Віруючого закарпатця вбили через образи свідків Єгови

47
23

Випадок, про який розповіли Мukachevo.net правоохоронці, стався у селі Терново на Закарпатті.

Як розповідають поліцейські, у той день в селі було церковне свято, звісно, багато людей прийшло до церкви. Тоді перед входом біля стенду з друкованою продукцією стояли дівчата, свідки Єгови.

— Один з віруючих попросив їх переміститися в сторону від храму - все ж релігійні погляди у православних парафіян і свідків Єгови відрізняються. Але дівчата стояли на своєму - маємо право стояти, де нам подобається, — розповідають правоохоронці.

Вже після служби цей же чоловік вийшов з храму і побачив, що дівчата так і не пішли подалі від храму. Тоді, він сам переніс стенд на 50 м від входу. 

Ввечері до 78-річного прихожанина прийшли батьки однієї з дівчат. Вони були обурені діями чоловіка.

Згодом, батько дівчини наніс удар віруючому, той впав і вдарився головою об бетон. Закарпатця забрала "швидка", він ще кілька днів перебував у реанімації, але згодом помер.

Наразі, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 199 — вбивство за необережністю. Чоловік, який наніс удар зараз знаходиться під домашнім арештом.

Коментарі

О
Олег

Дворкин Свидетели Иеговы https://www.youtube.com/watch?v=mH6KTSyF8ds

О
Олег

Ганна Дан, речник Національної поліції в Зак області - Ввечері до Петра Сабодиша додому прийшли двоє п'яних чоловіків , один із яких виявився батьком дівчини, що розповсюджувала того дня літературу Свідків Єгови. Він пустив у хід руки. Після сильного удару 78-річний Петро упав і при падінні сильно вдарився головою, розбивши череп. Пробувши три дні в реанімації, Петро Сабодиш помер.

О
Олег

До дідуся крім батьків прийшов ще один єговіст. Він і батько були п'яні.

ДС
Думайте самі

Стаття на Мукачево.нет: "Вже після служби цей же чоловік вийшов з храму і побачив, що дівчата так і не пішли подалі від храму. Тоді, він сам переніс стенд на 50 м від входу." Що було насправді: "78 річний під час конфлікту вдарив молоду дівчину, як і куди не можу стверджувати. Після цієї ситуації дівчина повернушись додому, розповіла своєму батькові, який не є Свідком, і звичайно в нього виникло почуття справедливості, як у нормального пересічного батька" Цією інформацією я володію зі своїх джерел. Якщо не довіряєте вище наданій інформації, якщо маєте бажання розібратися в ситуації, а не просто прочитати новину і клацати безвідповідальні коментарі, йдіть і дізнавайтесь інф. від першоджерела. Будьте здорові і не кашляйте.

Д"
До "руснак"

Знаю я тебе і походеньки твої, дивися за своїми "вірниками". Ху*ло ти!

Р
Руснак

До простака. Ті хуть не лізуть у дошу із своїма лицемірныма і брехливыма толкованіями. Не афішовуть ош якої уни віры. А сі сатаністы лізуть з америцькима книжками прямо до хижі. Типирь пыски не ткрывавуть ош єговісты самі чисні на Зимли?

П
простак

чому не пишете в усіх статьях до якойі релігійі відносяться всі геройі новин кримінальних контрабандних пяні прокурори держслужбовці взяточники наркоторговці вбивці насильники ......? читачам цікаво знати все

*
*****

До Грубінка Р.І.: ви статтю до кінця читали?До слів "до 78-річного прихожанина" добралися?А тепер подумайте,чи в такому віці людина могла адекватно захистити себе від "батька свідків"? Тарпіти не можу релігійних фанатиків будь-яких вірувань.

L
Laszlo

Уже ця новина опублікована, але трохи з іншими персонажами. Що за повтори. Дежавю...Новини ся кончили.

ГР
Грубінка Роман Іванович

Как хорошо автор статьи разделил людей на "Верующих православных" и прочих...Попахивает предвзятостью..То есть верующий лишь тот,кто православный.Остальные так...Никакого описания того,что именно сделал "Верующий", раз отец приехал защищать достоинство своей дочери(как бы поступил любой нормальный отец)..И потом..Вдруг..Удар..И смерть.."Бедного верующего"..Так все "верующие" должны радеть за него,ведь по их догмам,все происходит "По воли Божьей"..Значит Бог так захотел..Надеюсь все верующие отметили это событие..

А
Агностик

З глобального, скажімо так, космічного погляду ні релігійна належність, ні національна, ні расова, ні будь-яка інша не має сенсу. Якщо на Землі лишаться тільки двоє людей, чоловік і жінка, чи матиме значення, хто у що вірить і ким себе вважає? Значення матиме тільки те, щоб ці двоє розмножились, і рід людський продовжив існування. Хоча люди як форма життя не мають більшої цінності, ніж коти, бджоли, квіти чи дерева. Єдина наша місія як розумніших істот - придумати, як забратися з цієї планети разом зі зразками життя тих же котів, комах і рослин, тому що планета не вічна. Буде дуже сумно, якщо разом із планетою загине все живе. Такий собі біблійний Ноїв ковчег, якщо хочете.

М
Михайло

Це ще треба розибратись чи він тоже свідок Єгови чи батько свідка . А писати всяку гадості просто. В мене на фірми працюють свідки це єдини чесни люди. Більше би таких легше жити буде

А
Агностик

Ось бачите, з цього все і починається. Ті не визначають Пречисту Діву, ті не вірять у чистилище, ті хрестяться справа наліво, ті зліва направо, хтось розбиває яйце з тупого кінця, а хтось із гострого. Біда в тому, що людям потрібно в щось вірити, атеїзм також релігія, скажімо, СРСР створив свою релігію, де був свій рай (світле майбутнє), свої єретики (вороги народу), свій Син Божий на землі (добрий дідусь Ленін), свій Папа/Патріарх (генсек), свій інститут церкви (Партія), походи в церкву замінили комсомол, піонери, суботники. Я особисто вірю, що все живе на цій планеті продукт чиєїсь інженерної думки , ми створюємо комп'ютери, а хтось розумніший створив нас. Але не думаю, що цей хтось вимагає поклоніння, він просто закинув нас на цю планету у вигляді генетичного матеріалу, і сказав: живи і розвивайся відповідно до умов (еволюція, природний відбір). Його не цікавить, як ми живемо, головне, аби ми не припиняли існування як форма життя.

ФП
Феофан Пустельник

Чому свідків Іегови стає більше, а жити стає все тяжче? Тому, що подібні культи є наднаціональними і створюють слухняних рабів для глобалізіції, та приходу до влади міжнародного уряду. Вони розповідають про те, що вся влада від Бога, підкорюйся і не бунтуй. Скоро прийде Небесний Уряд і усі стануть щасливими..." Тому їх підтримує масонська влада і поліція. "Голова" свідків Ієгови знаходиться у Брукліні, а їх самих застосовують наосліп для підкорення світу, та приходу антихриста. Там дуже багато щирих, добрих людей, вони завжди проповідують, ввічливі, в краватках... Але не дивлячись, що вони рятують окремі душі від деградації, в цілому їх дії призводять до політичної сліпоти та самоусунення населення від суспільних процесів.

А
АНТИМОН

Но пак убійство ото по-біблійськы. ( Ісход 22:20, Ісход 31:15 і т.д ) як ото ни убити того, ко вірит инак або у штось другоє

М
Макс

І свідки Єгови після цього бздять шо вірять у Бога? Він прийшов до чужої людини і першим вдарив! Все крапка! З обережності чи з необережні, тепер не важливо, сподіваюсь виродка посадять хоча б на років 5!

ДМ
до Мар'яни

А як ви розумієте признавати Пречисту Діву?

М
Мар'яна

Свідки єгови -це люди,які не признают Пречисту Діву. Ці релігії засновані на вченні сатаністів, тому їх не потрібно навіть слухати. Їх зібрання приносить тільки погане суспільству Люди через деякий час, перебуваючи в секті залишаються без майна - і нікому до цього діла нема!!!

Р
Руснак

Єговісты-секта, зроблена америкосамы задля пудрывної роботы.Нияка то не релігія і нияка то віра. Єговісты розрушили сім'ю мої матери. Затягли діда у свою муть, тот запріщав дітям у школу ходити, сам не хотів брати воєнный білет, забрали го в тюрьму,лишив бабу з малыма діточками,в Сибірю на лісоповалі заробив гиртику, верновся згинув молодым.Секта своє зробила!

В
В

Згоден з Кікімороном, тільки фразу "придумали життя вічне, щоб не так страшно було помирати" варто було б доповнити "за церкву, короля, державу". Майже кожна релігія обіцяє, що смерть за певних обставин веде прямо в рай (чи аналог), чим так вміло користувались церковники і можновладці в Середньовіччі, та й зараз не гребують. А в цілому, враховуючи всі церковні приписи й правила, вмирати таки страшно, бо в пекло (чи його аналог) потрапити куди легше. Так що байки про загробне життя - ще один елемент маніпуляції, хоча зараз він і не такий ефективний.

Н
неважно

тих свідків Єгова дійсно порозводилося як дурних грибів у лісі!!!

К
Кікіморон

Не хочу ображати релігійні погляди кожного окремого вірника, але в цілому релігія (як і будь-які інші фанатичні погляди, навколо яких утворюються групи послідовників) тільки роз'єднує людей. У своїй природі всі люди однакові: їсти-пити і розмножуватись. Заради цього люди вчаться, працюють і заводять сім'ї. Те, як люди поводяться одне з одним, мало залежить від релігійного виховання. Повно вбивць і негідників, які ходять у церкву. Ми мало чим відрізняємося від тварин, тільки через усвідомлений страх смерті ми придумали життя вічне, щоб не так страшно було помирати.

С
сісісіс

святе діло померти за віру особливо якщо біблія одна , а релігійні погляди у православних парафіян і свідків Єгови відрізняються

Читайте також