Вінницька область також переходить в "червону" зону

9
5

Відповідне рішення 15 листопада прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомив міністр Кабміну Олег Немчинов, з 00 години 00 хвилин 18 листопада“червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Вінницької області.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані.

Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

У
Увага

Але якщо глянути статистику смертності - то в Європі вона найнижча , а Україна лідирує з її купою імбецилів-антиваксерів . Ну а я - такий же тупоголовий фейкорусун-антивакс , який лікується від Ковіду виключно палинкою і цігаретлями .

У
Увага

Щойно в ЗМІ і ТБ повідомили , що в Австрії ЧЕРГОВИЙ СПАЛАХ КОВІДА , а там практично більшість вакцинованих двічі !!! А у вакцинованій Німеччині теж саме . В Ізраїлі колють вже і дітей !!! ВООЗ поінформувала , що вакцину потрібно колоти постійно щороку ! Ось ви і попалися в капкан ! Скільки протягнете ще ?

Л
Лида

Чикаемо после 27 числа и на Закарпаття...

Д
Думка

Це означає , що темпи вакцинації, а саме вакцинованих , дуже мало . Потрібно насильно , через запровадження "червоної зони" . Вперед в "ЗОНУ ЕКСПЕРИМЕНТІВ" безхребетні бюджетники !

??
? ? ?

Чудова річ. Пожар будемо гасити через три дні!

Читайте також