Віце-президент "Говерли" поспілкувався з вболівальниками

1
0

Учора на ужгородському стадіоні «Авангард» у неформальній атмосфері відбулася зустріч найпалкіших уболівальників «Говерли» з віце-президентом ФК «Говерла» Олександром Шуфричом.

 

Під час зустрічі торкнулися багатьох питань – організації виїздів на матчі групи відданих уболівальників, ситуації в команді, трансферної політики та багатьох інших питань, які турбували шанувальників нашого клубу.
 
 Олександр Несторович упродовж години надав вичерпні відповіді на всі питання, які цікавили наших фанів. Віце-президент закликав уболівальників бути більш активними у підтримці нашої команди й не лише під час футбольних матчів, а й поза ним, а на відповідній сторінці «В контакті» в мережі Інтернет бути більш виваженими у судженнях щодо команди та селекційної політики.
 
 Щодо мікроклімату всередині колективу керівник клубу зауважив, що після п’яти поразок хлопцям важко у психологічному плані. Але на те вони й професіонали, щоб вибиратися з цієї ями й здобувати бажані залікові бали, а з ними нормалізувати мікроклімат у команді.
 
 Насамкінець О.Шуфрич  додав, що на прохання вболівальників наступна подібна зустріч пройде за участі гравців нашої команди, які безпосередньо надаватимуть відповіді за власні дії на футбольному полі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також