"Він узяв мене за кофтинку і вийняв гранату": МВС оприлюднило відео з хлопчиком якого викрали бійці ПС (ВІДЕО)

11
110

Таке відео з'явилося на офіційному каналі "ютуб" МВС України.

"Каже, хочете шоколаду і печеня? А ми кажемо, ні. Він розкрив мішок - виймає печиво і шоколадку. Дальше міліція під'їхала. Він мене взяв так. - За що? За кофтинку? - Ні, і гранату вийняв і дальше кричав міліціонерами, щоб вони відійшли на сто метрів від мене. А дальше ми пішли , пішли, не в ту сторону, а вгору, в сторону лісу.

А дальше ми пішли лісом, лісом, лісом. там коло "Зірки" він пустив мене з рук. Ноги мені прив'язали. Далі втекли, а я залишився ноги собі розв'язувати. Міліціонер вийшов на гору до мене.

Я почав плакати, отму, що у мене боліло серце. Одразу втік з міліціонерами. Вони присідали, бо могли ті ще повернутися. Міліціонери мене привели і сказали, щоб я не боявся.", - саме такий діалок  оприлюднили правоохоронці.

Додамо, що у Правому Секторі факт викрадення хлопчика назвали фейком:

- Із новенького: запущено фейк, що закарпатські робінгуди брали у заручники маленького хлопчика. Готуйтесь. Скоро вони по горах будуть гвалтувати жінок і тварин та тягати за собою на спині бабусь для прикриття від куль, - заявив на своїй сторінці в Facebook один з лідерів "ПС" Андрій Тарасенко.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому під час зустрічі народного депутата з групи "Воля народу" Михайла Ланьо та керівника 1-го запасного батальйону ДУК "Правий сектор", сталася перестрілка, яка згодом переросла в збройну сутичку представників ПС з міліцією.

Коментарі

ОП
олена пузяк

"Донецк 64" про покупку мальчиков: у сусідів вчора пес іздох -не інакше путін травить, оби вночі яйця йти красти!!!! 20 років країну граблять, а у вас путін виноват!

Я
я

Украина единственная в мире страна, где "герои" устраивают перестрелки и берут детей в заложники, а "террористы" восстанавливают города...

ДП
До патріот

Зміни нік із патріот на ідіот чоб на твойі коментарі люди час не тратили

ДT
До taras77

Давуть давуть дурних грибу давуть істи а запити не устигавуть і твій брат тоже найівся дурних грибу

Н
наблюдатель

Скажите, бандерлоги, у вас в рогулиной голове немного мозга нетронутого свидомостью осталось? Украину уже три региона послали на х.., хотите и другие против себя настроить? Вы уже всех зае..и.

Т
Тамiла

Малий правду каже,а правосечое говно вонить на всю Украину, про своiх отморожених бандуков якi они сятi.Я помню коли янукович утiк Ярош забрав собi машини iз автопарка яника,пак приiжав на тих машинах на похорон сашки белого,А после майдана ще правий сектор бомжовав у киевi,oни хотiли у якогось грузiна забрати ресторан.Потом началася война и они стали iграти по серьйозному.Используя статус учасникiв ато,получили коридор до оружия.из 20 батальйонiв 2 в АТО а другi 18 походу с оружieм занiмаються бiзнесом по всiй Украинi на подобii Мукачевського.

ДМ
до М

Розженися і йобни..ся головов у стіну. Ізбав світ од єдного ідіота.

П
патрійот

Женьо Петров из Николайова сюлько сь туй усидів на сюм сайтови тай никус ись непурузумів, ци туй сут бендеровці ци ніт? Та пак вулів ісь пуйти на лиман та мало рыбы поімати май буш бы из тя было хусна. Залаюся на душу кить сись Женьо дакус порузумів што м написав. А пак пишут ож Украйина лем єдина, лем унітарна, ушиткі сьме єднакі... Скачеме у шароварох камай горі.

М
Мама

Бiдна дитина ...

П
Пиздюк

Кіть малий пиздить, та чого увін махать руками і указує маршрут? Оби пиздів хуйню та сидів би із листка читав. А так уходить ош правду каже

М
М

Я ЗА, щоб перерізали горло Ланьо, Балозі та Шараничу. Цього хлопчика знаю... ніхто його не викрадав. Менти сука позорні, кормушки не хотять лишитися! Ось вам правда: ПС захотів курирувати контрабанду. Назначили стрелку Блюку. Блюк їх запросив, але запросив і тітушок, більшість із них були ментами (короче соски його). ПС звідкись дізнався про засаду та приїхав при повній амуніції. Відкрили вогонь перші Блюківці (відео яке є в інтернеті обрізано, саме цікаве вирізане), охраник вобоще був не адекватний... Ви Представили собі ПС у повній екіпіровці? Молодці! А тепер представте собі наших ментів у бронежилеті та пістолетами, які вбили людей з ПС... ПС хотіли тупо положити но не вийшло. Я не захищаю ПС чи Блюківців, я проти того щоб у нас була кланова війна за контрабанду. Цей ПС який був у Мукачеві потрібно закрити. А з іншою стороною конфлікта зробити те що я написав самого початку. Хлопчика жаль, дійсно жаль. З ним попрацювали хлопці в адідасах...

Я
Ярош

Блять видко ош пацан пиздить, розказує казки, а марга шо рядом сидить помагає, подсказує кіть шось забов. Дорас ще начнеся, шо ПС дітей їли, бабів єбали, старих убивали, і 90% прохавали сю хуйню. Стадо баранів, дурні шо піздец.

ДI
для IВАН МОНАХ

Знимай рясу i йди в ПС. Будеш прятатися в лiсi, станеш вбивцею, люди проклянуть тебе до сьомого колiна. Романтика... А якщо серйозно, то ПС-це звичайнi вiдмороженi терористи, якi вбивають не задумуючись. Горiти в пеклi скотам.

1
1

ПС то є наволоч,наркомани і злочинці.Люди які ніколи не працювали.Ватажок Закарпатського ПС наркоман і контрабандист,колишній мент.Ярош - паскуда якоі світ не бачив.Хочуть війни в Мукачеві - нехай.Але тут не Донбас.Тут ім дадуть відсіч.Wellcome to Transcarpatia нациська наволоч.Якби не була відмінена смертна кара - Ярош би перший висів на шибенеці.Ні один мукачівський бандюк не має стільки крові як ця бандерівська сволота.Скоро Вас чекає розплата.Мерзенні паскуди

ІМ
ІВАН МОНАХ

ТРИМАЙТЕСЬ ПС, РОЗУМІЮ ТЯЖКО АЛЕ ТРИМАЙТЕСЬ, Я ВСІМА СИЛАМИ З ВАМИ, МИ З ВАМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
мукачівець

хочу звернутись до всіх (фанатиків ПС) Подивіться відео в якому виступають ПС,запамятайте їхні слова про розмову з Шараничем і 40сек. часу. А потім подивіться відео людей які їхали за цими джипами на трассі. Питаня: де той незнайомець з телефоном від Шаранича якщо на відео чітко бачимо як цей нехочу висловлюватись...ПС на пікапі відкриває зразу вогонь з кулемету.Можливо тоді до вас дійде чи варто підтримувати цих п*****в з ПС чи ні. Я не підтримую бандитів депутатів але ще більш проти озброєних неадикватів, брехунів які не дивлячись нінащо розпочинають стрілянину в місті біля парку і стадіону де знаходяться мирні жителі та діти.

Д
Донецк64

А мальчик - купленный, за ящик печенья и бочку варенья, Мальчиш-Плохиш. Читайте классику, Аркадий Гайдар "Мальчиш-Кибальчиш". Ну, а купил его известно кто... Сам... Темнейший... ПУТИН..! Во до чего докатился даже деток малых покупает для своих тёмных дел. Бомбами надо, бомбами! Только не понятно куда бомбы бросать, на Москву, (это где покупают маленьких мальчиков), или на Мукачево(это где маленькие мальчики продают нэньку). Патриоты, подскажите!

Я
Я

Не будьте ватов.думайте мозгами.ці всі підстави читаються людьми які зоть мало думають а не втикають у тв.у росії тоже кажуть шо путін помагать українцям і йому вірять

Й
Йожеф

Мусора напудилися, шо наробили, неграмотні непрофесіонали, най щи вкажуть відео як із бандюками під антаресом здоровкалися, коли ті на стрелку із ПС приїхали. Карати треба ВСІ-х винних, а не за бабло когось отмивати.

К
ковач

Зайшом им на сайт галицайського луфыса " диба онлайно" та тамкы пишут ож ушиткі "місцеві жителі" читаво раді ПС ізтрічавут ги кой ослободитилю, дают ім ряндя, ідіня, ділят ся з нима останьым. Тай ож ПС мают туй "повну підтримку".по ФБ ся сесе дыбово гуно уже усюды розходит. Даякый бовван у тернополи прочитат, а пак прийде из каноном сюды нас "визволяти" Тфі закляли бы ся брехачі фашистскі!

Г
гойра

Розпятий мальчик с глазами Исуса Христа расказал всю правду о карателях которые чуть его не сьели.

А
АВАКОВ

ЛЮДИ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!!!!!! ПС ЗАХВАТИВ У ЗАЛОЖНИКИ САМОЛЬОТ ШО ЛИТІВ НАД КРАСНОВ ГОРОВ!!! КАЖУТЬ МЕНТИ ОШ ПС ДОСКОЧИВ ДО САМАЛЬОТА І НАЧАЛОСЯ!!!!!! ЧИТАЙТЕ НЯ У ФИЙСБУЦІ ВАШ СЛУГА АРСЕН АВАКОВ.... ДОРАСЯ ВЕРНУ ІДУ У КОНТРАСТРАЙК ПАРТЕЙКУ НО ВИ РОЗУМІЄТЕ...

Е
Ей

обисто я не за одних не за інших, а за мирне небо над нашим народом і за можливість чесно заробити! Без контрабанд, без наркоти в місті, без бидла та бандитів. Наші люди це заслужили!хай ідуть на полігони і найнадійніше там стріляють, хай мирне населення не чипають!

ДД
Для до Ей

На центральних каналах передадуть, що 6!послухай! А наші кажуть ош 12! Та кульки му? 6? чи 12? Чи може 6+12? Вот може два но по шість. Якась несостиковочка!Не думаєш?

Д
Донецк64

Херня на постном масле! Комусь дали файни гроши - тай придумали казки. Не вiрю!!! Правильно! Разве могут так поступать истиннные патриоты!? Ведь они-же дети(ПСы)! Они против всего плохого, за всё хорошее! слава им!!!

П-
Путин - бог!

Що там з ярошем? Жив ищщо?

РЗ
Рагулi заперевальнi

Заберiть тот сраний сектор iз собою та живiть собi щасливо за перевалами.

ДЕ
для Ей

Читати знаеш добре? Дитина закiнчила 5 клас. Ти Ей маеш розум? Не думаву.

*
***

До Женя Петров: заруби на носу у нас разговаривают не на украинском диалекте, а на закарпатском точнее на русинском языке!!!

Ч
читач

Висновок : пс- бандюки срані і місце їх в аду.

Е
Ей

Люди! У кого є дитина шести років, пошевеліть мозгами, уткіть дитина у 6 років знає де і як болить серце, хіба що сердечник.А кіть сердечник, та годен він так спокійно про то розказувати? Не думаву...

GH
Go home!

GALIC! GO HOME!

ДL
до Liloo

Що, знова "бандити при владі"? А відки вони взялися після Революції Гідності? Чоловіче, не пори глупость. А чого ПС не ввійшов до складу ЗСУ чи МВС? Якщо не ввійшов до державних структур, то став бандою, яку треба знищити

Ц
Цигарка

Херня на постном масле! Комусь дали файни гроши - тай придумали казки. Не вiрю!!!

MH
Munkacs Haboru

Галичани йдіть звідси геть, бо нас ви уже достали, якщо ви погано понімаєте, то нам прийдеться за вас взятися, бо ви погано розумієте по хорошому.

ДП
до патр1ота 19 . 19

ви повн1стю прав1. шкода,що все так вийшло,незграбно тр1шки, але 1накше це все г1вно не виплило б на поверхню.а то 1 дал1 би це заст1йне болото гнило би,а так хоч влада тр1шки схаменеться 1 може постараеться щось путне зробити. 150 000 гривен взяли у митник1в на посту,1 це лише одна зм1на.у добу працюють дв1 зм1ни (це вже 300 000)1 помножте на десять переход1в лише одн1е1 закарпатсько1 митниц1.вийде сума у 3000000 гривень.а тепер ще на тридцять дн1в...а ск1льки контрабанди йде по зеленц1, один бог знае.1 всы це кришують (вс1 правоохоронн1 органи,т1 як1 мали б боротися з цим) а ПС просто це г1вно розколотили, а тепер вс1м цицька з рота випала, от 1х 1 роблять у всьому винуватими.чи хот1ли ПС кришувати контрабандн1 потоки чи н1 але в1дкрили вам вс1м оч1 на першопричину цього всього

L
Liloo

Головні бандити - при владі! ПС хоче тільки звільнити нас від корупції.

О
Оросвейг

Херої дримбані !!! Щи й дітвака потягои, паскуди.

О
Ольга

Правий сектор - то є БАНДИТИ, які прикриваються дітьми. Бандитам не місце на нашій землі!

MH
Munkacs Haboru

Хочу щоби всі галичани, бандеривці, рагулі і вишеватніки звідси забирались, бо нас уже дуже бісить ваш націоналізм, уходить звідси по хорошому.

L
Liloo

Люди,відкрийте очі! Його мамі дали на лапу пару тисяч і її син говорить ,як вони захочуть,хіба ви не помічаєте? Колишні вори в законі розгулюють собі як хочуть,а ми маємо цьому терпіти?

ДT
для taras77

Який брат в живе "на цiй територii"? Яка територiя, рагулю? Хоч не позорься своiми коментарями. "Iсти-пити дае населення". Тать вас бандеру дурних тут не переварюють. Кому ти париш йсю херню дурню?

?
??????

Великий, я згідний з тобою...цікаво шоб коментатори говорили якби це була ваша дитина...

В
Великий

це правда, а дитина в шоці, і його попередні покази просто доповнює жінка...а солодощі вони купили декілька хвилин перед тим у магазині, з якого потім про них і повідомили

L
Liloo

Ніколи не повірю,що вони взяли в заручники дитину.Банда вже дуже хоче винищити людей ,які хочуть навести хоч якийсь порядок тут.

О
Ольга

«один з лідерів "ПС" Андрій Тарасенко» як виявляється, є патологічним брехуном і боягузом, коли не може визнати факт захоплення "побратимами" в заручники дитини. Такому бандитові місто лем у тюрмі! Хоч він і так уголовник із стажем.

НЗ
Не з Закарпаття

І як це розуміти? Балога заявив що місцеве МВС і СБУ знали про "стрілку", і він знав, і тому і Аваков мав знати"(опубліклвано на сайті "Новини Закарпаття"). Таки комусь було вигідно, але якої розв'язки чекали сценаристи?

Н
незалежна

Я як мати,якщо б це була моя дитина, я ніколи б недозволила знімати його лице,на всю країну

Z
Zjonchi

Ото балога заварив кашу!!!

T
taras77

Що це за маячня? Де знімали малого? Я розмовляв з братом,який мешкає на тій території.Населення дає ПС істи-пити,зустріли підкріплення зі Львова і вказали їм де шукати своїх.МВС а з ним і мукачево.нет - ви ж не кисельов.тв!!! Подумайте перед тим що знімаєте і про що пишете,не робіть з хлопців катів!!!

ЖП
Женя Петров

По поводу оскорбления диалекта признаю, был не прав, беру свои слова обратно, говорите между собой как хотите, главное что вы понимаете, что говорите не по-украински а на диалекте

L
Leopold

Губернатору видніше, чи викрадали когось. менти вже не знають, яку справу бійцям ПС пришити.. скоро бійці ПС викрадуть та згвалтують стару циганську кобилу ))) а вата і в це повірить)))

1
1

В свою чергу губернатор Закарпаття Василь Губаль в прямому ефірі телеканалу 112 Україна заявив, що інформація про те, як бійці Правого сектору тікали прикриваючись п'ятикласником, не підтвердилась. http://goloskarpat.info/criminal/55a3ddb6cdaf5/

НЗ
Не з Закарпаття

"Український вибір" Медведчука з шаблоном про вигаданих галичан тут як тут копіють тексти під усі статі сайту. Активніше працюйте на донецький сценарій в Закарпатті.

Р
Роман

тот кто оскорбляет закарпатский диалект, и смеется над пострадавшим ребенком. Желаю что бы ваших детей тоже похитил на пол часика, правый сектор, а я посмеюсь с вашей беды...И напишу комент что это подстава. Идите домой поцреоты, в Мукачеве вам делать нечего. ПС с оружием стреляет в людей в городе и убивает - это норма. ПС петляет по городу с автоматами вооруженные до зубов - это нормально. ПС прикрывается мальчишкой как живым щитом - это норма. Я вам скажу - вы больны на голову, идите к Ярошу и целуйте ему ноги, и жопу, только валите нахрен из мирного города Мукачева.

Ч
читатель

Дяди-комментаторы оставьте мальчика в покое.Прекрасно видно что он говорит правду

ЖП
Женя Петров

Аргументируй про школу, или так ляпнул абы што, или тупой башкой не понил и подумал, раз я самый умный не понял, значит хуйню школьник написал

ДЖ
до Женя Петров

Ти школу спочатку закінчи, а потім коментарі на такі теми пиши.

ЖП
Женя Петров

и по поводу мозка, ты действительно думаешь что москали все тупые дауны? если да, то мне тебя жаль))))

L
Len

Ну так вот, чого не вірите??? як про донбасс говорят показую всяке гівно то сразу це правда ля, а тут сразу ПСнікі захищати стали.. все фєйк все фєйк1

ТП
То правда

Туй на мукачево нет правди небуде се балогин сайт

T
Thomas

Галичани, ми вас дуже просимо, йдіть звідси геть, що ви тут забули? Ми вас сюди звали, що ви нам нав'язуєте свій бандеровський націоналізм. Хто бандит, чи не бандит, ми самі розберемося, а ви тут ніхто, так що не вчить нас жити, ми самі знаємо, як нам жити.

ЖП
Женя Петров

До дауна с латиницей Я украинец, и всегда им был, родился и вырос в Николаеве, и предки мои тоже. А твои предки где родились? в составе польше, румынии? ведь вы там были пока Сталин вас не присоединил к ссср

Z
Zoltan

Оращайте внимание на каком прекрасном языке мальчик разговаривает? Только мне кажется, что никак не на мове Шевченка?!

ДЖ
до Женя Петров

Якщо поважаєш українську мову, поважай і її діалекти. Так вже історично склалось, що люди Закарпаття розмовляють діалектом і ображати їх не треба.

НЗ
Не з Закарпаття

Нікого не діставав, нічого проти закарпатців не писав, ніякого тайного замислу не маю, на дереві не сиджу, дзьобом не цокаю. Читати що написав нікого не заставляю. Якщо хтось змушує себе читати і скаржиться "дятел, дістав", то з такою психічною проблемою не до мене. Дякую за розуміння.

КС
Колишній свідок!

Якщо допитував главний слідчий великий і всерішаючий ПЕТРИЩЕ -може бути всякоє! він ще той козел і хабарник!!!!!

DP
do Petrova

Tu nikolu i ne pojmesh, bo y mackaljsjkuj mozok biljshe jak 1 mova ne zalize, se diagnoz...

Р
рввро

Мукачево.нет, чому нічого не пишете про теперішні події у Лісарні чи Бобовищі, чому літають вертольоти. На сайті голосу карпат викладено шо ведеться бій, а ви чого мовчите?

Л
леоо

може до тя тоже прийти на кавыль з оружіем!!!як би ти на се позирав!!!

L
Leo

закарпуцька вата далі вірить мєнтам і распятим мальчикам?)) видно що вам АТО бракує))) Порошенко ібе те Закарпаття в ніс і в рот, а ви драні терпіли і рагулі те все хаваєте.. ПС просто зробили тут крайніми.. Слава ВАТІ!!!!!!!!!

П
патріот

таких смолошів за чоколаду мож рокашом набрати ! малий точно бреше... а пані навпроти точно текст потрібний держить...

П
патріот

я невірю нашим силовикам, невірю балогови , ланьови, губернаторові, бо тое одне зміїне кубло!!! гризуться між собою за територію яку грабують по повній. правий сектор коли це зрозумів,що тут жалітися нікому бо всі в долі, всі повязані , було пізно... аби правда не поширилася за межі області їх вирішили прибрати. а сценарій вони вміють професійно створювати... з патріотів зробили вбивць (( і хто? злодії корупціонери , бандити. які з себе роблять святих , а самі пошию в крові та корупції.

ДН
до Не з Закарпаття

Як ти дятле вже достав. Гундосиш та гундосиш. Вже казали тобі - йди нах звідси. От завто і не люблять тут рагулів дурних таких як ти.1

А
Андрій

Шестилетний пятиклассник...

A
adas

красиво подставили ПС. А тепер най ідуть ПС в київ на порошенка підараса

.
..

бля і без вас добре було никому тот блюк нещасний немішав всім насрати було як він заробляє він никого нетрогав і никому несоздавав проблем Жили собі спокійно а тепер діти страдають..

Д"
До_Правдоруб "До не з Закарпаття"

Так давай,чертіла! Максимум, шо ти можеш, то прийняти на грудь пару мінетиків

МА
малий артіст

а вся правда в тому, що Яценій совешае попрошайніческий вояж по світі, і треба таку картинку,бо нико не пожаліе і грошей не дасть,а другий тур, взяття Киевом пуд контроль вись контрабас,типирь всі гроші пуйдут у Київ, закарпатці будут смоктати банан.

В
вася

всим привит.милиция ла.ла.ла. мисливци... и не дивиться 112.

А
Анонім

Я звісно ненавиджу весь правий сектор і все, що з ним зв"язано, але це відео попахує брехнею.

К
кон

лице малий спрятав? а то шо дорослі дядьки у балаклавах витворяють то нічого?

НЗ
Не з Закарпаття

Хто сьогодні не ранений в голову? Блаженні хіба думають що все під контролем і все знають. ПС не мій. Досить відправляти всіх на Схід. Жити сімям тут, а не на Донбасі. Нікого не чіпаю. Закарпатці - це теж українці, громадяни держави, які користуються її вигодами. Місцевий патріотизм проявили б коли б не було мафії контрабандної і ні за чому було розгоратись конфліктові. А тепер пізно кричати "не чіпайте", коли дим пішов на всю Україну. І взагалі, я вам нічого не винен.

И
Иван.

А жона ся понатурі сміє. Такоє ги би пацан позирать на подказку. Я ся не удивлю, кіть правдов ся окаже ош се замутили наші мусора з Ланьом. А ви віділи інтерв"ю Лані? На рівному місті бреше. Шось розумнішоє не міг придумати?

П
Правдоруб

Маячня повна. А шо то за СПЕЦНАЗ+мусора+СБУшники (срана АЛЬФА) і ще якась мама мамина, що не можуть спіймати у лісі парочку пацанів переляканих що звуться ПС???? Всіх цих педерастів-силовиків на фронт, хай із сепарами тренуються воювати, як не можуть навести порядок в області. щоби не стріляли серед білого дня у мирних громадян. НА ЯКИЙ ХУЙ ці дебіли НАМ потрібні, як не можуть забезпечити БЕЗПЕКУ У МИРНИЙ ЧАС. ВСІХ нахер в АТО цих говнюків.

ДН
До не з Закарпаття

Ти чоловіче ранений на всю голву. Іди на Схід і там покажи себе і свою любов до України, а Закарпатців не чіпай. Бо твій ПС "терористи і бандити, рекетири і вбивці", яу і ти сам.

НЗ
Не з Закарпаття

Піти з сайту можу запросто та й справді часу багато вже аж так немає. Але проблема нікуди не дінеться. Добре що когось дратує те, що я писав, значить трішки завадив мозги вправляти закарпатцям, як того хотілося б паразитам накручуючи ситуацію для вигоди політикам, деяким місцевим, і москалям з далекосяжними планами.

Д
до_Кайдан

Як думаеш, навіщо закрили обличчя дитині,яка дає показання проти бійців та організації, люди якої стріляють з пулеметів, гранатометів в місті у білий день. Включай мозок, як ви уже надоіли, тупоголові

Д
Дима

- Хочете шоколада и печенья. - Мы говорим - нет. Дети и не хотят шоколада и печенья? А кто такие МЫ? Там не один мальчик был? Как много вопросов

ДП
До_гуцульськоі повії

Хай тобі буде відомо, але печиво та шоколад може входити сухпайок солдата

К
Кайдан

А шо лице малий спрятав? Попахує фейком. Запрягли пацанчика розказати те, шо їм треба, а ви ведетеся на то.

ДЗ
До_Не з Закарпаття

Іди звідси...ти тут уже всіх з@еб...в, дятел

.
..

то не піченя а галети походу були,шоколад і галети входять у пакет з пайком

ЛБ
люк бессон

не не.....не вiрю....бреше малий!

Г
Гуцулові

Ти уже чіпляєшся за будь-що, щоб вигородити терористів та вбивць. Признайся, ти б віддався ярошу в гузицю?

1
123

Ну всьо, тепер ВЕСТИ с Д КИСЕЛЁВЫМ МАЮТЬ НОВИЙ СЮЖЕТ ПРО ДИТИНУ І ГРАНАТУ

K
Kolumbia

Ukraina!!!!!!!!!!!!!!gde tvoje serdce??????????? rebjonku bednoju trogaty?

Ю
Юра

тепер лише розумію донецьких......коли прийшли такі виродки брехливі сектанти визволяти убивати.нічого святого дітьми прикриватися.сором ярошу і всій тій погані.

НЗ
Не з Закарпаття

Дитину могли запросто обробити і надиктувати що говорити. Це досить просто. Де інші свідки, рідні? Кому першому він розповів? Скількох дітей через кордон переправила мафія? Повторюю, хороших уже нема - на світ вилізло все що приховувало мовчанням мирне Мукачево. Вийти з цього треба найменшими втратами. І нічого винити закарпатцям когось - бо насправді все навпаки - через події в Закарпатті можуть початись проблеми в Україні. Помагаймо один одному.

Г
гуцул

Чоколада і печення входять в обов'язкове бойове спорядження Правого Сектора ? Вони кинули джипи та частину зброї але печення і чоколада то головне, не смішіть... В будь яякому випадку , хлопці ми за вас ми вам вірим

С
саланг

Новое поколение выбирает... свобода или смерть! Но старье еще долго будет упираться...

И
инна

Народився я на світ, Як їдного рання Моя ненька забагла Шпаків на снідання. А я, хлопець-молодець, Пожалував мами, Серед лісу відпитав Дупло зі шпаками. В дупло руку - не іде, Голови не впхаю, Сюди-туди по дуплі - Та й сам улізаю. Ходжу голий по дуплі... Шпаченят до ката! Я в пазуху й загорнув Тії шпаченята. Вилізати б, так не то!.. Я й домудрувався, Лиш сокиру притащив, З дупла прорубався. Гиц із дуба на коня! Кінь собі брикає, А сокира моя все Зад йому рубає. Нагадався за сім миль, Назад подивився, А у коня, як на сміх, Лиш перед лишився. Давай тоді йому зад З верби підправляти, Як підправив, та й заліг На годинку спати. А кінь ходить по траві, І перед пасеться, А зад росте та й росте, Аж до неба пнеться. А для моїх шпаченят Того було й треба,- Додряпались по вербі До самого неба. Прокинувся - до шпаків - Та де вже, до ката!.. Аж на небі половив Мої шпаченята...

Д
Думайте!

Мене дивують стороники ПР, міліцію опустили далі нікуди. Замініть на ПР й буде вам радість! Коли до вас до хати прийдуть "ГЕРОЇ". Тільки тоди ви спомятаєтесь!

Д1
ДО_гість 13.07.2015 18:15

Так МВС перші опублікували на офіційному сайті повідомлення про цього хлопчину! Які до них претензіі?

ДГ
До гостя

По твоєму і дітвак підосланий мінтами і ті му сказали шо має вповісти??? Це справжній тероризм, дитину в заручники брати, прикриватися ним, таке лиш сепаратюги в ДНР витворяли. Цим нелюдам не місце серед нормальних людей. Звичайно самосуд робити не треба, але суд має бути публічним і жорстоким.

НЧ
ну что???????

пидоры????? може сися дитина бреше? агент кремля?

НЗ
Не з Закарпаття

Загнаний і поранений звір стає ще небезпечнішим. Хто зробив з людей звірів оголосивши полювання? Звичайно не виправдання для прикривання дитиною. Правих неправих уже давно немає. Думати слід про наслідки далі. Що тепер робити? Дати всіх перестріляти МВС і настане спокій? Який спокій? Де? На Сході? В Мукачево? Чи по різним куточкам України, де молоді патріоти підуть у підпілля зникнучи з поля зору людей і громадської оцінки? Взагалі хто бере на себе відповідальність за все це.

В
Вася

Натуральна мусорська підстава, дешево зрежисована!

Р
Русин

Бандерва срана тільки може беззахисних мучити.

Г
гість

коли МВС почне писати правду

Читайте також