Віталій Седюк: хто він і чому відомий (ФОТО, ВІДЕО)

125
5

Вчора, скандально відомий пранкстер з Борисполя Віталій Седюк знову загадав про себе, у прямому ефірі Євробаченні 2017 де він показав голі сідниці 200 мільйонній аудиторії.

На рахунку Віталія Седюка  вже багато скандальних витівок, які він прокрутив з відомими на весь світ особистостями.

До 2011 –го року Віталій працював журналістом на українському телеканалу 1+1, а кар'єра пракстера почалась саме на весіллі принца Уіл’яма и Кейт Миддлтон. В прямому ефірі журналіст запропонував Кейт руку та серце, а ще 10 соток землі в рідному Борисполі.


Пранкер — це той, хто розігрує людей по телефону, а пранкстер — у живу.


— Дорога Кейт, вирішуй за кого ти вийдеш заміж. А головне пам'ятай, з тобою Україна і 10 соток землі в Борисполі, - сказав Седюк, діставши з кишені гусарського мундира кільце з синім каменем.

Після цього все почалось, у вересні 2011 року на Венеціанському кінофестивалі. Під час прес-конференції з нагоди виходу фільму W.E. Віталій вручив Мадонні Мадонна букет гортензій. Як згодом виявилося, це були самі нелюбимі квіти зірки.

Інцидент світового масштабу за участю Седюка стався в лютому 2013 року. Незаконно пробравшись на церемонію Grammy, скандальний журналіст не тільки зайняв місце в одному ряду з зірками, а й вийшов на сцену, щоб отримати нагороду замість Адель.

Не менш скандальним була витівка на прем’єрі «Людей у чорному 3» в Москві. Тоді Віталій підійшовши до Уіла Сміта почав його обнімати, а потім взагалі поліз цілуватися. За це він отримав ляпаса від кінозірки.

Згодом він намагавася полілувати сідниці Кім Кардаш’ян, падав на коліна перед Леонардо Ді Капріо, ледве не зірвав показ мод у Нью-Йорку – він вибіг на сцену у короткому пальті, стрінгах, червоних шкарпетках та в короні.

Також, у 2013 році Седюк намагався потрапити на церемонію вручення "Оскар" у костюмі лебідя, звідки і загримів до в'язниці, намагався залізти під плаття голлівудської актриси Америка Феррері, бився з Бредом Піттом.

Ну і 2017 рік став не виключенням, прямо під час виступу переможниці "Євробачення 2016" Джамали пранкери з'явився немов з повітря і оголив сідниці. Джамала ж зробила вигляд, що нічого не сталося, а Віталія швидко вивели зі сцени.

Коментарі

СЗ
східняк зі Старобільська

Прославив всю рідню, напевне, уже пишаються на роботі, нехай більше людей знають цього героя, щоб чмирили (вибачайте за мою за австралійську) усюди

Д1
До 15:36

...Безумству храбрых поем мы песню...

Б
баламут

Із-за таких клоунів з Борисполя чи Київської області, мільони шанувальників на аналогічних концертах чи урочистостях по усьому нормальному світі не допустяться до своїх кумирів охороною ближе 10м. Сидюки є сидюки.Нехай показує свою красу та вроду своїм рідним та родичам......та хоч на день народження своєї Матері.Якщо це вона його ще породила?

К
кеш

за гроші мош усьо . проплачено- парнішка файно заробляйе - і на заробітки му йти нитреба .

ТР
Тимоти Редфорд

как же его допустили. Где охрана?

Читайте також