Віталій Кличко вказав Чісорі на його місце (ВІДЕО)

12
2

Протягом усіх 12 раундів більш як на 10 років старший Кличко переважав нахабного британця, який достойно тримав удари та сподівався на удачу. Але українець не дав жодного шансу Чісорі.

Це був один з найважчих боїв у кар'єрі українця, але мабуть один з найнапруженіших та видовищніших. Чісора виявився міцним горішком, постійно йшов вперед, огризаючись на точні удари Віталія Кличка.

До четвертого раунду перевага українського боксера була беззаперечною. Втім, всередині бою Чісора дав зрозуміти, що не поступиться так просто і з кожним наступним раундом посилював тиск.

Та до фінальних хвилин обоє боксерів були вже доволі виснажені, відтак на штурм на останніх секундах ніхто не наважився. Віталій Кличко заслужено переміг за очками і відстояв свій титул, а хамовитий Чісора усвідомив, де його місце і після бою вже вирішив відігратися на Девідові Хею.

 

Коментарі

Є
Єврейчик

На жаль, зовсім не та перемога, якої всі чекали після ляпасів та плювків.

М
Москалик

Бій був надзвичайно важким. В першу чергу - для Кличка. Оскільки для нього це був захист титулу, то відповідно і тактика була - бігати по рингу від Чісори, уникаючи йогого ударів і намагаючись його виснажити. Чісора не виконав обіцянки у 8 раунді, втім, Кличко теж - адже перед боєм казав, що Чісорі треба ще достояти до 8 раунду. В 11 і 12 раундах Чісора посилив прессинг, і Віталя, розуміючи це, почав часто обіймати Чісору, затягуючи час. Дану перемогу не можна назвати чисто і безумовною. Це перемога по очкам, чисто технічна. Вже котре ми бачимо стандартну нудну тактику Кличка.

Читайте також