Вітання Владики Ніла з Різдвом Христовим (ВІДЕО)

45
4

Владика Ніл Лущак, Апостольський адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії, звернувся до всіх закарпатців з нагоди свята Різдва Христового.

Преосвященний Ніл привітав всіх вірників з Різдвом Христовим.

У своєму привітанні владика зазначив, що сьогодні вперше греко-католики України, Мукачівська єпархія, а також православна церква України, святкує різдво хрестове за григоріанським календарем, і це є Божий дар, що ми приєднались до великої європейської родини, родини християнського світу.

"Хай справді наша воля сьогодні буде піддана Господу, ми маємо бути об'єднані в нашій спільній меті. Меті прагнення миру, справедливого миру, прагнення справедливої перемоги нашого війська, для того, щоб наша батьківщина могла розвиватися, щоб були захищені усі матері та жіночки...Бог завжди на боці тих, хто за справедливість, хто сіє правду, хто сіє мир, а таким є наш народ", - йдеться у вітанні Ніла.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Правда

Христос ся рождає! Славіте Його! Або ми почнемо святкувати Різдво разом з усім цивілізованим світом 25грудня по новому каленларю. Або нас вічно будуть асвабаждать і наші правнуки з мацковскімі асвабадітєлямі будуть вимушені у 2100 році святкувати Різдво не 7-го, а 8-го січня, із-за зміщення накопичених годин, не врахованих у григоріанському календареві. Питання лише у тому скільки ще асвабадітєлі горя принесуть нашим безголовим какая разніца людям???

М
Марина

всіх благ кожній родині!!!

*
*****

Щасливого Різдва всім християнам!

С
Сейра

АМІНЬ

Читайте також