Військовослужбовців Мукачева з нагоди свята привітала Міка Ньютон

20
1

У День захисника Вітчизни ми всі щиро здоровимо військових, ветеранів минулої війни. Про це говорив у своєму вітальному слові на урочистому зібранні в клубі 128 окремої гвардійської Туркестансько-Закарпатської, двічі Червонопрапорної механізованої бригади міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл. Відтак він вручив Почесні грамоти і Грамоти міськвиконкому та подарунки командирам та військовослужбовцям, ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Відтак він вручив Почесні грамоти і Грамоти міськвиконкому та подарунки командирам та військовослужбовцям, ветеранам Великої Вітчизняної війни.

З архієрейським вітанням до присутніх звернувся архієпископ Мукачево-Ужгородської православної єпархії Феодор. Він також нагородив командирів бригади орденами Церкви, архієрейськими грамотами. Поздоровив офіцерів, прапорщиків, сержантів та рядових бригади і її командир полковник Петро Ромигайло. А з пісенними вітаннями прийшли до захисників Вітчизни лауреати пісенних конкурсів і київська співачка Міка Ньютон.

Коментарі

R
RAp

Таких как Петро Дмитрович Ромигайло надо гнать с Вооруженных сил. Лично его знаю и знаю много людей которие уже не служат, а значит не боятся подтвердить мое мнение. Взяточник. Не могу понять как он умудряется держаться на службе и идти на повышени...

Читайте також