Військовий медик розповів юним мукачівцям про свою роботу на фронті (ФОТО)

10
1

Зустріч відбулась в актовому залі Мукачівського Центру дитячої та юнацької творчості з начальником медичного пункту гірсько - штурмового батальйону 128 - ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Валентином Олексійовичем Вракіним.

Військовий завітав до вихованців закладу та розповів їм як медики батальйону забезпечують транспортування поранених побратимів до місць, де надають усю необхідну допомогу.

"Від бійців його підрозділу, нерідко залежить життя людини. Адже саме вони часто під кулями, під вогнем, під камерами ворожих дронів, які кружляють над головою , зупиняють кров, допомагають відновити дихання, колять знеболююче, тобто, роблять усе для того, щоб довезти пораненого до пункту допомоги у більш – менш стабільному стані.", - каже медик.

Діти з повною увагою слухали Валентина та цікавились в нього побутом медиків, чи вдається їм поспати і, головне, коли закінчиться війна.

Після закінчення заходу вихованці про згадку за зустріч подарували військвому ручні вироби гуртка "Художня кераміка", а саме: оберіг та копію автентичного українського будиночку, та щиро подякували від всього сердця.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДС
добра справа

Розказувати треба! Але і практично дещо показати - ранку обробити, перев'язати, щоб крови не боялися - навіть у цівільному житті на майбутнє згодиться

Читайте також