Вітренко: субсидії заставляють українців відчувати, що вони бідні

12
7

Про це виконувач обов’язків міністра енергетики Юрій Вітренко заявив під час заходу в «Українському кризовому медіа-центрі».

За словами Вітренка, «ненормальна ситуація, коли більшість людей у країні, або значна частина отримують субсидії».

«Психологічно це теж погано для людей. Це фактично сигнал їм, що дивіться: ви бідні. А люди не хочуть відчувати себе бідними, вони хочуть відчувати себе краще. Це пригнічує їхню гідність. А в нас була Революція гідності у 2014 році», – сказав він.

Нагадаємо, Закарпатська облрада підтримала звернення до влади щодо високих тарифів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
прокурор

Не все могут быть ворами как тЫ...

ДН
до нижнього

Батерфляй, повернись під шконку!

Д1
До 11:49

Кажеш « ГУЛАГИ» в множинi ?? Це те саме, що сказати в Iндiях, в францiях, вна украiнах i в росiях !!! Йди та вивчи мать часть,неуч ...жертва пропоганди!!!

Ю
ю

правильно, лем сталін ушитких заробітчан рострілять, хижі їхні позаберать і дасть ромчикам, границі закриє, откриє гулаги і там найде роботу мільйонам - на щебзаводах бунковами робити щебінь Се є мета. Незаробітчан, і не трудяг, а усякого сміття неваловшного.

Ю
Ю

Словом,потрiбнi методи Сталiна для наведення порядку вна украiнi !

Ю
ю

зарплата Коболєва, Тупицького, спосіб життя суддів, прокурорів, митників, бандюковичів, зажопців, Дубінського іт.д. заставляє люди ся чуствовати бідним. Бо валютчики, тьощі, тесті тих, кого я перерахував, "мами любят скорості" абсолютно не брезгують оформлювати собі субсидіі

Г
Газ

Нещодавно керівництво України підписало угоду з МВФ, в якій ЗОБОВ"ЯЗАЛОСЯ (!) підвищити тарифи для населення. Заднім числом - всі "розумні" і "справедливі".

Читайте також