Вірники здійснили паломництво до Марія-Повчі (ФОТО)

3
0

18 вересня відбулося традиційне єпархіальне паломництво до чудотворної Маріяповчанської ікони Пресвятої Богородиці, яке очолив Преосвященний владика Мілана. Всупереч дощовій погоді, на паломництво до чудотворної ікони зібралося велика кількість вірних з нашої Мукачівської єпархії.

У літній каплиці владика Мілан очолив акафіст та молебень до Пресвятої Богородиці, який супроводжував хор з ужгородської парафії Всіх Святих мікрорайону Шахта. Потім владика відслужив панахиду за всіх паломників нашої єпархії, які століттями відвідували це паломницьке місце.

У відновленій базиліці архістратига Михаїла владика відслужив Архієрейську Службу Божу, у якій з ним співслужили 13 священиків нашої єпархії. Кожен вірний, стоячи на молитві і дивлячись на відновлені розписи базиліки, під спів кафедрального хору ім. Блаженного Теодора просив у Небесної Покровительки про допомогу у цьому складному земному житті. І кожен вірний міг би сказати, що перше чудо на Літургії відбулося: усі відчули мир, спокій та Божественну присутність.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також