завітайте у нижню ліву частину вітрового скла з боку водія.

Шукайте він код, поки точно його побачите. Порівняйте з тими символами, які вказані у документах. Попередня розшифровка він коду допоможе вибрати гідний транспорт, заздалегідь оцінити його можливості та позбутися багатьох проблем у майбутньому.

Він номер може бути ще під запаскою у багажному відділенні. А у старих моделях його наносили на силовий агрегат чи раму. Усі символи мають бути чітко видно.

Як виконується розшифровка VIN-коду

Ідентифікаційні номери ТЗ використовують з 1980-х років відповідно до світових стандартів ISO. Зашифрований код складається з трьох частин, представлених арабськими цифрами та великими латинськими літерами. У коді ніколи немає I, O, Q, тому що їх можна переплутати з цифрами.

Інформація з він коду першої частини свідчить про країну, де повністю вироблено транспортний засіб. У складі три символи. Перший визначає місце розташування у світі. Другий повідомляє код держави. Третій дає зрозуміти код виробника ТЗ.

До другої частини унікального ідентифікатора увійшли шість знаків. Описують тип авто, силового агрегату, вказують призначення транспорту. Кодування цього блоку відбувається автовиробником за своїми стандартами.

Останні вісім символів унікального номера належать до третьої частини. Автовиробник вказує тут серійний номер транспортної одиниці та рік випуску. Завдяки цьому відрізняють машини-близнюки (марка, модель, колір однакові).

Що дає розшифровка ВІН-коду

Можливість з'ясувати справжні відомості про будь-який автотранспорт, особливо уживаний. Розшифровка він коду - Найпростіший і надійний спосіб дізнатися справжню історію експлуатації автомобіля, його пошкодження, ремонти, реальний пробіг, начинку. Перевірка необхідна при купівлі вживаних автомобілів зі США та Європи.

Процедуру розшифровки виконують спеціальні розшифровувачі. На сайті Carfast.express можна швидко та безпечно зробити перевірку авто по він коду безкоштовно онлайн. Користувач відразу ж отримує звіт, в якому вказана марка, модель, тип кузова авто, що запитується. А також рік випуску, пробіг, екологічний клас, комплектація та багато іншого.

Для чого використовують Vin-decoder

Уживані машини - це "темні конячки". Їх покупка має бути особливо ретельно продуманою та безпечною. Тому розшифровка vin коду допоможе переконатися, що автомобіль дійсно такий, який він є: без прихованих проблем та неприємних сюрпризів.

В інтернеті повно сервісів, які пропонують отримати комплектацію авто по він. Перевіреним, надійним та достовірним ресурсом з численного асортименту вважається він декодер. Працювати з ним легко, просто та зрозуміло.

Відкривають Vin декодер і вводять усі символи Він номера, яких 17. Якщо перевірка проходить некоректно, потрібно уважно перевіряти ще раз кожну цифру і літеру. Зазвичай користувачі одразу одержують звіт, в яких на їх машини є вся інформація.

Сайт Carfast.express пропонує виконати він код розшифровку безкоштовно для будь-якого автомобіля, який вас цікавить. Марка та модель не відіграють ролі. Зараз саме час познайомитися зі своїм авто ближче або дізнатися якнайбільше про машину, яку збираєтеся придбати.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також