VIP-оленів евакуювали з центра Мукачева (ФОТО)

11
9

Протоколи про адміністративне правопорушення складено працівниками КП «Муніципальна міліція» на власників чотирьох автівок.

Порушники ПДР залишили свої авто в пішохідних заонах на площі Кирила та Мефодія та на вулиці Достоєвського.

Мукачівська міськрада розповідає, одну з них – власник якої був відсутній довелося відвезти евакуатором. На всіх власників автівок укладено протокол про порушення «Правил благоустрою».

Розмір штраф визначатиме адмінкомісія.

 

Коментарі

Ф
Фріштик

Правильно делают что убирают машины но мало очень (((

НК
Наташа К.

І правильно не фіг паркуватись де не положено. Шо бабло на тачки мають а 2 рубля на парковку не мають? Кіть не хотять платити за парковку то най ходять пішком.

І
Іван

Колхозник у твого няня син. Молодці пацани. Лим мало активніше кивайтеся. 3 -ох то мало. Евакуатор мав цілий динь робити

1
111

ага, а з циганами бояться порядок навести. Доблесна муніципалка.

ШР
Шановна редакція

Прошу не обзивати наповнювачів бюджета міста Мукачево "оленями" Пропоную ввести наклейки, Спонсор Мукачева, і видавати їх за 100тий штраф, МУКАЧІВЦІ наповнимо бюджет міста,паркуймеся де попало.

М
Мукачівець

Вано з тебе колхоз начинаєся. А муніціпали молодці хоть якиїсь порядок наводять у вариші.

П
Петро.

А на якій підставі вони евакуюють авто? Витяг із закону. Статтею 265-2 КУпАП передбачено тимчасове затримання транспортного засобу, одним із видів якого є примусова евакуація автомобіля за допомогою спеціального транспортного засобу – евакуатора. Відповідно до вказаної норми примусова евакуація автомобіля полягає в доставці транспортного засобу для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку, що дозволяється [b]виключно у випадку[/b], якщо розміщення затриманого транспортного засобу [b]суттєво перешкоджає[/b] дорожньому руху, в тому числі за допомогою спеціального автомобіля – евакуатора. Жаль ніхто з ними не судиться щоб провчити раз і назавжди безпрєдєльнічати.

В
Вано

Муніціпальні колхозники.

О
Олег

вже опять Міліція

Читайте також