Військові Ужгородського РТЦК показали школярам, як керувати FPV-дронами (ФОТО)

24
0

Натомість учні Ужгородського ліцею №8 передали для військових 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади два FPV-дрона.

Вчора, 4 квітня, відбулась зустріч військовослужбовців Ужгородського РТЦК та СП з учнями навчального закладу, під час якої молодь почула багато цікавого про будову й принципи дії FPV-дронів. Про це пише Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП.

Й не тільки почули – учні мали змогу потримати в руках та подивитися, як працює камера й пульт керування.

Ця зустріч була організована для передачі FPV-дронів для війська.


Як розповіла директорка закладу Лариса Мигалина, наприкінці березня в актовій залі ліцею відбувся благодійний концерт «На підтримку ЗСУ». Учнівський, батьківський та педагогічний колективи ліцею активно долучилися до збору коштів. За них і закупили дрони.

Сергій Ярошенко, військовослужбовець Ужгородського РТЦК та СП, каже:

«Школа зібрала кошти і звернулися до ТЦК з питанням чим можуть допомогти війську, ми їм запропонували закупити FTP-дрони, проконсультували. І зараз отримуємо з рук учнів ці два безпілотника, які передамо в 128-му окрему гірсько-штурмову бригаду».

Президентка Ужгородського ліцею №8 та голова самоврядування Ангеліна розповіла, що часто в спілкуванні між учнями піднімається тема про благодійні збори, ініціативи – все для допомоги військовим.

«Навіть маленькі діти постійно поповнюють скриньки. Часто проводимо ярмарки, передаємо військовим солодощі й малюнки».

Також Ангеліна оголосила про початок челенджу між освітніми закладами Ужгорода «Школярський зліт. Забезпеч захисників «очима»», спрямований на закупівлю дронів.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також