Військова техніка, яка їхала у бік Закарпаття, візьме участь у навчаннях Козацька воля – 2018

10
5

Такі навчання проводяться планово кожного року.

Як зазначили Mukachevo.net у Закарпатському обласному військовому комісаріаті, з 25 по 29 вересня в Збройних Силах України проводяться стратегічні командно-штабні навчання "Козацька воля - 2018".

У комісаріаті зазначають, що навчання проводяться на всій території України, в тому числі і на Закарпатті.

— На даний момент ці навчання проводяться на полігонах Західного регіону, так як відпрацьовуються дії в гірській місцевості. Головною метою навчань є нарощування можливостей органів військового управління в ході ведення оборонних стабілізаційних дій військами, планування та ведення контрнаступальної операції., - зазначили у комісаріаті.

Також, редакції Mukachevo.net підтвердили факт пересування військової техніки в сторону Закарпатської області, яка візьме участь саме у цих навчаннях.

Зазначимо, деякі всеукраїнські сайти підхопили це відео, а після нього у статтях згадували про складну ситуацію у відносинах з Угорщиною.

Коментарі

Л
Лоці

Навчання то добре, а у воюючій країні вони мають бути масштабні і повсякчасні! Одно але, фоткати воєнних не можна у любому випадку! Є прес аташе в армії вони скажуть тільо кільо треба розявам!

БГ
Бундаш гивдий

О, в чікошови включили інтернет? Чи як розуміти коментарі, таких як Порох?

ПЗ
партизани Закарпаття

Товаріщ, нас со всех сторон окружают, но ми держимеся. Дуб, дуб, я сосна! Визивай авіацію! Кунчаються боєприпаси... Братушкі, помогітєєєєєє!!!

Д
дулів

у твоїв гузиці появляться зелені чоловічки

П
Порох

Шановний Президент Украiни хоче дестабiлiзувати i Закарпаття. Цiль його ясна любою цiною пересоритись з сусiдами щоб Евро Iнтеграцiя нiколи не смогла проiзойти також пiдьняти рейтинги цiною мирних жителiв. Незабаром повторно будуть 1930 роки, для когось це дуже вигiдно. Також все населення глупе а для них вигiдно. Люди держiться i не ведiться на любу провокацiю iз сторони влади. Незабаром зеленi чоловiчики появлять у всiх городах Закарпаття. А далi ви семi складете що до чого

Читайте також