Військовий із Закарпаття розповів, як доправляє на передову продукти та воду (ФОТО, ВІДЕО)

8
0

29-річний далекобійник Михайло Калитчук до лав Збройних Сил України долучився у березні 2022 року. Відтоді служить водієм 711 полку Державної спеціальної служби транспорту.

Як розповідає "Суспільне Ужгород", Михайло Калитчук родом з Івано-Франківської області. Наразі він повернувся зі Сходу України і служить на Закарпатті.

"У роті інженерної підтримки я вже більше року. Ми займалися на півдні будівництвом фортифікаційних споруд та понтонних переправ, а потім приїхали з півдня і зразу потрапили на схід в Донецьку область. Там працювали 1-1,2 км від лінії зіткнення з ворогом. Їздив на цій машині, довозив продукти, воду, а також бійців на позиції. Ти думаєш, як швидше доставити продукти, воду та хлопців і якомога швидше вернутися", — розповів Михайло.


До початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну чоловік працював далекобійником. Зараз військовий їздить на автомобілі ГАЗ-66.

"Важче особовий склад возити, тому що ти не продукти везеш, а людей перевозиш, тому стараєшся, щоб вони були цілі й неушкоджені. Бувало таке, що я виїжджав і о 6-й годині ранку й повертався о 20-й, а бувало дві-три години їздив", — сказав військовий.

Михайло зазначає, що найбільша його мрія — щоб якнайшвидше закінчилася війна, і щоб всі люди повернулися до мирного життя.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також